هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
سلام. کسی اگه گروه کنکوریِ انسانی ها رو داره لطف کنه تو پیوی لینکشو بده. خیلی نیازه برام
دانش-آموزان-آلاء
-
کد تخفیف 50درصد کتابای کانونو یکی لطف کنه بگه دانش-آموزان-آلاء
-
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گفتم تو اون تاپیک که.
norooz
-
صبح بی نظیر دهم فروردین سال 97
مبارکتون باد
لازمه بگم غروب سیزده به در از رگ گردن به شما نزدیک تر است -
آقا این چه وضعه نته
این که نشد مصرف منصفانه غیر منصفانه شد که
اولا که این طرح اومد گفتن نسبت مصرف بین الملل به داخلی 2 به 1 عه . الان شده 4 به 1
30 گیگ مصرف کردم از بین الملل سرعتم در حد اینترنت کارتی هم نیستmo سلام
-
-
آقا این چه وضعه نته
اولا که این طرح اومد گفتن نسبت مصرف بین الملل به داخلی 2 به 1 عه . الان شده 4 به 1
mohammadhassan داداش دیدی گفتم!! خخ! الان هزاروخوردی سایت داخلی ان و مثلا یک گیگ از سایت داخلی دان کنی همون یک گیگ کم میشه. ولی بعضی سایتا بین الملل ان. مث آلاء! ک مثلا من دیروز از الا 7 گیگ دان کردم 14گیگ برام محاسبه شد!!
-
آقا این چه وضعه نته
mohammadhassan اسیاتک فوق العاده هس. کار نداره چقد بین الملل دان کردی! اسیاتک وقتی سرعتتو محدود میکنه ک ترافیک کلت صفر شه! ینی فرقی براش نداره ک چقد بین الملل یا داخلی دان کردی! مهم براش ترافیک کلته! هر وقت ترافیک کلت صفر شه سرعتتو محدود میکنه. ک این ویژگی فک کنم فقط برا اسیاتکه
-
mohammadhassan داداش دیدی گفتم!! خخ! الان هزاروخوردی سایت داخلی ان و مثلا یک گیگ از سایت داخلی دان کنی همون یک گیگ کم میشه. ولی بعضی سایتا بین الملل ان. مث آلاء! ک مثلا من دیروز از الا 7 گیگ دان کردم 14گیگ برام محاسبه شد!!
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ببخشید استباه گفتم ی جایی رو! سایت های داخلی ک فعلا هزارو خورده ای هستن ی گیگ دان کنی ازشون نیم گیگ محاسبه میشه برات. ینی هر چی دان کنی نصفش محاسبه میشه . ولی بین الملل دوبرابر