چگونه در دوران دانشجویی درس بخوانیم
-
سلام و درود بر همه دانشجویان آلاخونه
دوستان من از وقتی کنکورم تموم شده یک بار هم نشده که واقعا درس بخونم
اصلا یادم رفته که درس خوندن چه شکلیه
ترم اول هم که کلا مجازی شد امتحاناتمون باعث شد بدتر از درس فاصله بگیرم
به قول یه دوستی اون قسمت از مغزم که مربوط به درس خوندنه رو از دست دادم
اصلا هم هیچی برام مهم نیست انگار نه انگار قراره من امتحان بدم هیچکدوم از تکالیفم رو هم انجام نمی دم از اول ترم یه ذره هم درس نخوندم تو یه کلاس هم حاضر نبودم ( فیزیکی حاضر بودم ) یعنی گوش نمی دادم
راهی برای بازگشت به صراط درس و مشق و تکلیف بهم یاد بدین
شما چطوری بالاخره درس خوندین
فکر نمی کردم یه روزی درس خوندن انقدر برام دشوار بشه
دانشجویان-درس-خون
دانشجویان-مهندسی
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
f.nalist
هویججج
Maaah
Nilay
_ Psycho _
blue
mahdi.ek
Michael Vey
Hhh Hh
و باقی دانشجویان درس خوان عزیز -
سلام
شاید چون هدف مشخصی ندارید درس نمیخونید
البته در شرایط فعلی که کوچک ترین مشکل قطع بودن اینترنت هست بعید هست کسی بتونه اونطوری که باید وقت بگذارهبرای تکالیف :
یک لیست تهیه میکنید از تکالیفی که باید انجام بدید (اولویت بندی شده)
بعد جلوی هر تکلیف پیش نیاز های انجام اون رو بنویسید (مثلا برای تکلیف 1 باید اول فصل 3 کتاب X رو بخونید)
هر روز تا جایی که میتونید انجام بدید باتوجه به ددلاین هابازه های نیم ساعتی یا یک ساعتی مشخص کنید و در این بازه فقط درگیر یکی از پیش نیاز ها یا تکالیف باشید و موبایل یا ... رو از خودتون فاصله بدید
اگر واقعا قصد دارید با بقیه فرق داشته باشید باید پیش خوانی انجام بدید(که اصلا آسون نیست) و بسته به رشته ی شما تهیه خلاصه یا حتی توضیحات کامل(به زبان خودتون) از مطالعات خودتون هم میتونه مفید باشه
مورد اخری که به نظرم میرسه این هست که بیشتر تایم روزتون رو توی کتابخونه یا سالن مطالعه بگذرونید
(اگر شرایط عادی شد)این ها نظرات شخصی من بود و معلوم نیست برای شما جواب بده یا نه.
-
اصلا هم هیچی برام مهم نیست انگار نه انگار قراره من امتحان بدم هیچکدوم از تکالیفم رو هم انجام نمی دم از اول ترم یه ذره هم درس نخوندم تو یه کلاس هم حاضر نبودم ( فیزیکی حاضر بودم ) یعنی گوش نمی دادم
دانشجویان-درس-خون
دانشجویان-مهندسی
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
f.nalist
هویججج
Maaah
Nilay
_ Psycho _
blue
mahdi.ek
Michael Vey
Hhh Hh
و باقی دانشجویان درس خوان عزیزRover متاسفانه بد کسی رو منشن کردی
من دقیقا همینم -
دانشجویان-درس-خون
دانشجویان-مهندسی
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
f.nalist
هویججج
Maaah
Nilay
_ Psycho _
blue
mahdi.ek
Michael Vey
Hhh Hh
و باقی دانشجویان درس خوان عزیزRover سلام آیلار
یه بخش زیادیش مربوط میشه به علاقهت نسبت به درسا و رشتهای که توش درس میخونی درسارو شب امتحان با نمره بالا هم میشه پاس کرد اون چیزی که باعث میشه در طول ترم مطالعه داشته باشی اینه که آره من نمیخوام صرفا پاس شم، میخوام باسواد باشم و یکی یهچیزی پرسید حرفی بر گفتن داشته باشم. بعد اینکه تو شرایط فعلی درس خوندنه خیلی سخته، اگه میبینی یهنفر الان داره درس میخونه بدون قبل شرایط فعلی مطالعهش دو، سه برابر الان بوده (پس یعنی همه تحتتاثیر قرار گرفتن). برگشتن به درس بعد یه مدت طولانیام بر هرکسی قلقای خودشو داره دیگه، من معمولن با فیلما یا لایوای study with me درس میخونم. -
