پیشنهاد برای نظام جدید آلاء
-
سلام امسال دو تا کنکور برگزار میشه
یکی کنکور نظام قدیم و یکی هم نظام جدید
برای نظام قدیم آلاء فیلم های زیادی داره که همه مطالب رو کامل پوشش میده و پک همایش هاش هم تو دروس مهم کنکور تقریبا کامله.برای نظام جدید خیلی از فیلم های نظام قدیم که مبحث مشترک هستند قابل استفاده هست و کمک زیادی می تونه بهتون بکنه
ولی آلاء داره شروع می کنه که برای نظام جدید پک های صفر تا صد جدید ضبط کردن.اگه پیشنهادی دارید اینجا بنویسید که بررسی کنیم.
sohrab
با سلام...
اولا:سپاس بابت زحماتتون...
ثانیا:متاسفانه در تدریس آقای داداشی(دبیر فیزیک دهم)در فصل دو(کار،انرژی،توان)در حل مسائل اشکالاتی وجود دارد.بنده به آقای طلوعی در تلگرام اطلاع دادم و ایشان تایید کردند و گفتند که به شما اطلاع بدهم.بنده در تلگرام در PV و در اینستاگرام در دایرکت به شما اطلاع دادم اما پیام بنده را هنوز ندیدید.(ایدی تلگرام و اینستاگرامم@KAVEHTAB)
نهایتا:از شما خواهشمندم که برای تدریس زیست یازدهم و دوازدهم آقای جلال موقاری و فیزیک دوازدهم آقای پیمان طلوعی را دعوت کنید.
با تشکر... -
سلام به نظر من باید به خاطر اینکه امسال 9 درس از 12 درس از امتحانات نهاییمون مربوط به سال دوازدهم هست ، باید یه خورده سریعتر فیلم ها درست بشه ...
مثلا سال پیش فک کنم استاد ثابتی نتونستن قبل نوروز مثلثتات رو تموم کنن و توی عید هم که تعطیل بود آلا و کلا موند برای بعد فروردین که یهویی کل مباحث رو جمع کردن
از اینکه تونستن تموم کنن واقعا قدر دانم ولی بهتره که کلیه اساتید محترم ، استارت فیلم برداری رو از 1شهریورشروع کنن ...
نمونه هایی که تموم نشد ( شیمی یازدهم - فیزیک دهم استاد طلوعی و ... ) -
sohrab
با سلام...
ثانیا:متاسفانه در تدریس آقای داداشی(دبیر فیزیک دهم)در فصل دو(کار،انرژی،توان)در حل مسائل اشکالاتی وجود دارد.بنده به آقای طلوعی در تلگرام اطلاع دادم و ایشان تایید کردند و گفتند که به شما اطلاع بدهم.بنده در تلگرام در PV و در اینستاگرام در دایرکت به شما اطلاع دادم اما پیام بنده را هنوز ندیدید.(ایدی تلگرام و اینستاگرامم@KAVEHTAB)
نهایتا:از شما خواهشمندم که برای تدریس زیست یازدهم و دوازدهم آقای جلال موقاری و فیزیک دوازدهم آقای پیمان طلوعی را دعوت کنید.
با تشکر...Kaveh در پیشنهاد برای نظام جدید آلاء گفته است:
sohrab
با سلام...
با تشکر... -
سلام
اگه تابستون یازدهم رو شروع کنید و در حین ضبط منتشر کنید چون کتاب های سال جدید توی سایت دفتر تالیف هست و صفر تا صد دروس اختصاصی برای دهم و یازدهم رو هم شروع کنید تا کتابای دوازدهم برسه خیلی خوب میشه. در مورد آموزش در طول سال اگر درس ادبیات رو طوری دبیر انجام بده که کتاب درسی رو تحلیل کنه و برای زبان انگلیسی دبیری که متن های خارج از کتاب رو برای تقویت Reading و کلوز تست کار کنه خوب میشه. اگر طوری باشه که بشه آزمون آنلاین برگزار کنید فکر کنم خیلی موثر باشه. و در مورد دروس اختصاصی معمولا دبیرا نمی تونن سوالای زیادی حل کنند اگر بشه تعدادی سوال هم بعنوان کار دانش آموز برای هر فصل یا فیلم منتشر بشه خیلی عالیه.
