هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany 
 tamom
 هردو یکین،اون یکیم منم : ( 

دمت گرم خداییی ایووووول@milad91 
 با یاد خندع های شبونه ات،لایک های ارومت میخوابیدم میلاد چخبر مشغول درسی؟ 
- 
برم یکم درس بخونم 31 ازمون دارم 
 فعلا تا شب
 بچه ها شب بیاین هاا@sobhan-1999 
 خداحافظ موفق باشی انشالله
- 
@milad91 
 با یاد خندع های شبونه ات،لایک های ارومت میخوابیدم میلاد چخبر مشغول درسی؟ alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 
 با یاد خندع های شبونه ات،لایک های ارومت میخوابیدم میلاد چخبر مشغول درسی؟ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:  قربونت داداش. خداروشکر سلامتی. درس که چه عرض کنم والا قربونت داداش. خداروشکر سلامتی. درس که چه عرض کنم والا کمی مشغولم کمی مشغولم 
 خودت خوبی؟؟؟ توهم یه ماهه رفته بودی آره؟؟؟
- 
@dr-yassi 
 اره@SOBHAN-1999 
 برنامه رو دیدم سنجش خیلی بهتره ....اما جمع بندی پیش کی هست ...نبود
- 
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 
 با یاد خندع های شبونه ات،لایک های ارومت میخوابیدم میلاد چخبر مشغول درسی؟ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:  قربونت داداش. خداروشکر سلامتی. درس که چه عرض کنم والا قربونت داداش. خداروشکر سلامتی. درس که چه عرض کنم والا کمی مشغولم کمی مشغولم 
 خودت خوبی؟؟؟ توهم یه ماهه رفته بودی آره؟؟؟@milad91 
 چی شدع؟
 نه ۱۵ بیست روزی کمرنگ بودم تقریبا
- 
@sobhan-1999 
 خداحافظ موفق باشی انشاللهalisoltany 
 بگید ببینم شما چه رتبه ای کسب کردین ؟؟؟ خدایا ظالمان را مورد لطف وعنایت خود قرارمده    
- 
- 
alisoltany 
 بگید ببینم شما چه رتبه ای کسب کردین ؟؟؟ خدایا ظالمان را مورد لطف وعنایت خود قرارمده    @dr-yassi 
 هیچی،شایعه زیاده اهمیت ندید 
- 
@m-an 
 سلاااااام به رووووی ماهت به چشمای سیاهت
 فدامدایی داری خانووومی
 آخی میکشمت 
- 
@dr-yassi 
 هیچی،شایعه زیاده اهمیت ندید alisoltany 
 نمیخواید بگید
 چشمم شور نیس ها 
- 
@m-an 
 سلاااااام به رووووی ماهت به چشمای سیاهت
 فدامدایی داری خانووومی
 آخی میکشمت 
- 
alisoltany 
 نمیخواید بگید
 چشمم شور نیس ها @dr-yassi 
 ول کنید تنخدا،این شب عیدی ک هستیم بحث درس نکنید : (
- 
@m-an 
 ظاهرا یادت نیست اون حرف زدن بچگونه رو 
 اساسا بخاطر امضات هم هست چون عاشقمی مگه ن؟
 مدیونی اگه بگی ن وضایعم کنی 
- 
@milad91 
 چی شدع؟
 نه ۱۵ بیست روزی کمرنگ بودم تقریباalisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 
 چی شدع؟
 نه ۱۵ بیست روزی کمرنگ بودم تقریبا   کمرنگترین جوهر ها از قوی ترین حافظه ها ماندگار ترند . ربطی نداشت به موضوع؟ کمرنگترین جوهر ها از قوی ترین حافظه ها ماندگار ترند . ربطی نداشت به موضوع؟ اما خب سخن بزرگانه اما خب سخن بزرگانه
 هیچی . حکایت منم همینه که میگن آدمی که نخواد یکاری بکنه هزارتا بهانه میتراشه برای خودش..
- 
@dr-yassi 
 ول کنید تنخدا،این شب عیدی ک هستیم بحث درس نکنید : (alisoltany 
 شماخب خیالتون راحته
 مابدبخت فقیرا نگرانیم
 حال پخته نداند هیچ خام     
- 
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 
 چی شدع؟
 نه ۱۵ بیست روزی کمرنگ بودم تقریبا   کمرنگترین جوهر ها از قوی ترین حافظه ها ماندگار ترند . ربطی نداشت به موضوع؟ کمرنگترین جوهر ها از قوی ترین حافظه ها ماندگار ترند . ربطی نداشت به موضوع؟ اما خب سخن بزرگانه اما خب سخن بزرگانه
 هیچی . حکایت منم همینه که میگن آدمی که نخواد یکاری بکنه هزارتا بهانه میتراشه برای خودش..@milad91 
 جمله ی دومو خوب اومدین 

|
 |

شعردانه
شعردانه