فیزیو تراپی و پرستاری؟؟!!
-
@dr-saraaa ریاضی و فیزیک شیمی هم قبلا دیدم پایم تقریبا خوبه.
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaman_sadeghi در فیزیو تراپی و پرستاری؟؟!! گفته است:
اگه با دیدن فیلما نتیجه میگیرین،ادامه بدین اما حواستون به زمان هم باشه:)
-
saman_sadeghi در فیزیو تراپی و پرستاری؟؟!! گفته است:
اگه با دیدن فیلما نتیجه میگیرین،ادامه بدین اما حواستون به زمان هم باشه:)
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa از جزوه ای که بچه ها نوشتن و توی سایت گذاشتن استفاده میکنم کامل هم هست فکر کنم دکتر سبحان گذاشته بود.
-
@dr-saraaa از جزوه ای که بچه ها نوشتن و توی سایت گذاشتن استفاده میکنم کامل هم هست فکر کنم دکتر سبحان گذاشته بود.
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaman_sadeghi اوهوم.موفق باشید ان شالله
-
saman_sadeghi اوهوم.موفق باشید ان شالله
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa ممنون پس شدنیه؟
-
@dr-saraaa ممنون پس شدنیه؟
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaman_sadeghi
بخونید ان شالله که میشه،بله شدنیه،بخونید فقط:):/ -
سلام ادم بوده تو این مدت کم با ساعت مطالعه ی بالا پزشکی هم اورده
-
منم پرستاری دوست
-
سلام بچه ها من من از عید هستش که دارم خوب میخونم روزی 9 ساعت آیا کسی بوده توی این مدت کم بتونم فیزیو تراپی یا پرستاری تهران قبول بشه ؟؟ یعنی میشه رتبم زیر 10هزار منطقه 2 بشه؟؟ کمکم کنید لطفا
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیاردانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط مهسام انجام شدهsaman_sadeghi
هدف مشترک و زمان شروع یکسانی داریم.
امیدوارم که بشه و اگه بخواین میشه.فقط اینجا یه سوال برام پیش اومد با زیر ده هزار تهران میشه رفت؟؟؟اونم پرستاری و فیزیو؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! -
22ستاره در فیزیو تراپی و پرستاری؟؟!! گفته است:
سلام ادم بوده تو این مدت کم با ساعت مطالعه ی بالا پزشکی هم اورده
حرفاتون همیشه باعث روحیه گرفتنم میشه. ممنونم ازتون
-
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط donya bivafa انجام شده
سلام.
10دقیقه میکشه متن بنویسی!
20یا30دقیقه منتظرمیمونی ببین بچه ها چ جواب میدن!
1یا2.3روز هرکی میاد ی چیزی مینویسه!!و خودتم داری قانع میکنی ک 3.4روز بعد همون اش و همون کاسه!
شمااینقدر وقت از دست دادین!!
خب بخاطر همین اتلاف وقت هاست که ب کمتر قائل میشیم!!حالا شما بخونین قبول شدین که چ بهتر(اگر تلاش ادامه بدین ک میشه کیفیت 100باشه)
اگرم نشد این خوندن هاتون ک ب سطل اشغال نمیره سال بعد خیلی بهتون کمک میکنه!!
خلاصه هیچی از دست نمیدین!!بخوون به اخرشم فکر نکن!!یا پیروز میشی یا دوباره پیروز میشی!!
-
سلام بچه ها من من از عید هستش که دارم خوب میخونم روزی 9 ساعت آیا کسی بوده توی این مدت کم بتونم فیزیو تراپی یا پرستاری تهران قبول بشه ؟؟ یعنی میشه رتبم زیر 10هزار منطقه 2 بشه؟؟ کمکم کنید لطفا
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیارنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط marzi.m انجام شدهsaman_sadeghi در فیزیو تراپی و پرستاری؟؟!! گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیارهیچی نشد نداره شما فقط تلاش کنید نتیجشو خدا نشونتون میده
-
سلام.
10دقیقه میکشه متن بنویسی!
20یا30دقیقه منتظرمیمونی ببین بچه ها چ جواب میدن!
1یا2.3روز هرکی میاد ی چیزی مینویسه!!و خودتم داری قانع میکنی ک 3.4روز بعد همون اش و همون کاسه!
شمااینقدر وقت از دست دادین!!
خب بخاطر همین اتلاف وقت هاست که ب کمتر قائل میشیم!!حالا شما بخونین قبول شدین که چ بهتر(اگر تلاش ادامه بدین ک میشه کیفیت 100باشه)
اگرم نشد این خوندن هاتون ک ب سطل اشغال نمیره سال بعد خیلی بهتون کمک میکنه!!
خلاصه هیچی از دست نمیدین!!بخوون به اخرشم فکر نکن!!یا پیروز میشی یا دوباره پیروز میشی!!
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa سلام بله درست ميگين من ساله دومم هستش واز٩٨و سهميه اي شدنش و سربازي ميترسم و سركوفتاي بقيه كه بگن يكسالم موند بازم هيچي نشد
-
saman_sadeghi
هدف مشترک و زمان شروع یکسانی داریم.
امیدوارم که بشه و اگه بخواین میشه.فقط اینجا یه سوال برام پیش اومد با زیر ده هزار تهران میشه رفت؟؟؟اونم پرستاری و فیزیو؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهسام پرستاري شهيد بهشتي و دانشگاه ايران
-
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
22ستاره چطوري امكانش هست اصلا!؟
-
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن اون همه حرف گفتم بهتون,خوندین؟؟
تو روزی 10ساعت بخون 500تا تست بزن میشششششششششششششششششه -
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنه امکانش نیست..چون شما باور ندارین
-
من اون همه حرف گفتم بهتون,خوندین؟؟
تو روزی 10ساعت بخون 500تا تست بزن میشششششششششششششششششهنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdonya bivafa چششششم میخونم ممنون بابت حرفاتون
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط _nawrm_ انجام شده
اگه فکر کنین که نمیشه ، واقعا باختین !!
من خودم قبل شما ، فکر کردم خیلی چیزا نمیشه ،
اما وفتی فهمیدم یه نفر ، با روحیه ی بد ، اونم منطقه 3 ، فقط در عرضِ دوماه ، تمام مشکلات و سختی ها و گرفتاری ها رو گذاشته کنار و به هدفش فکر کرده و واسه رسیدن بهش ، تلاش کرده ، و بعد شده رتبه 32 ، پزشکی دانشگاهِ شهید بهشتی تهران درس میخونه !
چرا شما نتونی ؟
میشه !
صد درصد میشه ،
فقط اگه بخواین :)) -
منم پرستاری میخام منطقه یکم...پرستاری دولتی تا چه رتبه ای میگیرن؟برام فرقی نداره کدوم دانشگاه کدوم شهر... و یه سوال اینکه برای ازاد چه رتبه ای میخاد ؟یکی اطلاعات بده ممنونم
-
منم پرستاری میخام منطقه یکم...پرستاری دولتی تا چه رتبه ای میگیرن؟برام فرقی نداره کدوم دانشگاه کدوم شهر... و یه سوال اینکه برای ازاد چه رتبه ای میخاد ؟یکی اطلاعات بده ممنونم
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sogand-77 http://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=2 سلام این لینکو ببین