هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اینجا شده دادگاه
با یکسری گازی بی صواد
فعلا همگی
موفق باشیدنشستیم محضر استاد سواد یاد بگیریم...
خیر پیش... -
@soheil95s95
سهیل جان اصلا نباید بحث کرد با هیچ کس.... حتی من فکر کردم منو میگه ولی هیچچی نمیگم مهم نیست که هر کسی نظری داره -
@soheil95s95
سهیل جان اصلا نباید بحث کرد با هیچ کس.... حتی من فکر کردم منو میگه ولی هیچچی نمیگم مهم نیست که هر کسی نظری داره@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@soheil95s95
سهیل جان اصلا نباید بحث کرد با هیچ کس.... حتی من فکر کردم منو میگه ولی هیچچی نمیگم مهم نیست که هر کسی نظری دارهای خدا ...
-
پیش نوشت : هنوز نفسی میاد و میره بعد چند روز وارد پنلم شدم آب از آب هم تکون نخورد ...
پیام خصوصی که صفر بود همون ها بودن ... و دوتا چت پاک شده ...
17 تا اگاه سازی داشتم همش پست های چند ماه پیش لایک شده بود بعضی هاشون حتی 12 ماه پیش که خودم فراموش کرده بودم برمیگشت به روزهایی که لذت بودن درکنار بعضی هارو میبردم واقعا حس خوبی بود ... که متاسفانه بعضی ها ... بگذریم
30 تایپک خوانده نشده بود ... که همین الان شد 31 ی
اخرین باری که اینجا بودم ( و حتی قبل تر از اون) از زندگی زده شده بودم فک کنم حالم از همه چیز بهم میخوردحتی دنبال راه هایی بودم برایِ ...
بگذریم خلاصه الان که هستم [...]
همه اینا مقدمه ای بود برای این جملاتم ...
بعد از روز ها حرف هایی اذیتم میکرد گفتم بگم ... یک دوستی اینجا بود اخرین گفتگویی که باهاش داشتم ناخوشایند بود حتی فرصت خداحافظی هم پیدا نکردم ... فردی که گفتم بهترین دوستمه و همیشه میمونه ... و هیچوقت تغییر نمیکنه ... اما اخرین گفتگو فشار های روحی زیادی تحمل میکردم ، اما نمیخوام بهانه کنم این هارو ...[خودم قبول دارم درست برخورد نکردم و به اشتباه خودم معترفم .امیدوارم منو ببخشی چون میدونم واقعا آدم بخشنده ای هستی . شاید روزی دیدمت مجدد و افتخار دوستی با تو رو داشتم ، و در آخر برات آرزوی شادی میکنم و آرامش ]
[از طرف آقای شین (؟) الف ]