هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
unuccustoლed شایدم
خداکنه امسال یه رتبه ای رو بیارم حداقل انگیزه برا یه سال دیگه داشته باشم@اسما-م در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
unuccustoლed شایدم
خداکنه امسال یه رتبه ای رو بیارم حداقل انگیزه برا یه سال دیگه داشته باشمازالان بسال دیگ فکر کنی بااطمینان 100%میگم سال دیگع همین موقع تووضعیتی بدتر ازاینی...من اهل امید الکی وتعارف نیستم رج حرفمو مگم...باور نمکنی از پشت کنکوری ها بپرس مخصوصا اونایی ک تااخر نجنگیدن....من سال اول از فروردین توسرم افتاد پشت کنکورییییی ولی باز تااخر ادامه دادم....
-
unuccustoლed بیا بریم
دیگه اینجا چی کار میکنی؟
sita در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
unuccustoლed بیا بریم
دیگه اینجا چی کار میکنی؟
اره عزیزم...من الان بیمارستانم تانیم ساعت دیگ خونم اگر خدا بخاد بخاطر همین اینجام...وگرنخ سرقولم هستم
-
@اسما-م در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
unuccustoლed شایدم
خداکنه امسال یه رتبه ای رو بیارم حداقل انگیزه برا یه سال دیگه داشته باشمازالان بسال دیگ فکر کنی بااطمینان 100%میگم سال دیگع همین موقع تووضعیتی بدتر ازاینی...من اهل امید الکی وتعارف نیستم رج حرفمو مگم...باور نمکنی از پشت کنکوری ها بپرس مخصوصا اونایی ک تااخر نجنگیدن....من سال اول از فروردین توسرم افتاد پشت کنکورییییی ولی باز تااخر ادامه دادم....
unuccustoლed خودت میگی رک حرف میزنی امید الکیم نمیدی
من پزشکی یا پرستاری تهران میخام با 46 روز شدنیه
ازمون دیروز فقط بهداشت محیط میاوردم
درست کاری جز ادامه نیس
ولی به شدت بریدمممممممم -
unuccustoლed بیا بریم
دیگه اینجا چی کار میکنی؟
اره عزیزم...من الان بیمارستانم تانیم ساعت دیگ خونم اگر خدا بخاد بخاطر همین اینجام...وگرنخ سرقولم هستم
unuccustoლed باشه منتظرم من از امروز صبح به طور جدی از صفر شروع کردم. خیلی خوشحال میشم باکسای دیگم همراه شم
-
unuccustoლed خودت میگی رک حرف میزنی امید الکیم نمیدی
من پزشکی یا پرستاری تهران میخام با 46 روز شدنیه
ازمون دیروز فقط بهداشت محیط میاوردم
درست کاری جز ادامه نیس
ولی به شدت بریدمممممممم@اسما-م تو تو تاپیک گفتم برید ب یه تاپیکی اونجا یه برنامع هس توضیحش رو بخون(مقدمه وسه صفحه اخرش رو)ببین امید هس یانه...درضمن تو دانش اموزی مطالب برات خیلی بروزترههههه....اسم تاپیک برنامه ریزی درسی تاکنکور بود اخرین پست نقل قول منهدانلودش کن من گروه برنامه نویس اون برنامرو میشناسم کارشون رد خور نداره
-
unuccustoლed باشه منتظرم من از امروز صبح به طور جدی از صفر شروع کردم. خیلی خوشحال میشم باکسای دیگم همراه شم
انشاءالله موفق میشی...الکی جونده کجا صفره صفری....12سال درس خوندیا ضعیف ترینم بوده باشی باز حدااقل ازعمومیا یچی بارته....درضمن من مخام هرشب تو تاپیک اعلام کنم ک ب چالش وفادارم یا نه
-
@اسما-م تو تو تاپیک گفتم برید ب یه تاپیکی اونجا یه برنامع هس توضیحش رو بخون(مقدمه وسه صفحه اخرش رو)ببین امید هس یانه...درضمن تو دانش اموزی مطالب برات خیلی بروزترههههه....اسم تاپیک برنامه ریزی درسی تاکنکور بود اخرین پست نقل قول منهدانلودش کن من گروه برنامه نویس اون برنامرو میشناسم کارشون رد خور نداره
unuccustoლed ممنون
ولی نمیدونم هیچیو باور نمیکنم چون اول باید خودمو باور کنم
ممنونم واقعا سوگل جان
انشاالله ک بهترین چیز برات رقم بخوره
خدا یار و یاورت -
unuccustoლed ممنون
ممنونم واقعا سوگل جان
خدا یار و یاورت@اسما-م در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
unuccustoლed ممنون
ممنونم واقعا سوگل جان
خدا یار و یاورت
موفق باشی -
I’m not afraid to take a stand
من نمی ترسم تا بلند بشم
Everybody come take my hand
همه بیاین دست های من بگیرین
We’ll walk this road together, through the storm
ما این جاده رو باهم میریم از میان این طوفان
Whatever weather, cold or warm
هرجور که هوا باشه سرد یا گرم
Just let you know that, you’re not alone
فقط بدون تو تنها نیستی
#eminem
-
سلام ملت
-
سلام ملت
-
سلام ملت
-
هی اِوری بادی ...
دیگر ما را نخواهید دید تا روزی ک توبه کنیدشوخی
متاسفانه ما مرد کنترل انجمن و اینترنت نیستیم نیامدنمان به از آمدن باشد که بر هر کدام شکریست واجب
حال ک تصمیم گرفته و عزم بر رفتن نموده ایم دستور میدهیم ما را حلال کنیداگه خوبی دیدید اشتباه شده و اگه بدی بوده حقتون بده
همه تون رو دوس دارم
میروم تا کنکور -
هی اِوری بادی ...
متاسفانه ما مرد کنترل انجمن و اینترنت نیستیم نیامدنمان به از آمدن باشد که بر هر کدام شکریست واجب
حال ک تصمیم گرفته و عزم بر رفتن نموده ایم دستور میدهیم ما را حلال کنیداگه خوبی دیدید اشتباه شده و اگه بدی بوده حقتون بده
همه تون رو دوس دارم
میروم تا کنکور -
هی اِوری بادی ...
همه تون رو دوس دارم
میروم تا کنکور -
@mafi_mz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@soheil95s95
دروغ نگو تو کی منو دوس داریشما چون تازه واردی احتمال فیک اکانتت بالاست
پس نظری نمیدم شایدم دوست نداشته باشم
-
هی اِوری بادی ...
همه تون رو دوس دارم
میروم تا کنکور -
به قول اوسا هیدن تازه ایم ولی اصالت داریم یه جور مارو نگا کن انگا ارادت داریم
بهرحال مام اروز موفقیت برات داریم@mafi_mz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
به قول اوسا هیدن تازه ایم ولی اصالت داریم یه جور مارو نگا کن انگا ارادت داریم
بهرحال مام اروز موفقیت برات داریمفدا مدا
بعضی تازه واردا از صد تا کهنه کارا با مرام ترن