هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
سلام بچه ها یه سوالی داشتم کسی تولید مثل جانوران قسمت اول رو از اقای رحیمی دیده ؟ وسطش وایمیسته مال شما هم اینجوریه؟
-
caman313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام بچه ها یه سوالی داشتم کسی تولید مثل جانوران قسمت اول رو از اقای رحیمی دیده ؟ وسطش وایمیسته مال شما هم اینجوریه؟
بچه ها؟
بچه ها؟
من دیدم ولی فک نکنم اینجوری بود یادم نیس
-
بچه ها؟
من دیدم ولی فک نکنم اینجوری بود یادم نیس
-
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin اوهوم والا اين اپل علاف هر روز داره آپديت ميده ديه
اخرین اپدیتش نسخه یازدهش بود ...منکه اپدیت کردم گف اپل ایدیتو بزن ...اون اولین کارتی ک باهاش وارد شدم رو هرچی زدم قبول نکرد بردم بیرون خودش ی عددایی زد و وارد شد..دفعات بعد هم دوباره اپل ایدی میخواد عایا؟؟
-
negwin بلي معمولا بعد از هر آپديت اصلي آيدي ميخواد ست كنين
كاراتونو ندين اين گوشي فروشيا انجام بدن،الان اون يارو آيدي خودشو زده براتون احتمالا هربار ك اپل وحشي شه آيدي بخواد بايد بريد سراغ همون يارو
-
-
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin بلي معمولا بعد از هر آپديت اصلي آيدي ميخواد ست كنين
اوم..یعنی اگ دفعه بعدی جای دیگ ببرم ی عدد دیگ بزنه مشکلی پیش نمیاد،؟
-
negwin مشكلي ك نع پيش نمياد
درعجبم ك چرا اون كارتي ك اول گرفتين كار نكردهبريد يه كارت ديه بگيرين اونو وارد كنين ديه از اون به بعد هم نياز نباشه بريد سراغ يارو
-
-
لطفا
-
لطفا
Mashlab313 مطمعنی جملش درسته؟
-
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
it should be : did he????