هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@shiva-tr 
 دقیقا نمیتونم چیزیو بگم که هیچ حسی بهش نداشته باشم...
 حتی واسه پست وعکس هم اینطورم
- 
@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin 
 بعضی شعرا ک مثلا روون و بامعنین خوشم میاد ولی بعضیاشون حتی تلفظشم سخته اخه 
 اولش همون در سطح ظاهری به نظرم زیبایی ها رو پیدا کنید....مثلا : غزلی گفتیم و غزالی صید گشت 
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi 
 باشه زهره جبین من برفتم   بروووو برووو تا نکشتمت مارمولک  
- 
- 
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فکر کردن به تو یعنی غزلی شورانگیز 
 که همین شوق مرا خوب ترینم کافی ستنگا نگا حتی مدیرم از راه ب در کردین  
- 
@zahra-m1999 
 دیگه اون ته مونده های محبتت واسه من میمونه ن 
 همشو پخش کردی @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 
 دیگه اون ته مونده های محبتت واسه من میمونه ن 
 همشو پخش کردی دکتر شریعتی : "من ادعا نمیکنم که همیشه به یاد آنهایی که دوستشان دارم هستم امی ادعا میکنم حتی در لحظاتی هم که به یادشان نیستم دوستشان دارم ... دکتر شریعتی : "من ادعا نمیکنم که همیشه به یاد آنهایی که دوستشان دارم هستم امی ادعا میکنم حتی در لحظاتی هم که به یادشان نیستم دوستشان دارم ...
- 
@soheil95s95 
 قشنگ مشکوک میزدن
 محفل مشاعره هلپ می عمو گوگل
- 
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فکر کردن به تو یعنی غزلی شورانگیز 
 که همین شوق مرا خوب ترینم کافی ستنگا نگا حتی مدیرم از راه ب در کردین  @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فکر کردن به تو یعنی غزلی شورانگیز 
 که همین شوق مرا خوب ترینم کافی ستنگا نگا حتی مدیرم از راه ب در کردین  

- 
@soheil95s95 
 قشنگ مشکوک میزدن
 محفل مشاعره هلپ می عمو گوگل
- 
 که همین شوق مرا خوب ترینم کافی ستنگا نگا حتی مدیرم از راه ب در کردین  @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فکر کردن به تو یعنی غزلی شورانگیز 
 که همین شوق مرا خوب ترینم کافی ستنگا نگا حتی مدیرم از راه ب در کردین  انگار که شعردانه رو ندیدی  
- 
@soheil95s95 
 قشنگ مشکوک میزدن
 محفل مشاعره هلپ می عمو گوگل@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 
 قشنگ مشکوک میزدن
 محفل مشاعره هلپ می عمو گوگل    توکه من میشناسی میدونی اهل شعرم اما زیاد مشاعره نمیکنم توکه من میشناسی میدونی اهل شعرم اما زیاد مشاعره نمیکنم
- 
@zahra-m1999 
 سرتعظیم فرو میارم برای تو 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فکر کردن به تو یعنی غزلی شورانگیز 
 که همین شوق مرا خوب ترینم کافی ستنگا نگا حتی مدیرم از راه ب در کردین  انگار که شعردانه رو ندیدی  @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فکر کردن به تو یعنی غزلی شورانگیز 
 که همین شوق مرا خوب ترینم کافی ستنگا نگا حتی مدیرم از راه ب در کردین  انگار که شعردانه رو ندیدی  
 از ياد تو بر نداشتم دست هنوز دل هست به ياد نرگست مست هنوز
 محمد حسين شهريار
- 
@zahra-m1999 
 سرتعظیم فرو میارم برای تو @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 
 سرتعظیم فرو میارم برای تو از آتش فراغت شرحی شنیده بودم لیکن درون آتش خود را ندیده بودم عارف طوطی همدانی 
- 
@njzamin 
 خدانکنه شاعر 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فکر کردن به تو یعنی غزلی شورانگیز 
 که همین شوق مرا خوب ترینم کافی ستنگا نگا حتی مدیرم از راه ب در کردین  انگار که شعردانه رو ندیدی  @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فکر کردن به تو یعنی غزلی شورانگیز 
 که همین شوق مرا خوب ترینم کافی ستنگا نگا حتی مدیرم از راه ب در کردین  انگار که شعردانه رو ندیدی  نه دیدم مشاعره اون طرفهههه ها 

|
 |

شعردانه
شعردانه