هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره انیمیشنِ مردِ چوبی (stick man)

هیچ توضیحی نمیدم راجع بش تا خودت بری ببینیش! من که خیلی دوسش دارم
کوتاه هم هست

خیلی خیلی خیلی خوشگل بود الان تموم شد
مرسی
کلی خندیدم مخصوصا اونجاش که خانوم قو تخم گذاشته بود باذوق دمشو بال هاشو تکون میداد یا اونجاش,که استیک من رو آسیاب می دوید
کلا خیلی بامزه بود ترسیدم بد تموم شه ولی خوب تموم شد خیلی دوسش دارم:face_savouring_delicious_food:بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خیلی خیلی خیلی خوشگل بود الان تموم شد
مرسی
کلی خندیدم مخصوصا اونجاش که خانوم قو تخم گذاشته بود باذوق دمشو بال هاشو تکون میداد یا اونجاش,که استیک من رو آسیاب می دوید
کلا خیلی بامزه بود ترسیدم بد تموم شه ولی خوب تموم شد خیلی دوسش دارم:face_savouring_delicious_food:این پُستُ من تازه دیدم بهاره!!
آره! فوق العاده ست؛شاهکاره این انیمیشن!
...منم خیلی میترسیدم غم انگیز تموم شه ولی خیلی قشنگ تموم شد..خیلی!
خوشحالم که دوستش داشتی :)) -
negwin خواهش میکنم نگین جون ^^
چه خبرا؟ چیکارا میکنی؟ خوبی؟قربونت عزیزمرفتم بیرون دور دور کفش خریدم ماهی و سبزه عید ...بقیش هم فردا مامان میخره...غلغله اس همه جا...
تنها نکته جالبش ک باعث میشه لبخند بیاد رو لب ادم ..ادم هایی رو میبینی (بخصوص خانوما) وسط پیاده رو میگن اععععععععع. سللللاااام و وسط پیاده رو شروع میکنن ب روبوسی و جلو راهو میگیرن ...دستای همم ول نمیکنن
️
️
️

-
negwin خواهش میکنم نگین جون ^^
چه خبرا؟ چیکارا میکنی؟ خوبی؟قربونت عزیزمرفتم بیرون دور دور کفش خریدم ماهی و سبزه عید ...بقیش هم فردا مامان میخره...غلغله اس همه جا...
تنها نکته جالبش ک باعث میشه لبخند بیاد رو لب ادم ..ادم هایی رو میبینی (بخصوص خانوما) وسط پیاده رو میگن اععععععععع. سللللاااام و وسط پیاده رو شروع میکنن ب روبوسی و جلو راهو میگیرن ...دستای همم ول نمیکنن
️
️
️

negwin چه عاوووولی:))
من هنوز هیچ حرکتی برای عید نزدم:/
اتاقمم انگار بمب ترکیده جا نیست رد شی باید بپری از رو وسایل
ولی اگه خودم مرتبش نکنم مامانم میاد همه چیمو میریزه دور. حداقل وقتی با دست خودم یه چیزایی رو میریزم دور، دردش کمتره
|
شعردانه

️