هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
ن اصلا اینطور نیس .....صرفا یه عکس بود وفک نمیکنم اشکال داشته باشه ودلیلش اینه که رو پروفایل های خیلیها از جمله بنده عکس دختر بوده ......ههه چه جالب اصلا نمیدونستم مو مورد منکراتیه ،.....
مملکتمون اینه دیگه شراب میخورن گناه به انواع واشکال مختلفی انجام میدم ولی دمپایی چپ شده که ببینن استغفرلله میگن قل اعوذو میگن چون حرامه........دقیقا اینم هم همین مدلیه وقتی مو مورد منکراتی تلقی بشه
منکه نگفتم این عکس مورد داره
گفتم بعضی از این عکسا مورد دارن ... مثلا پارسال یه چندتا مد لباس فرستادن که بعدش دیگه هرکی مدل موردعلاقشو فرستاد و مجبور شدم پاک کنم... اون تاپیک الان بسته شده
مملکت به من مربوط نمیشه و هرکی شراب میخوره به خودش مربوطه
طبق تجربه عرض کردم شما چرا یهویی جبهه گرفتی !
بهاره
اگه مورد نداشت که نباید حذف میکردین ....اگه کسی عکسی فرستاده شدکه مورد داره اون موقه حذفش کنیهیچوقت طبق احتمالی که برد وباختش یکیه اقدام به چیزی نکنید .....
جبهه نگرفتم حرف حق بود
-
بهاره
اگه مورد نداشت که نباید حذف میکردین ....اگه کسی عکسی فرستاده شدکه مورد داره اون موقه حذفش کنیهیچوقت طبق احتمالی که برد وباختش یکیه اقدام به چیزی نکنید .....
جبهه نگرفتم حرف حق بود
بهاره
اگه مورد نداشت که نباید حذف میکردین ....اگه کسی عکسی فرستاد که مورد داره اون موقه حذفش کنیهیچوقت طبق احتمالی که برد وباختش یکیه اقدام به چیزی نکنید .....
جبهه نگرفتم حرف حق بود
عزیزم گفتم که ممکنه کسی این عکسو ببیته بگه خب منم مدل مورد علاقمو بفرستم اونوقت اون مورد داشته باشه من و بقیه که دائما آن نیستیم چک کنیم کدوم عکس مورد داره
من ترجیح میدم تو این چنین مسائل طبق احتمال اقدام کنم چون اینجا احتمال باخت از برد خیلی بیشتره
از نظر شما حق بود نظرتم محترمه منم فکر کنم به اندازه کافی توضیح دادم -
بهاره
اگه مورد نداشت که نباید حذف میکردین ....اگه کسی عکسی فرستاد که مورد داره اون موقه حذفش کنیهیچوقت طبق احتمالی که برد وباختش یکیه اقدام به چیزی نکنید .....
جبهه نگرفتم حرف حق بود
عزیزم گفتم که ممکنه کسی این عکسو ببیته بگه خب منم مدل مورد علاقمو بفرستم اونوقت اون مورد داشته باشه من و بقیه که دائما آن نیستیم چک کنیم کدوم عکس مورد داره
من ترجیح میدم تو این چنین مسائل طبق احتمال اقدام کنم چون اینجا احتمال باخت از برد خیلی بیشتره
از نظر شما حق بود نظرتم محترمه منم فکر کنم به اندازه کافی توضیح دادمبهاره
امیدوارم این پیش بینی هاتون همه جا تعمیم داده بشه ،.......به هرحال باحذف عکس مشکلی ندارم
خواستار دلیل موجه بودم
که خب موفق به دریافتش نشدمیاعلی
شب خوش -
mo
من ازت خوشم میاد:/ -
mo
من ازت خوشم میاد:/ -
بهاره
امیدوارم این پیش بینی هاتون همه جا تعمیم داده بشه ،.......به هرحال باحذف عکس مشکلی ندارم
خواستار دلیل موجه بودم
شب خوش@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بهاره
خواستار دلیل موجه
شب خوشدریافتش فکر کنم زمان میبره
من تا صبح هم توضیح بدم شما دریافت نمیکنی یه خرده آروم تر که شدی درست میشهشب بخیر خداحافظت
-
mo
من ازت خوشم میاد:/برا خنده نوشتمش
شما لطف دارین ولی حتی خود شهاب تیامم ک این اهنگو خونده همینو بهم گفت
سوءتفاهم شده باور کنmo
چشمات رازآلوده
چقد خوبه این
-
mo
چشمات رازآلوده
چقد خوبه این
-
بهاره
خواستار دلیل موجه
شب خوشدریافتش فکر کنم زمان میبره
من تا صبح هم توضیح بدم شما دریافت نمیکنی یه خرده آروم تر که شدی درست میشهشب بخیر خداحافظت
بهاره
خب خیلی مستقیم توهین کردین ...
تاصبح توضیح بدم متوجه نمیشی ؟؟؟
این جمله یعنی چی؟؟؟
خب حق باشماس زبان قشری ازکاءنات برام مبهمه .....#التماس _تفکر
شب خوش
-

-
بهاره
این جمله یعنی چی؟؟؟
شب خوش
بهاره
این جمله یعنی چی؟؟؟
شب خوش
ای بابا !
توهین چرا !
بله گفتم تا صبح توضیح بدم متوجه نمیشی چون الان بخاطر حذف عکس و مخالفتی که باهات شده ناراحتی و همین مانع این میشه که بخوای حرف طرف مقابل رو قبول کنی ادامشم گفتم که یه کم آروم تر بشی متوجه میشی ... منظورم کاملا واضح بود شما این توهینو از کجا درآوردی من نمیدونم !
باشه شما قشر خوب و قابل فهم کائنات باش منم قشر بدش
بزرگش نکن
شب خوش -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

درود بر ادمین وظیفه شناس انجمن
سال نو مبارک
-
بهاره
این جمله یعنی چی؟؟؟
شب خوش
ای بابا !
توهین چرا !
بله گفتم تا صبح توضیح بدم متوجه نمیشی چون الان بخاطر حذف عکس و مخالفتی که باهات شده ناراحتی و همین مانع این میشه که بخوای حرف طرف مقابل رو قبول کنی ادامشم گفتم که یه کم آروم تر بشی متوجه میشی ... منظورم کاملا واضح بود شما این توهینو از کجا درآوردی من نمیدونم !
باشه شما قشر خوب و قابل فهم کائنات باش منم قشر بدش
بزرگش نکن
شب خوشبهاره
مجازی که باخاموش کردن داده ها ازبین میره ناراحتی نداره که دخترخووووب.........باشه باشه حرفت قبول
-

سال نو مبارک
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

سال نو مبارک
سلام، سال نو شما هم مبارک باشه

لطف دارین
-
بهاره
مجازی که باخاموش کردن داده ها ازبین میره ناراحتی نداره که دخترخووووب.........باشه باشه حرفت قبول
بهاره
والا من دیگه موندم چی بگم !
من خوب نیستم چه برسه به خوووووب ....
شب بخیر

|