ممنون -
سلام امسال دو تا کنکور برگزار میشه
یکی کنکور نظام قدیم و یکی هم نظام جدید
برای نظام قدیم آلاء فیلم های زیادی داره که همه مطالب رو کامل پوشش میده و پک همایش هاش هم تو دروس مهم کنکور تقریبا کامله.برای نظام جدید خیلی از فیلم های نظام قدیم که مبحث مشترک هستند قابل استفاده هست و کمک زیادی می تونه بهتون بکنه
ولی آلاء داره شروع می کنه که برای نظام جدید پک های صفر تا صد جدید ضبط کردن.اگه پیشنهادی دارید اینجا بنویسید که بررسی کنیم.
sohrab سلام
با تشکر از زحماتتون من امسال کنکور دادم و خیلی خیلی از آلا متشکرم شاید خیلی از بچه ها بامن مخلف باشن اما من توصیه میکنم که اگه امکانش وجود داره آلا برا ی فیلم های نظام جدید در درس فیزیک از آقای کازرانیان استفاده کنید واقعا ایشون حق بزرگی بر گردن ما دارن اگه کسی هست که با نظرم مخالفه فقط دو تا از فیلم های ایشون رو ببینه همچنین اگه بشه که فیلم ها سر کلاس درس باشه یعنی کلاس درس ظبط بشه خیلی سطح علمی فیلم بالا میره .ممنون از آلا -
sohrab
سلام، حقیقتا پیشنهاد من حالت کلی داره و درباره درسی یا معلمی نمیخوام نظری بدم.
ما که نظام قدیم بودیم و خیلی به آلاء بدهکاریمو آلاء خیلی برای ما زحمت کشید...
اما پیشنهاداتی رو دارم که فکر میکنم خیلی موثر باشه:
الان که خداروشکر روند تهیه فیلم های آلاء دیگه عوض نمیشه و دبیر محترم جلوی دوربین قرار میگیرن و مطالب رو درس میدن اما سال های قبل شاهد بودیم که توی آلاء کلاس کنکور وجود داشت.
قبلا شاهد بودیم که مثلا استاد آقاجانی تقریبا قسمت اعظمی از مباحث شیمی رو چه توی کلاس کنکور و چه توی دوره صفر تا صد درس دادن. اما در سال جدید استاد صنیعی دوباره همه مطالب رو درس دادن. گرچه دبیر های دیگه ای هم بودن مثل استاد حاجی سلیمانی که فیلم های ایشونم موجود هست. اما از نظر من و خیلی دیگر از دانش آموزان بهتره رو یه دوره ای که سرمایه گذاری زیادی براش شده دیگه وقت براش گذاشته نشه. بهتره یه بار یه دوره جامعی از یه درسی باشه و اگر خدایی نکرده بنا به هر دلیلی اون دوره ناقص موند حداقل سال بعد مباحث ناقص با یه دبیر دیگه کامل بشن. مخصوصا وقتی میبینیم که فلان دبیر توی آلاء از محبوبیت خاصی برخورداره و لزومی نداره که دوباره کل مباحث تدریس بشه.
انتقاد دیگه من این بود که بعضی دروس واقعا امسال لازم نبود روشون سرمایه گذاری بشه و وقت گذاشته بشه. شاید اگه نواقص اون دوره تکمیل میشد و همون وقت برای ضبط و ... برای یه درس دیگه اختصاص داده میشد خیلی بهتر بود (مگر اینکه واقعا دانش آموزان با اون دوره راحت نباشن و مشکل داشته باشن).
انتقادات من همین بود و معتقدم آلاء خیلی قدرتمنده ولی بعضی مسائل اعم از کمبود وقت و ... باعث میشه گه گاهی روند تولید فیلم های آلاء کند بشه که الحق و الانصاف شما اثبات کردید که نهایت کاری که از دستتون برمیاد رو میکنید.
