پیشنهاد برای نظام جدید آلاء
-
سلام امسال دو تا کنکور برگزار میشه
یکی کنکور نظام قدیم و یکی هم نظام جدید
برای نظام قدیم آلاء فیلم های زیادی داره که همه مطالب رو کامل پوشش میده و پک همایش هاش هم تو دروس مهم کنکور تقریبا کامله.برای نظام جدید خیلی از فیلم های نظام قدیم که مبحث مشترک هستند قابل استفاده هست و کمک زیادی می تونه بهتون بکنه
ولی آلاء داره شروع می کنه که برای نظام جدید پک های صفر تا صد جدید ضبط کردن.اگه پیشنهادی دارید اینجا بنویسید که بررسی کنیم.
-
@ilgharadeli در پیشنهاد برای نظام جدید آلاء گفته است:
برخی تدریس ها اشکال علمی دارد کاش پایینش میتونستیم تو نظرات عنوانشون کنیم
لینک صفحه ی تماشا + اشکال رو بفرستین
@M-an https://sanatisharif.ir/c/7247 این صفحه فیلم اشکالشم اینجاست که آقای موقاری میگن هوای مرده توی اسپیروگرام نیست در حالی که هست چون هوای جاری رو 500 میلی لیتر گرفته و اگه هوای مرده حساب نبود 350 میلی لیتر میگرفت یه دلیل دیگشم اینکه اسپیروگرام رو با اسپیرو متر میگیرن و اسپیرو متر فقط میزان ورود و خروج هوا از دهانو حساب میکنه نه اینکه بگه چقدرش به مبادله ای رسیده
-
@M-an https://sanatisharif.ir/c/7247 این صفحه فیلم اشکالشم اینجاست که آقای موقاری میگن هوای مرده توی اسپیروگرام نیست در حالی که هست چون هوای جاری رو 500 میلی لیتر گرفته و اگه هوای مرده حساب نبود 350 میلی لیتر میگرفت یه دلیل دیگشم اینکه اسپیروگرام رو با اسپیرو متر میگیرن و اسپیرو متر فقط میزان ورود و خروج هوا از دهانو حساب میکنه نه اینکه بگه چقدرش به مبادله ای رسیده
-
@ilgharadeli
بسیار خب توی انجمن هر درسی یک تاپیک داره که نظرات و اشکالات و ... اونجا گفته میشه
اگه مورد دیگه ای هم دیدین خوش حال میشیم برامون بفرستین
حتما دقیقه فیلم رو هم اعلام کنید -
برای ما انسانیا درس اقتصاد رو در سایت قرار نمیدید؟
-
کاش امسال مثل پارسال ما دوازدهمیا قربانی همایشها نشیم و الا یه لطف ویژه بهمون بکنه و فیلم های اموزشی رو زودتر از پارسال بهمون برسونه که نمرات مستمرمون بره بالا و امتحان نهایی ها رو هم موفق تر باشیم برای دهمی ها فیلم های یازدهم کامل هستش و این ما دوازدهمی منتظر نمی مونن و بیشتر توجه رو دوازدهم باشه چون نه هیچ منبعی ندارن و همیشه احساس موش ازمایشگاهی رو داریم ایشالله امسال مثل پارسال نشه که ضبط همایش ها باعث شد که فیلم های یازدهم ناقص بمونه جز حسابان و همایش ها هم یا رایگان بشه یا قیمتش به کمتر از پنجاه برسه چون واقعا در توان بیشتر بچه های روستای و قشر ضعیف نیست که واسه هر درسی صد تومن هزنیه کنن با توجه به شرایط خیلی بحرانی اقتصادی کشور امید وارم امسال همایش ها رایگان بشه چون کسانی که توان خرید رو دارن ما جزشون نیستیم و حرف اخر پایان هر فصل یک امتحانم اگه حل کنن خیلی مفیدتر میشه با سپاس فروان از الا که تو این شرایط که همه میخوان از این اب گل الود ماهی بگیرند بی هیچ چشم داشتی کمک می کنن اجرتون با خود خدا
-
@ilgharadeli در پیشنهاد برای نظام جدید آلاء گفته است:
برخی تدریس ها اشکال علمی دارد کاش پایینش میتونستیم تو نظرات عنوانشون کنیم
منم موافقم
اقای ثابتی خیلی خوبن ولی بعضی جاها سوتی میدن رو رد میشن !!!خیلی از دوستان هم اشتباه یاد میگیرن ...
به نظرم اشتباهات زیر فیلم مطرح بشه بهتره -
sohrab
با سلام...
اولا:سپاس بابت زحماتتون...
