تولد دوتا رفیق گل
-
@Dr-Saraaa @dr-sobhan تولدتون مبارک🙏
می گم خوش بحالتون ...من امسال بابام هم تولدمو یادش رفته بود😅 -
می گم خوش بحالتون ...من امسال بابام هم تولدمو یادش رفته بود😅حامد بهداد تو ببین بچهای آلا دیگه چقدر گلن 😅😅
-
می گم خوش بحالتون ...من امسال بابام هم تولدمو یادش رفته بود😅حامد بهداد
مرسی:upside-down_face: :smiling_face_with_halo: -
حامد بهداد تو ببین بچهای آلا دیگه چقدر گلن 😅😅
@dr-sobhan آره...اما ای کاش ما هم اندازه شماها هوادار داشتیم😅
-
حامد بهداد
همه دوستن اینجا ، همه هوادارِ همن :upside-down_face: -
حامد بهداد من خودم هوادارتم دادا ❤❤❤
-
دو همیار گل و بلبل تولدتون مبارک باشهه❤💙💜💛💚💖💕💟💞💝💗
مطمئننا موفقیتتون رو خواهیم دید
Success is loading😉💪
@Dr-Saraaa
@dr-sobhan -
@marzi-m
قربون ِ تو مرضیه ی عزیزم :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss:
همچنین گل ِ من :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :rose: -
دو همیار گل و بلبل تولدتون مبارک باشهه❤💙💜💛💚💖💕💟💞💝💗
مطمئننا موفقیتتون رو خواهیم دید
Success is loading😉💪
@Dr-Saraaa
@dr-sobhan -
@Dr-Saraaa @dr-sobhan تولدتون مبارک. با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما :birthday_cake: :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
سلام
@Dr-Saraaa ساراجون تولدت مبارک عزیزدلم :rose: امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی دختر خوب و مهربون :kiss_mark:
@dr-sobhan تولدتون مبارک آقاسبحان عزیز... با ارزوی بهترین ها :tulip:امیدوارم همیشه لباتون خندون و دلتون شاد شاد شاد باشه :bouquet:
-
@Dr-Saraaa @dr-sobhan تولدتون مبارک. با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما :birthday_cake: :smiling_face_with_smiling_eyes:
mohammadhassan مرسی ممنونم:upside-down_face: :smiling_face_with_halo:
-
سلام
@Dr-Saraaa ساراجون تولدت مبارک عزیزدلم :rose: امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی دختر خوب و مهربون :kiss_mark:
@dr-sobhan تولدتون مبارک آقاسبحان عزیز... با ارزوی بهترین ها :tulip:امیدوارم همیشه لباتون خندون و دلتون شاد شاد شاد باشه :bouquet:
-
تولدت مبارک داداش سبحانِ گل <3
تولد شماهم مبارک سارا خانم :) :rose:
ان شاالله به آرزوهاتون برسین -
@Dr-Saraaa تولدت مبارک سارایِ جان، بهترین دوستِ من تو آلا که اینقد باهات صمیمیم، واز داشتنت پراز ذوقم ❤❤❤❤
@dr-sobhan تولد شماهم کلی مبارک، اولین دوستِ من تو آلا شمابودید و کلی از این آشنایی خوشحالم، صد سال به این سالا الهی🎆🎇🎉🎊🎊🎉🎇🎆 -
@Dr-Saraaa تولدت مبارک سارایِ جان، بهترین دوستِ من تو آلا که اینقد باهات صمیمیم، واز داشتنت پراز ذوقم ❤❤❤❤
@dr-sobhan تولد شماهم کلی مبارک، اولین دوستِ من تو آلا شمابودید و کلی از این آشنایی خوشحالم، صد سال به این سالا الهی🎆🎇🎉🎊🎊🎉🎇🎆NEGAARINN
مرسی نگارین ترینم <3
قربونت برم من که :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss:
:star-struck: بمونی برامون :star-struck: -
@dr-sobhan تولد شماهم کلی مبارک، اولین دوستِ من تو آلا شمابودید و کلی از این آشنایی خوشحالم، صد سال به این سالا الهی🎆🎇🎉🎊🎊🎉🎇🎆