هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@اسمان-ابی
الگو يه چنتا عكس دستم رسيد ديدم خوب بود قشنگ دسته بندي كرده بود و اينا
ولي ميگم ديه درسنامه خوندن -حداقل برا من- مساوي بود با غرق شدن فقطنوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein اها مرسی پس همون الگو رو میزنم
-
moein خییلی کم کاری کردم اخه این مدته خصوصااااااا واسه فیزیییک
نمیخوام اتفاقای پارسال دوباره تکرار شننوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نمیخوام اتفاقای پارسال دوباره تکرار شنمن واسه زیست!دارم بدبخت میشم
-
@dr-saraaa خیلی اهل ساعت گرفتن نیستم
ولی امروز فک کنم 12 13 بشهنوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی
اوم منم بیشترینم 13 بوده -
نمیخوام اتفاقای پارسال دوباره تکرار شننوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی
جدا و جدا كم كاري نكنين واسه فيزيك،اونجور ك به نظر مياد طراحا شيميو ول كردن چسبيدن به فيزيك و به نظرم مث ٩٦ و شايد سخت تر از اون بشه فيزيك -
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نمیخوام اتفاقای پارسال دوباره تکرار شنمن واسه زیست!دارم بدبخت میشم
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa باز من همش دلم میخواد زیست وشیمی بخونم
به جاش از فیزیک گریزونم -
@اسمان-ابی
جدا و جدا كم كاري نكنين واسه فيزيك،اونجور ك به نظر مياد طراحا شيميو ول كردن چسبيدن به فيزيك و به نظرم مث ٩٦ و شايد سخت تر از اون بشه فيزيكنوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein اره پارسالم کمترین درصدم بود
-
@dr-saraaa باز من همش دلم میخواد زیست وشیمی بخونم
به جاش از فیزیک گریزونمنوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی
یهو اینجوری شدا
مرور نکردم
خیلیم استرسی ام ، از نوع بدش:/ -
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-saraaa وقتی شروع کنی و بری جلو اون استرسه هم خودش میره
-
@dr-saraaa وقتی شروع کنی و بری جلو اون استرسه هم خودش میره
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی
میدونی
وسواس کار داده دستم...یه جایی رو که قبلا خوندم رو اگه فراموش کنم واویلا میشه:/ -
moein اها مرسی پس همون الگو رو میزنم
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی
من تستاي الگو رو نديدم و موضوعي گاج زدم اگه بررسي گزينه هاش خوبه ك مشكلي نداره حله فك كنم نويسنده الگو عاغاي يارمحمدي بودن فك كنم ايشون كلا فرد آشنا به كارشون هستن -
moein اره پارسالم کمترین درصدم بود
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی
من كمترين درصدم شيمي بود -
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@اسمان-ابی
من تستاي الگو رو نديدم و موضوعي گاج زدم اگه بررسي گزينه هاش خوبه ك مشكلي نداره حله فك كنم نويسنده الگو عاغاي يارمحمدي بودن فك كنم ايشون كلا فرد آشنا به كارشون هستننوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@اسمان-ابی
من تستاي الگو رو نديدم و موضوعي گاج زدم اگه بررسي گزينه هاش خوبه ك مشكلي نداره حله فك كنم نويسنده الگو عاغاي يارمحمدي بودن فك كنم ايشون كلا فرد آشنا به كارشون هستننوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein راستش فقط یه قسمت از تکواژ واژه شو زدم دقیق بررسیش نکردم
اگه وقت کنم هردوشو بزنم که عالیه -
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
يارمحمدي
عبدالمحمدی
عه يارمحمدي پس دبير ادبياتم بوده همينو شك داشتم
-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@faezeh-r غير از ادبيات بقيه خوبه ك بد نيس
-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@faezeh-r اورین خوبه تاازه کلیم زمان داری واسه اینکه همینا رو کلیییی بکشی بالاتر
-
@faezeh-r اورین خوبه تاازه کلیم زمان داری واسه اینکه همینا رو کلیییی بکشی بالاتر
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چشم