ثانیا:متاسفانه در تدریس آقای داداشی(دبیر فیزیک دهم)در فصل دو(کار،انرژی،توان)در حل مسائل اشکالاتی وجود دارد.بنده به آقای طلوعی در تلگرام اطلاع دادم و ایشان تایید کردند و گفتند که به شما اطلاع بدهم.بنده در تلگرام در PV و در اینستاگرام در دایرکت به شما اطلاع دادم اما پیام بنده رو هنوز ندیدید.(ایدی تلگرام و اینستاگرامم@KAVEHTAB)
نهایتا:از شما خواهشمندم که برای تدریس زیست یازدهم و دوازدهم آقای جلال موقاری و فیزیک دوازدهم آقای پیمان طلوعی را دعوت کنید.
با تشکر... -
برای نظام قدیم آلاء فیلم های زیادی داره که همه مطالب رو کامل پوشش میده و پک همایش هاش هم تو دروس مهم کنکور تقریبا کامله.برای نظام جدید خیلی از فیلم های نظام قدیم که مبحث مشترک هستند قابل استفاده هست و کمک زیادی می تونه بهتون بکنه
ولی آلاء داره شروع می کنه که برای نظام جدید پک های صفر تا صد جدید ضبط کردن.اگه پیشنهادی دارید اینجا بنویسید که بررسی کنیم.
sohrab
با سلام...
ثانیا:متاسفانه در تدریس آقای داداشی(دبیر فیزیک دهم)در فصل دو(کار،انرژی،توان)در حل مسائل اشکالاتی وجود دارد.بنده به آقای طلوعی در تلگرام اطلاع دادم و ایشان تایید کردند و گفتند که به شما اطلاع بدهم.بنده در تلگرام در PV و در اینستاگرام در دایرکت به شما اطلاع دادم اما پیام بنده را هنوز ندیدید.(ایدی تلگرام و اینستاگرامم@KAVEHTAB)
نهایتا:از شما خواهشمندم که برای تدریس زیست یازدهم و دوازدهم آقای جلال موقاری و فیزیک دوازدهم آقای پیمان طلوعی را دعوت کنید.
با تشکر... -
سلام به نظر من باید به خاطر اینکه امسال 9 درس از 12 درس از امتحانات نهاییمون مربوط به سال دوازدهم هست ، باید یه خورده سریعتر فیلم ها درست بشه ...
مثلا سال پیش فک کنم استاد ثابتی نتونستن قبل نوروز مثلثتات رو تموم کنن و توی عید هم که تعطیل بود آلا و کلا موند برای بعد فروردین که یهویی کل مباحث رو جمع کردن
از اینکه تونستن تموم کنن واقعا قدر دانم ولی بهتره که کلیه اساتید محترم ، استارت فیلم برداری رو از 1شهریورشروع کنن ...
نمونه هایی که تموم نشد ( شیمی یازدهم - فیزیک دهم استاد طلوعی و ... ) -
sohrab
با سلام...
ثانیا:متاسفانه در تدریس آقای داداشی(دبیر فیزیک دهم)در فصل دو(کار،انرژی،توان)در حل مسائل اشکالاتی وجود دارد.بنده به آقای طلوعی در تلگرام اطلاع دادم و ایشان تایید کردند و گفتند که به شما اطلاع بدهم.بنده در تلگرام در PV و در اینستاگرام در دایرکت به شما اطلاع دادم اما پیام بنده را هنوز ندیدید.(ایدی تلگرام و اینستاگرامم@KAVEHTAB)
با تشکر...Kaveh در پیشنهاد برای نظام جدید آلاء گفته است:
sohrab
با سلام...
با تشکر... -
سلام
اگه تابستون یازدهم رو شروع کنید و در حین ضبط منتشر کنید چون کتاب های سال جدید توی سایت دفتر تالیف هست و صفر تا صد دروس اختصاصی برای دهم و یازدهم رو هم شروع کنید تا کتابای دوازدهم برسه خیلی خوب میشه. در مورد آموزش در طول سال اگر درس ادبیات رو طوری دبیر انجام بده که کتاب درسی رو تحلیل کنه و برای زبان انگلیسی دبیری که متن های خارج از کتاب رو برای تقویت Reading و کلوز تست کار کنه خوب میشه. اگر طوری باشه که بشه آزمون آنلاین برگزار کنید فکر کنم خیلی موثر باشه. و در مورد دروس اختصاصی معمولا دبیرا نمی تونن سوالای زیادی حل کنند اگر بشه تعدادی سوال هم بعنوان کار دانش آموز برای هر فصل یا فیلم منتشر بشه خیلی عالیه.
