هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@romisa1234 کنکور هییییچ وقت چیزی که قابل برداشت از کتاب نباشه رو نمیاره
-
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy
الان یعنی از کتاب قابل برداشته ؟ صفحه ای چیزی....دارم میگردمش.فعلا پیدا نکردم
joy به گشتن ادامه بدین:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ولی نیست -
joy نخیییر تو کتاب نیست مطمئنممم
حتی یادمه اقای امینی هم تو تدریسشون گفتن ولی گفتن تو کتاب نیست ولی خوبه بدونیین@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy نخیییر تو کتاب نیست مطمئنممم
حتی یادمه اقای امینی هم تو تدریسشون گفتن ولی گفتن تو کتاب نیست ولی خوبه بدونیینباشه حرف شما قبول..منم نتونستم اون قسمت رو پیدا کنم.و احتمالا اشتباهی رخ داده .
-
negwin وای چه جالبههه

-
negwin وای چه جالبههه

-
@romisa1234
خط جانبی کانالی است که از سر تا دم ماهی کشیده شده است. این کانال در سطح بدن در بسیاری از ماهیان توسط فلس هایی سوراخدار پوشیده شده است . درون این کانال، سلول های حسی وعصبی وجوددارند که امواج وفشارهای آبی ناشی از حرکات سایر آبزیان و... راتشخیص می دهند. سیسم خط جانبی در تمام ماهیان هست ولی در بعضی ها، فلس های پوشاننده خط جانبی سوراخ ندارند که اصطلاحا می گویند این ماهیان خط جانبی ندارند در صورتی که به طور واقعی دارند. کپور ماهیان وآزاد ماهیان خط جانبی دارند ولی شگ ماهیان، گاو ماهیان و کفال ماهیان خط جانبی ندارند. در بعضی از ماهی ها خط جانبی ناقص است مثل ماهی Rhodeus sericeus که در آن خط جانبی کوتاه است وتا انتهای بدن نمی رسد. در اردک ماهی Esox lucius در اوایل زندگی خط جانبی ناقص است ولی با رشد ماهی به تدریج خط جانبی ماهی کامل می شود. در مقوا ماهیان( گیش ماهیان، برگ ماهیان،Carangidae) خط جانبی به صورت ملاقه وارونه است که قسمت عقبی آن یک سری برجستگیهای نوک تیز وریز به نام اسکیوت(Scut) دارد. خط جانبی کوسه روی سرش است که به آن آمپول لورنس (آمپول لورنز) می گویند. معمولا قمت چپ بدن ماهی را برای مطالعات سیستماتیک وقسمت راست ماهی را برای ایجاد شکاف ومطالعات تشریحی (کالبد شکافی) قرار می دهند. از تعداد فلس های سوراخ خط جانبی ، تعداد فلس های جلوی باله پشتی تا بالای خط جانبی وتعداد فلس های جلوی باله مخرجی تا پائین خط جانبی برای شناسایی گونه ماهیان استفاده می شود.
-
@romisa1234
رومی تازه منو دختر خالم بخاطر یه نقطه دعوا کردیم :joyامروز زدم به سیم آخر هرکیووببینم باش بحث میکنم

-
@romisa1234
رومی تازه منو دختر خالم بخاطر یه نقطه دعوا کردیم :joyامروز زدم به سیم آخر هرکیووببینم باش بحث میکنم

-
در سطح کتاب ما همه ی ماهی ها دارن
-
@romisa1234

-
در سطح کتاب ما همه ی ماهی ها دارن
alisoltany
الان کتاب میگه همه ؟
توو کنکور همه رو قبول کنم ؟ یا آی کیو رو ؟ -
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عاقا من حوصلم پوکیدههه کسی نیسسس؟؟؟

من تا حالا اینطوری پوچ نشده بودم
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عاقا من حوصلم پوکیدههه کسی نیسسس؟؟؟

من تا حالا اینطوری پوچ نشده بودم
وقتی گوش درد گلو درد سردرد باهم تو یه بیابون سر کنی از صب ..کلی ذهنتم مشغول باشع و ناراحت ی سری مساعل باشی میشی عینهو من
-
alisoltany
الان کتاب میگه همه ؟
توو کنکور همه رو قبول کنم ؟ یا آی کیو رو ؟@romisa1234
کتاب گفته،ماهی ها....
بدون هیچ قید و شرطی
خودتون کدوم رو انتخاب میکنید
|
شعردانه