هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
:smirking_face:
-
Omid Asia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi کارنامه خودته؟
نه☺من گزینه دوم
-
اوج ناراحتی وغصه خوردن وقتیه که خانواده گرامی برن گرجستان وتو به حکم کنکوری بودن بشینی خونه :(
-
اوج ناراحتی وغصه خوردن وقتیه که خانواده گرامی برن گرجستان وتو به حکم کنکوری بودن بشینی خونه :(
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اوج ناراحتی وغصه خوردن وقتیه که خانواده گرامی برن گرجستان وتو به حکم کنکوری رودن بشینی خونه :(
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من رفتم باکو روگشتم تازه اومدم :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :winking_face: :winking_face: :winking_face: -
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ماهم میتونیم اینو مطمئنم
دانش-آموزان-آلاءسلام
من ک مطمئنم میتونم با اون تراز دیروز:face_with_tears_of_joy: -
اوج ناراحتی وغصه خوردن وقتیه که خانواده گرامی برن گرجستان وتو به حکم کنکوری رودن بشینی خونه :(
من رفتم باکو روگشتم تازه اومدم :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :winking_face: :winking_face: :winking_face: -
:thinking_face: مال من همیشه مسافرتن:face_with_tears_of_joy: منم خونه درس
-
من رفتم باکو روگشتم تازه اومدم :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :winking_face: :winking_face: :winking_face:@faezeh-r
عه عموم چندروز دیگه میخواد بره -
:thinking_face: مال من همیشه مسافرتن:face_with_tears_of_joy: منم خونه درس
Omid Asia
من که نمیشینم درس بخونم هی زنگ میزنم نکنه بهتون خوش گذشته ؟ واقعا هوا خوبه ؟؟؟اعصابم داغون میشه :(
-
Omid Asia
من که نمیشینم درس بخونم هی زنگ میزنم نکنه بهتون خوش گذشته ؟ واقعا هوا خوبه ؟؟؟اعصابم داغون میشه :(
Omid Asia
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: الان خیلی بهشون خوش میگذره
-