دانشجویان-درس-خون
دانشجویان-مهندسی
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
f.nalist
هویججج
Maaah
Nilay
_ Psycho _
blue
mahdi.ek
Michael Vey
Hhh Hh
و باقی دانشجویان درس خوان عزیزRover
سلام عزیزم
بهترین راه حلی که میتونم بهت بدم، اینه که کتاب «یادگیری را یاد بگیرید» رو از طاقچه یا هرجایی که تونستی، تهیه کنی و بخونیش
توضیحاتش فوق العادست و خودت باید کامل بخونیش تا آخر کتاب
هرچقدر که من اینجا بخوام بهت توضیحش بدم، به نظر خودم کم لطفیهولی در کل نه تنها برای درس های دانشگاه که تقریبا یادگیری هرچیز و هر مهارتی رو بهت آموزش میده و بعدش فقط باید مطالب کتاب رو تمرین کنی که خودش هم اینو بهت میگه
توو فصلای آخر هم کلی مطالب انگیزشی مرتبط با یادگیری نوشته که خیلی جذابه
و به بار برای همیشه به همه ی سوالاتت درباره اینکه چطوری درس بخونیم، پاسخ میدهمن مطالعه این کتاب رو به همه ی دانش آموزا و دانشجوها و همینطور همه ی افراد مشتاق یادگیری توصیه می کنم❤️
-
دانشجویان-درس-خون
دانشجویان-مهندسی
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
f.nalist
هویججج
Maaah
Nilay
_ Psycho _
blue
mahdi.ek
Michael Vey
Hhh Hh
و باقی دانشجویان درس خوان عزیز -
سلام
شاید چون هدف مشخصی ندارید درس نمیخونید
البته در شرایط فعلی که کوچک ترین مشکل قطع بودن اینترنت هست بعید هست کسی بتونه اونطوری که باید وقت بگذارهبرای تکالیف :
یک لیست تهیه میکنید از تکالیفی که باید انجام بدید (اولویت بندی شده)
بعد جلوی هر تکلیف پیش نیاز های انجام اون رو بنویسید (مثلا برای تکلیف 1 باید اول فصل 3 کتاب X رو بخونید)
هر روز تا جایی که میتونید انجام بدید باتوجه به ددلاین هابازه های نیم ساعتی یا یک ساعتی مشخص کنید و در این بازه فقط درگیر یکی از پیش نیاز ها یا تکالیف باشید و موبایل یا ... رو از خودتون فاصله بدید
اگر واقعا قصد دارید با بقیه فرق داشته باشید باید پیش خوانی انجام بدید(که اصلا آسون نیست) و بسته به رشته ی شما تهیه خلاصه یا حتی توضیحات کامل(به زبان خودتون) از مطالعات خودتون هم میتونه مفید باشه
مورد اخری که به نظرم میرسه این هست که بیشتر تایم روزتون رو توی کتابخونه یا سالن مطالعه بگذرونید
(اگر شرایط عادی شد)این ها نظرات شخصی من بود و معلوم نیست برای شما جواب بده یا نه.
-
Rover متاسفانه بد کسی رو منشن کردی
من دقیقا همینمتو روتین روزانت ۳ ساعت مطالعه می زاشتی 😂
گفتم ببینم اون ۳ ساعتو چطوری میخونی -
Rover سلام آیلار
یه بخش زیادیش مربوط میشه به علاقهت نسبت به درسا و رشتهای که توش درس میخونی درسارو شب امتحان با نمره بالا هم میشه پاس کرد اون چیزی که باعث میشه در طول ترم مطالعه داشته باشی اینه که آره من نمیخوام صرفا پاس شم، میخوام باسواد باشم و یکی یهچیزی پرسید حرفی بر گفتن داشته باشم. بعد اینکه تو شرایط فعلی درس خوندنه خیلی سخته، اگه میبینی یهنفر الان داره درس میخونه بدون قبل شرایط فعلی مطالعهش دو، سه برابر الان بوده (پس یعنی همه تحتتاثیر قرار گرفتن). برگشتن به درس بعد یه مدت طولانیام بر هرکسی قلقای خودشو داره دیگه، من معمولن با فیلما یا لایوای study with me درس میخونم.خب می دونی مشکل اینه که درسایی مثل ریاضی وفیزیک رو نمیشه شب امتحانی خوند
