تولد دوتا رفیق گل
-
@dr-sobhan در تولد دوتا رفیق گل گفته است:
مرسی عروووووووووس خانوم گللللللللللللللل ❤❤❤❤ایشالا موفقیت هر 3 تاییمون امسال ❤❤
ایشاللا ۱۲۰۰ساله شی داداش🤗
-
@dr-sobhan در تولد دوتا رفیق گل گفته است:
@dr-saraaa دیدی اول اسم منو گذاشت ؟ اول و آخرش اسم منو گذاشت 😂😂😂😂
اول اسم منو تگ کرد :neutral_face: این کارا چیه 😂😂😂
-
سبحان جان و سارای عزیزم
تولدتون مبارک باشه....:smiling_face_with_heart-eyes:
ایشالا به هرچی دوس دارین برسین مخصوصن اون چیزی که موقع فوت کردن شمع تو دهنتون میاد...
براتون بهترینها رو تو بهترین شب زندگیتون از خدا ارزو مندم...:smiling_face_with_halo:

اینم از کیکو شمعش...:birthday_cake:
اینم کادوی من ... تولدتون مبارک عشقا
https://as6.asset.aparat.com/aparat-video/9932d06a70e45c5fb7f5b396273fe27e6815404-240p__34517.mp4
رفیق کوچیکتون : نگین :upside-down_face:******باور کن ماه هاست زیباترین جملات را برای امروز کنارمی گذارم امشب اما همه جملات فرار کرده اندهمینطور بی وزن و بی هوا آمدم بگویم
تولدت مبارک******
@Dr-Saraaa
@dr-sobhannegwin در تولد دوتا رفیق گل گفته است:
سبحان جان و سارای عزیزم
ایشالا به هرچی دوس دارین برسین مخصوصن اون چیزی که موقع فوت کردن شمع تو دهنتون میاد...
براتون بهترینها رو تو بهترین شب زندگیتون از خدا ارزو مندم...:smiling_face_with_halo:

https://as6.asset.aparat.com/aparat-video/9932d06a70e45c5fb7f5b396273fe27e6815404-240p__34517.mp4
رفیق کوچیکتون : نگین :upside-down_face:******باور کن ماه هاست زیباترین جملات را برای امروز کنارمی گذارم امشب اما همه جملات فرار کرده اندهمینطور بی وزن و بی هوا آمدم بگویم
تولدت مبارک******
@Dr-Saraaa
@dr-sobhan💝💝💝happy birthday💝💝💝
-
negwin در تولد دوتا رفیق گل گفته است:
سبحان جان و سارای عزیزم

تولدت مبارک******
@Dr-Saraaa
شاهین در تولد دوتا رفیق گل گفته است:
negwin در تولد دوتا رفیق گل گفته است:
سبحان جان و سارای عزیزم

تولدت مبارک******
@Dr-Saraaa
tnx :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_halo: :upside-down_face: :upside-down_face: :upside-down_face:
-
@Dr-Saraaa @dr-sobhan تولدتون مبارک🙏
می گم خوش بحالتون ...من امسال بابام هم تولدمو یادش رفته بود😅 -
می گم خوش بحالتون ...من امسال بابام هم تولدمو یادش رفته بود😅حامد بهداد تو ببین بچهای آلا دیگه چقدر گلن 😅😅
-
می گم خوش بحالتون ...من امسال بابام هم تولدمو یادش رفته بود😅حامد بهداد
مرسی:upside-down_face: :smiling_face_with_halo: -
حامد بهداد تو ببین بچهای آلا دیگه چقدر گلن 😅😅
@dr-sobhan آره...اما ای کاش ما هم اندازه شماها هوادار داشتیم😅
-
حامد بهداد
همه دوستن اینجا ، همه هوادارِ همن :upside-down_face: -
حامد بهداد من خودم هوادارتم دادا ❤❤❤
-
دو همیار گل و بلبل تولدتون مبارک باشهه❤💙💜💛💚💖💕💟💞💝💗
مطمئننا موفقیتتون رو خواهیم دید
Success is loading😉💪
@Dr-Saraaa
@dr-sobhan -
@marzi-m
قربون ِ تو مرضیه ی عزیزم :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss:
همچنین گل ِ من :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :rose: -
دو همیار گل و بلبل تولدتون مبارک باشهه❤💙💜💛💚💖💕💟💞💝💗
مطمئننا موفقیتتون رو خواهیم دید
Success is loading😉💪
@Dr-Saraaa
@dr-sobhan -
@Dr-Saraaa @dr-sobhan تولدتون مبارک. با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما :birthday_cake: :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
سلام
@Dr-Saraaa ساراجون تولدت مبارک عزیزدلم :rose: امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی دختر خوب و مهربون :kiss_mark:
@dr-sobhan تولدتون مبارک آقاسبحان عزیز... با ارزوی بهترین ها :tulip:امیدوارم همیشه لباتون خندون و دلتون شاد شاد شاد باشه :bouquet:
-
@Dr-Saraaa @dr-sobhan تولدتون مبارک. با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما :birthday_cake: :smiling_face_with_smiling_eyes:
mohammadhassan مرسی ممنونم:upside-down_face: :smiling_face_with_halo:
-
سلام
@Dr-Saraaa ساراجون تولدت مبارک عزیزدلم :rose: امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی دختر خوب و مهربون :kiss_mark:
@dr-sobhan تولدتون مبارک آقاسبحان عزیز... با ارزوی بهترین ها :tulip:امیدوارم همیشه لباتون خندون و دلتون شاد شاد شاد باشه :bouquet: