گپ خونه کنکوری ها
-
بهاره ععع..شما مگه خدافظی نکردی ؟
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza77 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
بهاره ععع..شما مگه خدافظی نکردی ؟
اقا رضا ببینید تاریخ اخرین حضوربهاره رو وتاریخ اخرین پستی که ارسال کرده متوجه میشی کی خداحافظی کردن
-
دوستان بحث های ازاد و غیردرسی تون رو اینجا مطرح کنید.
لطفا تاپیک های مشابه نزنید.
ممنون.بچه ها کسی برنامه به قول آزمونا ...راهبردی دبیرستانو نداره مال پارسال میخام فیلم ببینم ولی نمیدونم با چه برنامه ای!!!
sohrab -
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.من سوالات کنکور تجربی عربی رو میخوام که سوالاتش طبقه بندی شده باشند یعنی اینکه هر سوالی رو بگه که مربوط به کدام سال و مربوط به کدام درسیه.
-
سلام.من سوالات کنکور تجربی عربی رو میخوام که سوالاتش طبقه بندی شده باشند یعنی اینکه هر سوالی رو بگه که مربوط به کدام سال و مربوط به کدام درسیه.
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmorteza20165 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
سلام
کتاب آبی قلم چی رو تهیه کنید -
morteza20165 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
سلام
کتاب آبی قلم چی رو تهیه کنیدنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره کتابی مثل کتاب زرد قلم چی سراغ داری که توش مشخص باشه کدوم سوال مربوط به کدوم درس و فصله؟
-
بهاره کتابی مثل کتاب زرد قلم چی سراغ داری که توش مشخص باشه کدوم سوال مربوط به کدوم درس و فصله؟
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmorteza20165 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
بهاره کتابی مثل کتاب زرد قلم چی سراغ داری که توش مشخص باشه کدوم سوال مربوط به کدوم درس و فصله؟
نه متاسفانه همچین کتابی واسه عربی ندیدم
-
morteza20165 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
نه متاسفانه همچین کتابی واسه عربی ندیدم
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره نه عربی ..برای تمامی کتب چی
-
بهاره نه عربی ..برای تمامی کتب چی
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmorteza20165 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
بهاره نه عربی ..برای تمامی کتب چی
متاسفم ...همچین کتابی ندیدم
-
@a.s
کسی نمی تونه وارد اکانت شما بشه مگه اینکه رمز داشته باشه
چطور میگین کسی وارد پروفایلتون شده؟نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهroz در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@a.s
کسی نمی تونه وارد اکانت شما بشه مگه اینکه رمز داشته باشه
چطور میگین کسی وارد پروفایلتون شده؟توی پی وی جواب دادم
-
همین گونه دوستت دارم
ساده
بی آلایش
بی آرایش
بذار نقاشی خدا روی صورتت باشد
تا نقاشی خودتاز خودم
نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهroz در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
همین گونه دوستت دارم
ساده
بی آلایش
بی آرایش
بذار نقاشی خدا روی صورتت باشد تا نقاشی خودتا خودم
عالیه
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۵، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای بابا
تاپیک مورد علاقمونم که قفل شد که... -
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۵، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عزادار تاپیکمم