هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@m-an
ساعت هاش قاطی شده ؟؟
@1540557162 میگم با عرض معذرت گمان میکنم ساعت دستگاه شما بهم ریخته...آخه واسه من که درسته...تنظیمات ساعت جهانیتون رو یه آپدیت بکنید:smiling_face_with_smiling_eyes: :winking_face:
-
@m-an
ساعت هاش قاطی شده ؟؟
-
@1540557162 میگم با عرض معذرت گمان میکنم ساعت دستگاه شما بهم ریخته...آخه واسه من که درسته...تنظیمات ساعت جهانیتون رو یه آپدیت بکنید:smiling_face_with_smiling_eyes: :winking_face:
astronautsarah
@M-an
تایم زون درسته
ساعت 10:14 pm -
@m-an خانوم مدیر قسمت چتم مشکل داره -_- من میخوام رمز اکانتمو ریکاوری کنم نمیشه یه پیام بهم بدید اگه ممکنه
-
@m-an
-
@m-an
@1540557162 یک روز جلویید ها:grinning_face_with_smiling_eyes:
-
یا خدا
1الن متوجه شدم 15 نمره از ترم دوم دینی میاد
ینی از درس 7 8 9 10 :////
اونا چیزی ندارن چجوری میخوان ازش 15 نمره بیارن :/
باینکه اصلا برام مهم نیست
ولی خب ی استرس خاصی گرفتم : / -
یا خدا
1الن متوجه شدم 15 نمره از ترم دوم دینی میاد
ینی از درس 7 8 9 10 :////
اونا چیزی ندارن چجوری میخوان ازش 15 نمره بیارن :/
باینکه اصلا برام مهم نیست
ولی خب ی استرس خاصی گرفتم : /@فاطمه-ملاح جدی راست میگیییی؟ من اونا رو نخوندم هنوز که الان میخواستم بخونم:face_screaming_in_fear: :flushed_face:
-
@فاطمه-ملاح جدی راست میگیییی؟ من اونا رو نخوندم هنوز که الان میخواستم بخونم:face_screaming_in_fear: :flushed_face:
astronautsarah
من اصن بلد نیستم تشریحی بنویسم که :/
فقط چندتا گزینه میدن میبینم یادمه میزنم بره
الن اینا چی میخان بدن:/
گیر افتادیما
قبول بشم :/ -
@m-an
-
astronautsarah
گیر افتادیما
قبول بشم :/@فاطمه-ملاح منم همین طور تستی رو کامل بلدم...فقط نمیدونم فردا دقیقا چی میخوام بنویسم تشریحی:tired_face:
-
@m-an
درست کردم اره دیدم
-
astronautsarah
گیر افتادیما
قبول بشم :/@فاطمه-ملاح
می توو :confused_face:
من تازه ۳ درسم مونده از اخر -
@فاطمه-ملاح
من تازه ۳ درسم مونده از اخر@1540557162 منم دقیقاا:loudly_crying_face: :weary_face:
-
:small_blue_diamond: دیر که جواب میدهی %(#247ea8)[نگران] می شوم …!
:small_orange_diamond: می گویند نگرانی، %(#ff0000)[عشق] نیست !:small_blue_diamond: چند روز که صدای خنده هایت را نمی شنوم %(#247ea8)[دلتنگ] می شوم …!
:small_orange_diamond: می گویند دلتنگی، %(#ff0000)[عشق] نیست !:small_blue_diamond: به بودنت، به عاشقانه هایت %(#247ea8)[عادت] کرده ام …!
:small_orange_diamond: می گویند عادت %(#ff0000)[عشق] نیست !:small_blue_diamond: و من هنوز حیرانم از این همه که %(#247ea8)[درگیر]م با تو …
:small_orange_diamond: که می گویند %(#ff0000)[عشق] نیست …:large_blue_diamond: %(#d10707)[تو] بگو %(#ff0000)[عشق] هست؟
:large_orange_diamond: یا %(#ff0000)[عشق] نیست!Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:small_orange_diamond: می گویند نگرانی، %(#ff0000)[عشق] نیست !:small_blue_diamond: چند روز که صدای خنده هایت را نمی شنوم %(#247ea8)[دلتنگ] می شوم …!
:small_orange_diamond: می گویند دلتنگی، %(#ff0000)[عشق] نیست !:small_blue_diamond: به بودنت، به عاشقانه هایت %(#247ea8)[عادت] کرده ام …!
:small_orange_diamond: می گویند عادت %(#ff0000)[عشق] نیست !:small_blue_diamond: و من هنوز حیرانم از این همه که %(#247ea8)[درگیر]م با تو …
:small_orange_diamond: که می گویند %(#ff0000)[عشق] نیست …:large_blue_diamond: %(#d10707)[تو] بگو %(#ff0000)[عشق] هست؟
:large_orange_diamond: یا %(#ff0000)[عشق] نیست!:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
:winking_face:
:thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: -
@فاطمه-ملاح
من تازه ۳ درسم مونده از اخر@1540557162
میگم نظرتون چیه بریم سوالای نهایی پارسالو حل کنیم و بیخیالش بشیم ؟ :/
ولش همون تستی بخون ی دور سواله پارسالو بخون
انشالله خدا بخیر کند -
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:large_orange_diamond: یا %(#ff0000)[عشق] نیست!:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
:thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone:@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone:من می رفیقه غش 😂😂😂خوشم میاد رفیقا هوای همو دارید هاااا😂😂
-
@Soheil95s95 مرور شارش تموم شد ؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من طبق معمول فیزیک :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خیلی خوبه... به نظرم بیش تر از این که برا فیزیک تست بزنم احتیاجه فرمولاش رو حفظ کنم