هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-r
سلام ببخشید پررویی هستش یه چند لحظه میشه بیاد پی وی :folded_hands: :folded_hands: -
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-r
کو تعارف نکردی که
جانم مدیری بفرما نوش جان کن
-
باقلوا :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
همین الان یهویی دارم میبرم برا مهمونامون:money-mouth_face: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خدایی بزارن همشو خودم میخورم به هیچ بنی بشری هم نمیدم:face_with_tears_of_joy:@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
باقلوا :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
همین الان یهویی دارم میبرم برا مهمونامون:money-mouth_face: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خدایی بزارن همشو خودم میخورم به هیچ بنی بشری هم نمیدم:face_with_tears_of_joy:خدایا بسه دیگه چرا با احساسات ملت بازی میکنین؟:| :(
-
-
@m-an
اخییییییی
ببخشید معذرت میخوام
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
هروقت رفتی بیرون یکم بگیر ازش بخور :smiling_face: :smiling_face: :smiling_face: -
زعره چطوره کجایی باو
دلم تنگولید باو -
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
همین الان یهویی دارم میبرم برا مهمونامون:money-mouth_face: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خدایی بزارن همشو خودم میخورم به هیچ بنی بشری هم نمیدم:face_with_tears_of_joy:خدایا بسه دیگه چرا با احساسات ملت بازی میکنین؟:| :(
-
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ms96sad96 گفتم که نمیشه😐😒
بابا یه لحظه
انقد ازتون خواهش کردم
یه سوال میکنم و دیگه مزاحم نمیشم -
ms96sad96
............ -
ms96sad96
............ -