مکتب خونه ادبیات!
-
یه کتاب خونده بودم تازه متحول شده بودم دست از جنگیدن با خودم برداشته بودم کلی از ذهنیت های اشتبامو حذف کردم با خودم کنار اومده بودم و به این نتیجه رسیده بودم که آرامش رو باید از درون جست و به گنج درون پیوست که یه بیت زد همه چیزو نابود کرد :
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
پس حرف های آندره ژید چی ؟
هرگاه ردپای کسی که آرامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم......
باید به دنبال آرامش بود از درون یا نه ؟ -
ناتانائیل من شوق را به تو خواهم آموخت ؛ اعمال ما به ما وابسته است ، هم چنان که درخشندگی به فسفر. درست است که اعمال ما ما را می سوزانند ولی تابندگی ما از همین است و اگر روح ما ارزش چیزی را داشته دلیل بر آن است که سخت تر از دیگران سوخته است......
به قول ارشمیدس یافتم یافتم همین تیکه از حرفاش میتونه یه ارتباط کوچیکی با این بیت داشته باشد.....
پس آیا به روح باید سخت گرفت ؟
نه ، همه ی سختی ها خودشون پیش میان و نحوه ی برخورد ما باهاشون متفاوته و اینکه این ما هستیم که تائید می کنیم روحمون باهاشون رشد کنه یا ویران شه...... -
ناتانائیل من شوق را به تو خواهم آموخت ؛ اعمال ما به ما وابسته است ، هم چنان که درخشندگی به فسفر. درست است که اعمال ما ما را می سوزانند ولی تابندگی ما از همین است و اگر روح ما ارزش چیزی را داشته دلیل بر آن است که سخت تر از دیگران سوخته است......
به قول ارشمیدس یافتم یافتم همین تیکه از حرفاش میتونه یه ارتباط کوچیکی با این بیت داشته باشد.....
پس آیا به روح باید سخت گرفت ؟
نه ، همه ی سختی ها خودشون پیش میان و نحوه ی برخورد ما باهاشون متفاوته و اینکه این ما هستیم که تائید می کنیم روحمون باهاشون رشد کنه یا ویران شه......@romisa1234
م برات اینقد
شده ....
-
@romisa1234
م برات اینقد
شده ....
@dr-yassi در مکتب خونه ادبیات! گفته است:
@romisa1234
م برات اینقد
شده ....
منم....
یه تحول تلنگری بود که برگشتم -
یادش بخیر
-
سنجش امسال!
اینم تمیز کردن! -
سنجش امسال!
اینم تمیز کردن! -
سنجش امسال!
اینم تمیز کردن!@dr-bernosi ۴
-
عنود : ستیزه کار
مصاف : محلای صف بستن و میدانای جنگ
عرض : شکایت
جشن عرسی : طی(اینو اگه با لهجه ترکی بگین یادتون میمونه!!)
داروگ : قورباغه درختی
در افتادن : جر کردن و جنگیدن
خب چند میشه -
-
سنجش امسال!
اینم تمیز کردن! -
سنجش امسال!
اینم تمیز کردن!@dr-bernosi
4 -
@dr-bernosi چهار
-
@dr-bernosi