ممنون -
sohrab سلام
با تشکر از زحماتتون من امسال کنکور دادم و خیلی خیلی از آلا متشکرم شاید خیلی از بچه ها بامن مخلف باشن اما من توصیه میکنم که اگه امکانش وجود داره آلا برا ی فیلم های نظام جدید در درس فیزیک از آقای کازرانیان استفاده کنید واقعا ایشون حق بزرگی بر گردن ما دارن اگه کسی هست که با نظرم مخالفه فقط دو تا از فیلم های ایشون رو ببینه همچنین اگه بشه که فیلم ها سر کلاس درس باشه یعنی کلاس درس ظبط بشه خیلی سطح علمی فیلم بالا میره .ممنون از آلا -
sohrab
سلام، حقیقتا پیشنهاد من حالت کلی داره و درباره درسی یا معلمی نمیخوام نظری بدم.
ما که نظام قدیم بودیم و خیلی به آلاء بدهکاریمو آلاء خیلی برای ما زحمت کشید...
اما پیشنهاداتی رو دارم که فکر میکنم خیلی موثر باشه:
الان که خداروشکر روند تهیه فیلم های آلاء دیگه عوض نمیشه و دبیر محترم جلوی دوربین قرار میگیرن و مطالب رو درس میدن اما سال های قبل شاهد بودیم که توی آلاء کلاس کنکور وجود داشت.
قبلا شاهد بودیم که مثلا استاد آقاجانی تقریبا قسمت اعظمی از مباحث شیمی رو چه توی کلاس کنکور و چه توی دوره صفر تا صد درس دادن. اما در سال جدید استاد صنیعی دوباره همه مطالب رو درس دادن. گرچه دبیر های دیگه ای هم بودن مثل استاد حاجی سلیمانی که فیلم های ایشونم موجود هست. اما از نظر من و خیلی دیگر از دانش آموزان بهتره رو یه دوره ای که سرمایه گذاری زیادی براش شده دیگه وقت براش گذاشته نشه. بهتره یه بار یه دوره جامعی از یه درسی باشه و اگر خدایی نکرده بنا به هر دلیلی اون دوره ناقص موند حداقل سال بعد مباحث ناقص با یه دبیر دیگه کامل بشن. مخصوصا وقتی میبینیم که فلان دبیر توی آلاء از محبوبیت خاصی برخورداره و لزومی نداره که دوباره کل مباحث تدریس بشه.
انتقاد دیگه من این بود که بعضی دروس واقعا امسال لازم نبود روشون سرمایه گذاری بشه و وقت گذاشته بشه. شاید اگه نواقص اون دوره تکمیل میشد و همون وقت برای ضبط و ... برای یه درس دیگه اختصاص داده میشد خیلی بهتر بود (مگر اینکه واقعا دانش آموزان با اون دوره راحت نباشن و مشکل داشته باشن).
انتقادات من همین بود و معتقدم آلاء خیلی قدرتمنده ولی بعضی مسائل اعم از کمبود وقت و ... باعث میشه گه گاهی روند تولید فیلم های آلاء کند بشه که الحق و الانصاف شما اثبات کردید که نهایت کاری که از دستتون برمیاد رو میکنید.
2 تا پیشنهاد هم دارم:
1- یکی اینه که بنظرم بهتره آخر هر سال یک نظر سنجی برگزار بشه و دانش آموزانی که اکانت فیک ندارن و مشخص بوده که از فیلم ها استفاده میکردن، بتونن به دبیران رای بدن. قطعا این نظرسنجی میتونه کیفیت فیلم ها رو به سمت عالی ببره!
2- این پیشنهادی هم که من دارم چیزیه که به ذهن خودم رسید و گفتم شاید بدرد شما بخوره. اگر آلاء برای فیلم ها وقت کم میاره و باعث میشه که بعضی دروس عقب بیفتن بهتره همه دروس توی حیطه کنکور بررسی بشن و نه صرفا تشریحی (منظور اینه که مطالب به یکباره برای همیشه تدریس و بسته بشن). قطعا یه دانش آموزی که مثلا در پایه دهم مشغول به تحصیله میتونه از دوره جامع کنکور شما استفاده کنه و هم تستی یاد بگیر هم تشریحی.
امیدوارم که روی حرف های این حقیر فکر کنید -
سلام من نظام قديم هستم
فصل هايي كه با نظام جديد يكي هست به ما بگيد كه بتونيم از فيلم هاي جديد استفاده كنيم ما -
سلام اگه میشه زیست سال دوم هم که اساس زیست شناسی بزارین باتشکر