2 تا پیشنهاد هم دارم:
1- یکی اینه که بنظرم بهتره آخر هر سال یک نظر سنجی برگزار بشه و دانش آموزانی که اکانت فیک ندارن و مشخص بوده که از فیلم ها استفاده میکردن، بتونن به دبیران رای بدن. قطعا این نظرسنجی میتونه کیفیت فیلم ها رو به سمت عالی ببره!
2- این پیشنهادی هم که من دارم چیزیه که به ذهن خودم رسید و گفتم شاید بدرد شما بخوره. اگر آلاء برای فیلم ها وقت کم میاره و باعث میشه که بعضی دروس عقب بیفتن بهتره همه دروس توی حیطه کنکور بررسی بشن و نه صرفا تشریحی (منظور اینه که مطالب به یکباره برای همیشه تدریس و بسته بشن). قطعا یه دانش آموزی که مثلا در پایه دهم مشغول به تحصیله میتونه از دوره جامع کنکور شما استفاده کنه و هم تستی یاد بگیر هم تشریحی.
امیدوارم که روی حرف های این حقیر فکر کنید -
سلام من نظام قديم هستم
فصل هايي كه با نظام جديد يكي هست به ما بگيد كه بتونيم از فيلم هاي جديد استفاده كنيم ما -
سلام اگه میشه زیست سال دوم هم که اساس زیست شناسی بزارین باتشکر
-
mohammadhassan در پیشنهاد برای نظام جدید آلاء گفته است:
sohrab@
سـلام ..
هم انتقـاد دارم ، هم پیشنهـآد ..!
آقـا ما حنجـرمون رو از روزِ اولی که اینجا پا گذاشتیم ، پاره کردیم ، که لطفــا برای نظام جدید ، وقتِ بیشتری بزارین ..!
نظامِ قدیم ( طبقِ شواهدی که موجود است ) ، کلی فیلم برایِ دیده شدن داشت ..!
اونقدر فیلم برایِ نظامِ قدیم موجوده که انتخاب کردن برایِ آدم سخت میشه ..!
ورودی هایِ نظامِ جدید ( سال 95 ) به کمک بیشتری نیاز داشتن ..!
اما این کمک بیشتر شاملِ حالِ ورودی هایِ ( سال 96 ) شد ..!
زیستـشون ، به بهترین نحو تدریس شد که تابستونِ الان که کنکور ندارن ، میتونن به راحتی استفاده کنن و لذت ببرن ..!
فیزیک و شیمی و ریاضی ، از اساتیدی براشون استفاده شد ، که واقعا فیلم دیدن برات لذت بخش بود ..!
رسیدیم تابستـونِ 98 و کنکورِ نامعلومی که در راهه ..!
نه از آلایی خبری هست ..!
نه از اساتیدِ برجسته ای که برای ورودی هایِ بعد از ما ،استفاده کردین ، خبری هست ..!
شما برین ، فیلم هایِ نظام جدید (95 ) با (96 ) رو مقایسه کنید , تفاوت موج میزنه ..!
منِ کنکوریِ 98 ، میتونم برم تک تک فیلم ها رو برایِ هر درسِ مخصوصی ، از دهم و یازدهم ، کامل و جامع ببینم و پیشرفت کنم ؟ !
منِ کنکوریِ 98 الـان ، وقت دارم ؟ ! وقتی بیشتر از همیشـ]ه به کمک نیاز داریم :)) ..!
نه تنهـا من ، بلکه خیلی از مَن هایی که به وجودِ شما نیاز دارن ..! معلم خصوصی و کلاس های تستِ آنچنانی براشون یه رویاست ..!
داریم میرسیم به اواسطِ تابستـانِ بی روح ..! کم کم میرسیم به اواخرِ شهریورِ عذاب آور ..!
آره خب ، شاید اگه ماهم تکلیفمون ، معلوم بود ، نه این تابستون برامون سرد و بی روح بود ، نه شهریور عذاب آور ..!
این حرفها رو به حسابِ کم لطفی نزارین لطفا که به خـدا ما بهتر میدونیم چه قدر به آلا مدیونیم ..!
نمیدونین چه برنـامه هایی برایِ آینـدَش داریم ..!
انتقـاد وقتی میشه که اون مورد برات اهمیت داشته باشه ..!
