هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
دوستان من بی اعتقاد به حکمت الهی نیستم ولی توکتمم نمیره یکی نخونه بعد بگه حکمت الهی این بودبیاین سرخودمونو کلاه نذاریم یا بخون یا نخون دیگه بینابینی وجود نداره اگه زحمت نکشی میخوای پز زحمت نکشیدن وموفق شدنتو بدی حتی اگه اینطوریم شد بعدا خواستی تعریف کنی هیشکی باور نمیکنه وخودت آخر سرمجبوری برا اینکه حرفت خریدار داشته باشه بگی خیلی زحمت کشیدم وموفق شدم.من الان رفتم تو28سال کجای کاری از آیندت خبرداری آینده ودور ورت بی رحمن اگه چیزی داشتی واسه رو کردن که هیچ اگه نداشتی با خاک یکسانت میکنن اینجا همه مثل همن وکسی قرار نیست تو رو بکشه بالا .مرگ یه بار شیون یه بار
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@shiva-tr عزیزم من گفتنی ها رو گفتم اگه لحنم تند بوددمتاسفم اما بنظرم لازمه گاهی یه سیلی بخوره ادم
مثل من که نا امید شدم درس نخوندم در عوضش مشاورم مجبورم کرد عقب افتادگی برنامه رو تا صب بمونم بخونم
حس می کنم صرفا جهت تنبیه بود وگنه درس خوندن خواب الود به کار اون نمیاد حرفشم این بود الان مهم ترینه دورانهجای تنبلی وخطا نیست جای جبران کردنه اما دیگه تایمی که بگذره از ایبن به بعد جبران نمیشه@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@shiva-tr عزیزم من گفتنی ها رو گفتم اگه لحنم تند بوددمتاسفم اما بنظرم لازمه گاهی یه سیلی بخوره ادم
مثل من که نا امید شدم درس نخوندم در عوضش مشاورم مجبورم کرد عقب افتادگی برنامه رو تا صب بمونم بخونم
حس می کنم صرفا جهت تنبیه بود وگنه درس خوندن خواب الود به کار اون نمیاد حرفشم این بود الان مهم ترینه دورانهجای تنبلی وخطا نیست جای جبران کردنه اما دیگه تایمی که بگذره از ایبن به بعد جبران نمیشهحداقلش که پرستایی میشه..قرار نیس همه دکتر بشن
-
دوستان من بی اعتقاد به حکمت الهی نیستم ولی توکتمم نمیره یکی نخونه بعد بگه حکمت الهی این بودبیاین سرخودمونو کلاه نذاریم یا بخون یا نخون دیگه بینابینی وجود نداره اگه زحمت نکشی میخوای پز زحمت نکشیدن وموفق شدنتو بدی حتی اگه اینطوریم شد بعدا خواستی تعریف کنی هیشکی باور نمیکنه وخودت آخر سرمجبوری برا اینکه حرفت خریدار داشته باشه بگی خیلی زحمت کشیدم وموفق شدم.من الان رفتم تو28سال کجای کاری از آیندت خبرداری آینده ودور ورت بی رحمن اگه چیزی داشتی واسه رو کردن که هیچ اگه نداشتی با خاک یکسانت میکنن اینجا همه مثل همن وکسی قرار نیست تو رو بکشه بالا .مرگ یه بار شیون یه بار
sattaralipour حرکت بعد برکت
توکل جای کار نمی گیره -
@shiva-tr بازم معذرت بابت لحن تندم اما برو بخون منم رقیبتم میرم میترکونم حالا می خوای نخون عقب بمون می خوای سبقت بگیر
دوست دارم گل دختر ،موفق باشی عزیزم -
@zahra-m1999
نه این چه حرفیه لحنت تند نبود بدتر از اینا هم حقمه..میخونم حتما خسته شدم ازین وضعیت..توام موفق باشی زهراجون بازم ممنون بابت همه چی

-
تو ده 4 سنتون
فرقی نداره 42 یا 48 باشید
مهم اینه
پرستار هستید یا دکتر؟
پرستار 42 ساله خوبه ؟ یا دکتر 48 ساله؟ -
تو ده 4 سنتون
فرقی نداره 42 یا 48 باشید
مهم اینه
پرستار هستید یا دکتر؟
پرستار 42 ساله خوبه ؟ یا دکتر 48 ساله؟joy
و ازهمه مهمتر...
مهم نیست دانشجوی دانشگاه تهران بودی یا چلغوز اباد..مهم پزشکیه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
حداقل من بین پرستاری تهران و پزشکی چلغوز اباد ک البته فک نکنم وجود خارجی داشته باشه دومیو ترجیح میدم:smiling_face_with_open_mouth: -
وقتی دعا می كنی، دعای تو از این جهان خارج می شود و به جایی می رود كه هیچ زمانی نیست. دعایت به قبل از پیدایش عالم می رود. دعایت به آنجا كه دارند تقدیرت را می نویسند می رود و تقدیر نویس ِ مهربان ِ عالم، تقدیرت را با توجه به دعایت می نویسد.
دکتر الهه قمشه ای

|
شعردانه