هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan داداش دیدی گفتم!! خخ! الان هزاروخوردی سایت داخلی ان و مثلا یک گیگ از سایت داخلی دان کنی همون یک گیگ کم میشه. ولی بعضی سایتا بین الملل ان. مث آلاء! ک مثلا من دیروز از الا 7 گیگ دان کردم 14گیگ برام محاسبه شد!!
ببخشید استباه گفتم ی جایی رو! سایت های داخلی ک فعلا هزارو خورده ای هستن ی گیگ دان کنی ازشون نیم گیگ محاسبه میشه برات. ینی هر چی دان کنی نصفش محاسبه میشه . ولی بین الملل دوبرابر
mohammadhassan داداش دیدی گفتم!! خخ! الان هزاروخوردی سایت داخلی ان و مثلا یک گیگ از سایت داخلی دان کنی همون یک گیگ کم میشه. ولی بعضی سایتا بین الملل ان. مث آلاء! ک مثلا من دیروز از الا 7 گیگ دان کردم 14گیگ برام محاسبه شد!!
ببخشید استباه گفتم ی جایی رو! سایت های داخلی ک فعلا هزارو خورده ای هستن ی گیگ دان کنی ازشون نیم گیگ محاسبه میشه برات. ینی هر چی دان کنی نصفش محاسبه میشه . ولی بین الملل دوبرابر
بازم اشتباه گفتم!!! داخلی همون حساب میشه بین الملل دوبرابر
-
بازم اشتباه گفتم!!! داخلی همون حساب میشه بین الملل دوبرابر
Mashlab313 ولش کن بابا
با این طرحشون
اون از فیلترینگشون اینم از نتشون
سرنوشت تلگرامم میخوان مثل توییتر کنن. -
Mashlab313 ولش کن بابا
با این طرحشون
اون از فیلترینگشون اینم از نتشون
سرنوشت تلگرامم میخوان مثل توییتر کنن.mohammadhassan خخ. از مخابرات کوچ کن بیا اسیاتک.
الان حجم داری ولی چون بین الملل زیاد دان کردی محدودت کرد. درسته؟؟؟ -
mohammadhassan خخ. از مخابرات کوچ کن بیا اسیاتک.
الان حجم داری ولی چون بین الملل زیاد دان کردی محدودت کرد. درسته؟؟؟Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
الان حجم داری ولی چون بین الملل زیاد دان کردی محدودت کرد. درسته؟؟؟الان نمیتونم یه چند وقت دیگه چرا.
آره فک کنم یه چی تو همین مایه ها.
باشه میبینم آسیاتک چطوره ایشالا همون برم.
اینجا رو خط ما پشتیبانی نمیکنه.
ممنون -
الان حجم داری ولی چون بین الملل زیاد دان کردی محدودت کرد. درسته؟؟؟الان نمیتونم یه چند وقت دیگه چرا.
آره فک کنم یه چی تو همین مایه ها.
باشه میبینم آسیاتک چطوره ایشالا همون برم.
اینجا رو خط ما پشتیبانی نمیکنه.
ممنونmohammadhassan اسیاتک کمترین قیمت حجمو داره و این ادااطوار رو هم نداره
-
الان حجم داری ولی چون بین الملل زیاد دان کردی محدودت کرد. درسته؟؟؟Mashlab313 یعنی گفتی اسیاتک مث مخابرات نسبت اینا نداره دیگه؟ یعنی یه ترافیک کلی بهت میده میگه برو هر وقت مصرف کردی بت میدم دیگه؟
-
mohammadhassan اسیاتک کمترین قیمت حجمو داره و این ادااطوار رو هم نداره
دیروز زنگ زدم 2020 گفت هرچی خارجی مصرف کنی 4 برابر میشه
فکر کنم منم اینطوری شدم 30 گیگ زدم 4 برابر شده
واقعا غیرمنصفانست
نمیدونم... خودشونم نمیدونن چن چندن. -
Mashlab313 یعنی گفتی اسیاتک مث مخابرات نسبت اینا نداره دیگه؟ یعنی یه ترافیک کلی بهت میده میگه برو هر وقت مصرف کردی بت میدم دیگه؟
mohammadhassan اره. برا اینکه مطمئن شی برو سایت اسیاتک asiatech.ir برو رو اون دایره ی ابی بزن انلاین بپرس. همین الان هستن جواب میدن
-
mohammadhassan اره. برا اینکه مطمئن شی برو سایت اسیاتک asiatech.ir برو رو اون دایره ی ابی بزن انلاین بپرس. همین الان هستن جواب میدن
اول تعرفه هاشو میبینم. اونجا باید بنویسه.
-
حالا که فعلا به کارم نمیاد... میمونه برای بعد
-
دیروز زنگ زدم 2020 گفت هرچی خارجی مصرف کنی 4 برابر میشه
فکر کنم منم اینطوری شدم 30 گیگ زدم 4 برابر شده
واقعا غیرمنصفانست
نمیدونم... خودشونم نمیدونن چن چندن.mohammadhassan الان چن گیگ دان کردی و چند گیگ برات زدن؟؟ بین الملل 2برابره ن 4!!
-
mohammadhassan الان چن گیگ دان کردی و چند گیگ برات زدن؟؟ بین الملل 2برابره ن 4!!
mohammadhassan الان چن گیگ دان کردی و چند گیگ برات زدن؟؟ بین الملل 2برابره ن 4!!
این دیگه مخابراته فک کنم قوانینش برا خودشه
دیروز میگفت زده 35 گیگ!
مثل اینکه 4 برابر شده کل حجمم تموم شده :|
گفتم مگه 2 به یک نیست؟ گفت نه 4 به 1 شده :| -
این دیگه مخابراته فک کنم قوانینش برا خودشه
دیروز میگفت زده 35 گیگ!
مثل اینکه 4 برابر شده کل حجمم تموم شده :|
گفتم مگه 2 به یک نیست؟ گفت نه 4 به 1 شده :|mohammadhassan چن گیگ دان کردی ک 35 گیگ محاسبه شد؟؟ تقریبا 9 گیگ دان کردی؟؟؟
-
mohammadhassan چن گیگ دان کردی ک 35 گیگ محاسبه شد؟؟ تقریبا 9 گیگ دان کردی؟؟؟
mohammadhassan چن گیگ دان کردی ک 35 گیگ محاسبه شد؟؟ تقریبا 9 گیگ دان کردی؟؟؟
نه. 30 گیگ مصرف کردم 4 برابر شده شده 120 :|
-
اول تعرفه هاشو میبینم. اونجا باید بنویسه.
mohammadhassan جشنواره داره خواستی جشنواره هاشو همش بگیر. حتی برا مشترکین فعلی هم جشنواره میزاره