انتقـآد کردم ، چـون آلا برام مهم بود :))
.
نمیـدونم تـآ کِی ، یا چنـد وقتِ دیگه ، قـراره ، به مـا هم نگـاهی انداخته بشه ..!
فقـط لطفـا هر وقت ، خواستین نگـاه کنین ، با دقت بهمـون و به نیـازهـآمون نگاه کنید ..!
دبیری که در هر درسی استفاده میشه ، لازم نیست بهترین باشه ، همین که بهت امید بده و خیالت رو از اون درس راحت کنه ، بهترینه ..!
.
( آقای آقاجانی ( شیمی ) - آقای محمد امین نباخته و آقای امینی راد ( ریاضی ) - آقای موقاری ( زیست ) و خیلی از دبیرانِ برجسته یِ دروسِ دیگر که از قبل نام برده شده ، و شما در جریانین ، دبیرانی بودن که امید رو تو دلِ خیلی ها زنده کردن .. ! لطفـا برای نظام جدید ، ازشون استفاده کنین .. )
.
#لطفـا این یک سـآل رو صفـر تا صـد با مـا باشین ..!
.
#لطفا -
خسته نباشید
بنظرم بهتره از الان تا کنکور 98 یه کلاس نکته و تست(فقط نکته و تست باشه نه تدریس) برای درس زیستشون بذارین
خیلی میتونه کمکشون کنه -
با سلام.
ازتون خواهش میکنم جلسات فیزیک یازدهم رو کامل کنید.
لطفا زمان تکمیلش رو هم بگید... -
sohrab
با سلام...
ثانیا:متاسفانه در تدریس آقای داداشی(دبیر فیزیک دهم)در فصل دو(کار،انرژی،توان)در حل مسائل اشکالاتی وجود دارد.بنده به آقای طلوعی در تلگرام اطلاع دادم و ایشان تایید کردند و گفتند که به شما اطلاع بدهم.بنده در تلگرام در PV و در اینستاگرام در دایرکت به شما اطلاع دادم اما پیام بنده رو هنوز ندیدید.(ایدی تلگرام و اینستاگرامم@KAVEHTAB)
با تشکر...Kaveh در پیشنهاد برای نظام جدید آلاء گفته است:
sohrab
@ilgharadeli
ادمین
با سلام...
ثانیا:متاسفانه در تدریس آقای داداشی(دبیر فیزیک دهم)در فصل دو(کار،انرژی،توان)در حل مسائل اشکالاتی وجود دارد.بنده به آقای طلوعی در تلگرام اطلاع دادم و ایشان تایید کردند و گفتند که به شما اطلاع بدهم.بنده در تلگرام در PV و در اینستاگرام در دایرکت به شما اطلاع دادم اما پیام بنده رو هنوز ندیدید.(ایدی تلگرام و اینستاگرامم@KAVEHTAB)
با تشکر... -
sohrab سلام وقتتون بخیر.بازم ممنون از تمام زحماتتون یه خواهشی داشتم فیلم های دهم(فیزیک)و یازدهم اغلب دروس ناقص تدریس شده لطفا تا مدرسه ها باز نشده تکمیلش کنید.خیلی ممنونم
@mobi_ka25 سلام.بله منم موافقم.بیشتر فیلم های دهم ناقص اند مثل فیزیک و هندسه.لطفا کاملشون کنید.یازدهمم فیزیک و شیمی کامل نیست.لطفا آمار یازدهم و هندسه یازدهمم تدریس کنید.لطفا یکمی هم به ما بچه های ریاضی توجه کنید.یه خواهش دیگه هم داشتم فیزیک دهم و یازدهم فصل هایی که برای رشته ریاضیا هست هم تدریس کنید.مثل ترمودینامیک دهم
-
Kaveh در پیشنهاد برای نظام جدید آلاء گفته است:
sohrab
@ilgharadeli
ادمین
با سلام...
با تشکر... -
برای اقتصاد
ویدیو نمیزارید؟؟؟ -
و همین طور منطق چی؟؟؟ ما
انسانی بد مظلومیم
کمک کنید
جواب لطفا؟!