فیزیو تراپی و پرستاری؟؟!!
-
saman_sadeghi
خب آخه من نمیدونم شما چطور میخونین!
واسه چه درسایی فیلم میبینین؟@dr-saraaa ریاضی و فیزیک شیمی هم قبلا دیدم پایم تقریبا خوبه.
-
saman_sadeghi در فیزیو تراپی و پرستاری؟؟!! گفته است:
@dr-saraaa یعنی با روزی 13 تا 14 ساعت خوندن و فیلم دیدن میشه؟
با این تایم جای شما باشم گزینه ی پزشکی هم به گزینه هام اضافه میکنم
alisoltany
شوخی میکنی؟؟ مگه میشه؟
-
@dr-saraaa ریاضی و فیزیک شیمی هم قبلا دیدم پایم تقریبا خوبه.
اگه با دیدن فیلما نتیجه میگیرین،ادامه بدین اما حواستون به زمان هم باشه:)
-
اگه با دیدن فیلما نتیجه میگیرین،ادامه بدین اما حواستون به زمان هم باشه:)
@dr-saraaa از جزوه ای که بچه ها نوشتن و توی سایت گذاشتن استفاده میکنم کامل هم هست فکر کنم دکتر سبحان گذاشته بود.
-
@dr-saraaa از جزوه ای که بچه ها نوشتن و توی سایت گذاشتن استفاده میکنم کامل هم هست فکر کنم دکتر سبحان گذاشته بود.
saman_sadeghi اوهوم.موفق باشید ان شالله
-
saman_sadeghi اوهوم.موفق باشید ان شالله
@dr-saraaa ممنون پس شدنیه؟
-
@dr-saraaa ممنون پس شدنیه؟
saman_sadeghi
بخونید ان شالله که میشه،بله شدنیه،بخونید فقط:):/ -
سلام ادم بوده تو این مدت کم با ساعت مطالعه ی بالا پزشکی هم اورده
-
منم پرستاری دوست
-
سلام بچه ها من من از عید هستش که دارم خوب میخونم روزی 9 ساعت آیا کسی بوده توی این مدت کم بتونم فیزیو تراپی یا پرستاری تهران قبول بشه ؟؟ یعنی میشه رتبم زیر 10هزار منطقه 2 بشه؟؟ کمکم کنید لطفا
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیارsaman_sadeghi
هدف مشترک و زمان شروع یکسانی داریم.
امیدوارم که بشه و اگه بخواین میشه.فقط اینجا یه سوال برام پیش اومد با زیر ده هزار تهران میشه رفت؟؟؟اونم پرستاری و فیزیو؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! -
سلام.
10دقیقه میکشه متن بنویسی!
20یا30دقیقه منتظرمیمونی ببین بچه ها چ جواب میدن!
1یا2.3روز هرکی میاد ی چیزی مینویسه!!و خودتم داری قانع میکنی ک 3.4روز بعد همون اش و همون کاسه!
شمااینقدر وقت از دست دادین!!
خب بخاطر همین اتلاف وقت هاست که ب کمتر قائل میشیم!!حالا شما بخونین قبول شدین که چ بهتر(اگر تلاش ادامه بدین ک میشه کیفیت 100باشه)
اگرم نشد این خوندن هاتون ک ب سطل اشغال نمیره سال بعد خیلی بهتون کمک میکنه!!
خلاصه هیچی از دست نمیدین!!بخوون به اخرشم فکر نکن!!یا پیروز میشی یا دوباره پیروز میشی!!
-
سلام بچه ها من من از عید هستش که دارم خوب میخونم روزی 9 ساعت آیا کسی بوده توی این مدت کم بتونم فیزیو تراپی یا پرستاری تهران قبول بشه ؟؟ یعنی میشه رتبم زیر 10هزار منطقه 2 بشه؟؟ کمکم کنید لطفا
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیارsaman_sadeghi در فیزیو تراپی و پرستاری؟؟!! گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیارهیچی نشد نداره شما فقط تلاش کنید نتیجشو خدا نشونتون میده
-
سلام.
10دقیقه میکشه متن بنویسی!
20یا30دقیقه منتظرمیمونی ببین بچه ها چ جواب میدن!
1یا2.3روز هرکی میاد ی چیزی مینویسه!!و خودتم داری قانع میکنی ک 3.4روز بعد همون اش و همون کاسه!
شمااینقدر وقت از دست دادین!!
خب بخاطر همین اتلاف وقت هاست که ب کمتر قائل میشیم!!حالا شما بخونین قبول شدین که چ بهتر(اگر تلاش ادامه بدین ک میشه کیفیت 100باشه)
اگرم نشد این خوندن هاتون ک ب سطل اشغال نمیره سال بعد خیلی بهتون کمک میکنه!!
خلاصه هیچی از دست نمیدین!!بخوون به اخرشم فکر نکن!!یا پیروز میشی یا دوباره پیروز میشی!!
donya bivafa سلام بله درست ميگين من ساله دومم هستش واز٩٨و سهميه اي شدنش و سربازي ميترسم و سركوفتاي بقيه كه بگن يكسالم موند بازم هيچي نشد
-
saman_sadeghi
هدف مشترک و زمان شروع یکسانی داریم.
امیدوارم که بشه و اگه بخواین میشه.فقط اینجا یه سوال برام پیش اومد با زیر ده هزار تهران میشه رفت؟؟؟اونم پرستاری و فیزیو؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!مهسام پرستاري شهيد بهشتي و دانشگاه ايران
-
22ستاره چطوري امكانش هست اصلا!؟
-
من اون همه حرف گفتم بهتون,خوندین؟؟
تو روزی 10ساعت بخون 500تا تست بزن میشششششششششششششششششه -
نه امکانش نیست..چون شما باور ندارین
-
من اون همه حرف گفتم بهتون,خوندین؟؟
تو روزی 10ساعت بخون 500تا تست بزن میشششششششششششششششششهdonya bivafa چششششم میخونم ممنون بابت حرفاتون
-
اگه فکر کنین که نمیشه ، واقعا باختین !!
من خودم قبل شما ، فکر کردم خیلی چیزا نمیشه ،
اما وفتی فهمیدم یه نفر ، با روحیه ی بد ، اونم منطقه 3 ، فقط در عرضِ دوماه ، تمام مشکلات و سختی ها و گرفتاری ها رو گذاشته کنار و به هدفش فکر کرده و واسه رسیدن بهش ، تلاش کرده ، و بعد شده رتبه 32 ، پزشکی دانشگاهِ شهید بهشتی تهران درس میخونه !
چرا شما نتونی ؟
میشه !
صد درصد میشه ،
فقط اگه بخواین :))