درس مفهومی یا حفظی نیستن باید از قبل تمرین کرده باشی
واقعا ادمی نیستم که بخوام ویش خوانی کنم یا علمم نسبت به رشته ای که میخونم زیاد شه صرفا بخاطر قبولی میخوام خودم رو مجبور کنم درس بخونم که واقعا کار سختیهاستادی وید می ام ایده ی خوبیه سعی می کنم ازش استفاده کنم🫶
-
دانشجویان-درس-خون
دانشجویان-مهندسی
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
f.nalist
هویججج
Maaah
Nilay
_ Psycho _
blue
mahdi.ek
Michael Vey
Hhh Hh
و باقی دانشجویان درس خوان عزیزRover سلامم
راستش میل به کمالگراییم نمیذاره نخونم😭بعد یکی دو جا بهم برخورد سر نمره و دیدن بلد بودن بچها
دیگه مجبورم بخونم خیلی کار خاصی نکردم😂😂💔
من برنامه نوشتن بهم حس درس خوندن میده😂💔الان برای دو هفته فککنم برنامه نوشتم روز شیشمشم و عمل کردم استثنائن بهش😂
ولی خب از کم شروع کردم دیگه ساعت مطالعه بالا نذاشتم -
خب می دونی مشکل اینه که درسایی مثل ریاضی وفیزیک رو نمیشه شب امتحانی خوند
درس مفهومی یا حفظی نیستن باید از قبل تمرین کرده باشی
واقعا ادمی نیستم که بخوام ویش خوانی کنم یا علمم نسبت به رشته ای که میخونم زیاد شه صرفا بخاطر قبولی میخوام خودم رو مجبور کنم درس بخونم که واقعا کار سختیهاستادی وید می ام ایده ی خوبیه سعی می کنم ازش استفاده کنم🫶
Rover خب پس باید یکم حوصله به خرج بدی، قلقای خودتو پیدا کنی. بزار چند تاش که رو من جواب داده رو بگم بهت...
تو جمع درس خوندن (سال مطالعه خوابگاه یا کتابخونه) - تو جاهای متفاوت درسخوندن (من حتی چند بار با دوستم رفتم پارک رو میزای شطرنج درس خوندیم 🥲 یا مثلن محوطه خوابگاهتون) - ادایی درس خوندن (این خیلییی جوابه 😂 با موزیک بیکلام و شمع و عود و اینچیزا) - پارتای خیلی کوتاه مثلن بگو قراره ۳ تا پارت ۲۰ دقیقهای بخونم صبح یکی ظهر یکی و شبم یکی، خیلی قابل دستیابیعه بعد به خودت میگی خب ۲۰مین که چیزی نیست بزار بخونمش - تا غروب درساتو تموم کن چون بزاری برای شب دیگه نمیخونی
گزارشای اکثرمون در حد همون ۲, ۳ ساعته، توعم با روزی ۴۵ دقیقه شروع کن کمکم برسون به ۳
-
Rover سلامم
راستش میل به کمالگراییم نمیذاره نخونم😭بعد یکی دو جا بهم برخورد سر نمره و دیدن بلد بودن بچها
دیگه مجبورم بخونم خیلی کار خاصی نکردم😂😂💔
من برنامه نوشتن بهم حس درس خوندن میده😂💔الان برای دو هفته فککنم برنامه نوشتم روز شیشمشم و عمل کردم استثنائن بهش😂
ولی خب از کم شروع کردم دیگه ساعت مطالعه بالا نذاشتم -
Rover خب پس باید یکم حوصله به خرج بدی، قلقای خودتو پیدا کنی. بزار چند تاش که رو من جواب داده رو بگم بهت...
تو جمع درس خوندن (سال مطالعه خوابگاه یا کتابخونه) - تو جاهای متفاوت درسخوندن (من حتی چند بار با دوستم رفتم پارک رو میزای شطرنج درس خوندیم 🥲 یا مثلن محوطه خوابگاهتون) - ادایی درس خوندن (این خیلییی جوابه 😂 با موزیک بیکلام و شمع و عود و اینچیزا) - پارتای خیلی کوتاه مثلن بگو قراره ۳ تا پارت ۲۰ دقیقهای بخونم صبح یکی ظهر یکی و شبم یکی، خیلی قابل دستیابیعه بعد به خودت میگی خب ۲۰مین که چیزی نیست بزار بخونمش - تا غروب درساتو تموم کن چون بزاری برای شب دیگه نمیخونی
گزارشای اکثرمون در حد همون ۲, ۳ ساعته، توعم با روزی ۴۵ دقیقه شروع کن کمکم برسون به ۳
-
سلام بچه ببخشید مزاحمتون شدم این جا
کسی از شما جزوه ای خلاصه شده از برونر اتاق عمل داره برام بفرسته ؟
Maaah دانشجویان-پیراپزشکی دانشجویان-درس-خون