هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
دوتا خبر   
 یکی اینکه تمام ارتباطات بانک مرکزی با سایر بانک های دنیا قطع شد
 و دیگری اینکه فوتسال بانوان قهرمان آسیا شد  
 خیلی ربطی به هم نداشت ولی واسه اولی باید بگم بدبخت شدیم رفت  @marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوتا خبر   
 یکی اینکه تمام ارتباطات بانک مرکزی با سایر بانک های دنیا قطع شدقبلا هم ارتباط خاصی نداشتیم... 
- 
دوتا خبر   
 یکی اینکه تمام ارتباطات بانک مرکزی با سایر بانک های دنیا قطع شد
 و دیگری اینکه فوتسال بانوان قهرمان آسیا شد  
 خیلی ربطی به هم نداشت ولی واسه اولی باید بگم بدبخت شدیم رفت  @marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ولی واسه اولی باید بگم بدبخت شدیم رفت   مگ تاحالا خوشبخت بودیم؟  
- 
- 
@Dr-Bernosi 
 alisoltany
 @Soheil95s95
 دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Bernosi 
 alisoltany
 @Soheil95s95
 دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!باشه 
- 
@Dr-Bernosi 
 alisoltany
 @Soheil95s95
 دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Bernosi 
 alisoltany
 @Soheil95s95
 دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!حوصله میخواد خدایی :| 
- 
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوتا خبر   
 یکی اینکه تمام ارتباطات بانک مرکزی با سایر بانک های دنیا قطع شدقبلا هم ارتباط خاصی نداشتیم... mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوتا خبر   
 یکی اینکه تمام ارتباطات بانک مرکزی با سایر بانک های دنیا قطع شدقبلا هم ارتباط خاصی نداشتیم...      
- 
- 
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ولی واسه اولی باید بگم بدبخت شدیم رفت   مگ تاحالا خوشبخت بودیم؟  alisoltany نه والله ولی حداقل آنچنان جنگ اقتصادی نبود  
- 
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوتا خبر   
 یکی اینکه تمام ارتباطات بانک مرکزی با سایر بانک های دنیا قطع شدقبلا هم ارتباط خاصی نداشتیم... mohammadhassan چی بگم والله  
- 
@Dr-Bernosi 
 alisoltany
 @Soheil95s95
 alisoltany
 @Soheil95s95
 دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!خداییش هممون میدونیم چی به چیه بنظرم یه چنتا تست کلی میتونه بهتر باشه 
- 
unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Bernosi 
 alisoltany
 @Soheil95s95
 دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!حوصله میخواد خدایی :| @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Bernosi 
 alisoltany
 @Soheil95s95
 دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!حوصله میخواد خدایی :| ok,,موفق باشید ... 
- 
@Dr-Bernosi 
 alisoltany
 @Soheil95s95
 alisoltany
 @Soheil95s95
 دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!امریست نیکو و پسندیده اما متاسفانه من تا لحظاتی دیگر مودمم جمع میشه:/^ 
- 
- 
alisoltany نه والله ولی حداقل آنچنان جنگ اقتصادی نبود  @marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany نه والله ولی حداقل آنچنان جنگ اقتصادی نبود  همشسومدیریت داخله 
 اباز ابتکان نمیخوره
- 
گم شدم    
- 
معصومه میخوام یه اعترافی کنم  
- 
معصومه میخوام یه اعترافی کنم  
- 
unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Bernosi 
 alisoltany
 @Soheil95s95
 دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!امریست نیکو و پسندیده اما متاسفانه من تا لحظاتی دیگر مودمم جمع میشه:/^ @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Bernosi 
 alisoltany
 @Soheil95s95
 دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!امریست نیکو و پسندیده اما متاسفانه من تا لحظاتی دیگر مودمم جمع میشه:/^ منم گوشیمو تحویل عمم میدم منتها فردا صب ک میاد پیشم...پس تاامشب وقت دارم.. 
- 
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany نه والله ولی حداقل آنچنان جنگ اقتصادی نبود  همشسومدیریت داخله 
 اباز ابتکان نمیخورهalisoltany .... 
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Bernosi 
 alisoltany
 @Soheil95s95
 دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!حوصله میخواد خدایی :| ok,,موفق باشید ... unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Bernosi 
 alisoltany
 @Soheil95s95
 دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!حوصله میخواد خدایی :| ok,,موفق باشید ... سوتفاهم نشه 
 منم تا چند ماه پیش مث شما بودم و این چراغ درونم دیگه رو به خاموشه اگه برین ببینین کلی تاپیک زدم ولی دریغ از استقبال :|

|
 |

شعردانه
شعردانه