هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
سلام دوستان من یه تاپیک زدم برای زیست شناسی میخام کنکور ۹۸ شرکت کنم کمکم کنید مرسی
mojtabah23 سلام توعم هم درد منی باید بهت بگم که نمیتونی کنکور تجربی بدی من الان دوماهه دارم تلاش میکنم
-
mojtabah23 سلام توعم هم درد منی باید بهت بگم که نمیتونی کنکور تجربی بدی من الان دوماهه دارم تلاش میکنم
السا یعنی چی؟ نفهمیدم
-
السا من که از همه چی عبور کردم چی...؟
هنوز همونقدر مُصرّم...تو هم باش
میشه...دیر یا زود داره، ولی سوخت و سوز نداره! قبلنم اینو گفتم:) -
دوستان اقای اقاجانی ادامه شیمی ۳ رو داخل صفرتاصد دارن تدریس میکنند ؟ دوقسمت ترمودینامیک اضافه شده فک کنم قبلا نبوده
-
gollnar اره ولی راه پزشکی همینجوریشم سخته دیگه فکر کن با این اعصابی که من دارم چجوری میتونم کنکور بدم
-
السا یعنی چی؟ نفهمیدم
mojtabah23 الان شما سال یازدهمی؟
-
mojtabah23 الان شما سال یازدهمی؟
السا نه پیش ریاضی هستم
-
gollnar اره ولی راه پزشکی همینجوریشم سخته دیگه فکر کن با این اعصابی که من دارم چجوری میتونم کنکور بدم
-
السا
مطمئن باش که میتونی .سختی تو راهِ همه هست برا هر کی یه شکلی برا تو هم این شکلی
به قولِ اون شعرِ صبح میشه این شب وا میشه این در -
السا نه پیش ریاضی هستم
mojtabah23 اها آخه گفته بودین کنکور98 من فک کردم یازدهمین
-
@mohandes پزشکی میخوای /؟
-
NEGAARINN خیلی ممنون از این انرژی خوبی که منتقل میکنید به امید خدا ایشالله مسولین دلشون به رحم بیاد این قانون های...رو بردارن
-
السا اگه علاقه مند باشی به مسیری که داری انتخاب میکنی،،میشه!
شک نکن که میشه...میشه..میشه!
علاقه خیلی شرطِ ها! اینو بعدا میفهمی... -
@mohandes اه ببخشید شرمنده یه لحظه حواسم پرت شد پس عمومی هات رو هم خیلی خوب بزن اگر زیر 2000 رو مبخوای مخصوصا عربی برا تو که حالا ریاضی رشتته فزیک و ریاضیت جزو دروس اصلی حساب میشن پس تمرکزت رو بیشتر بزار روی همین ها
-
@mohandes حالا من یه اقایی رو میشناسم رشتشون ریاضی هست و دو رقمی اورده میخوای ایدیشو بدم بهت شاید مشکلتو گفتی بهت کمک کرد
-
السا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
NEGAARINN خیلی ممنون از این انرژی خوبی که منتقل میکنید
خواهش میکنم امیدوارم هر چه زودتر درست بشه
به شوقِ بعدش فک کن این سختیا هم برات کمرنگ میشن -
@mohandes اخه رشته ی من نه تجربی هستش زیاد سر در نمیارم از فزیک های شما زیاد نمیتونم بهت خوب کمک کنم بهتره یه شخصی که وارد تر و به رشتت نزدیک تره کمک کنه