هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-yassi ارههههههه
چیکار کنم از مزایای بیکار بودنه
تاازه امروز رفتم پستای قدیمیو خوندم اونجایی که نزدیکای عید یا رومیس شرط و شروط گذاشتیمکه بریم یادته؟؟؟وای نمیدونی چقد خندیدم

@اسمان-ابی من برعکس بغضم میگیره

-
دوستان از حضور در جمع شما بسیار بسیار مشعوفم کرد
با یک حکایت کار خود را فعلا به پایان رساندیم
اندر حکایت انصافآوردهاند که... روزی روزگاری دزدی در راه، بستهای به غارت برد. بستهای که در آن چیز گرانبهایی پنهان بود . از قضا پیوست آن شی گران بها دعایی نیز سنجاق شده بود.دزد حکایت ما، بسته را به صاحبش برگرداند. او را گفتند؛ این چه کاری است، چرا این همه مال را از دست دادی؟گفت: دعای پیوست مرا تکان داد. چرا که صاحب مال عقیده داشت، دعای پیوست، مال او را حفظ میکند.اگر آن را پس نمیدادم در عقیده و باور صاحب آن مال، خلل وارد میشد. آن وقت من، دزد باورهای او نیز بودم و این کار نه در مرام من و نه در حکم انصاف است. من دزد مال او هستم، نه دزد دین و باورهای او.حکایت که بدین جا رسید همه همراهان مرام او را پاس داشتند. چرا که او در بین آنها یک دزد با انصاف بود. صبر کنید... حکایات همچنان ادامه دارد...
-
@dr-yassi ارههههههه
تاازه امروز رفتم پستای قدیمیو خوندم اونجایی که نزدیکای عید یا رومیس شرط و شروط گذاشتیمکه بریم یادته؟؟؟وای نمیدونی چقد خندیدم

@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi ارههههههه

من روزی یه ساعت این کار می کنم اول برگشتم گفتم جو انجمن عالی بود چقدر خوش بودیم هیی
-
دوستان از حضور در جمع شما بسیار بسیار مشعوفم کرد
با یک حکایت کار خود را فعلا به پایان رساندیم
اندر حکایت انصافآوردهاند که... روزی روزگاری دزدی در راه، بستهای به غارت برد. بستهای که در آن چیز گرانبهایی پنهان بود . از قضا پیوست آن شی گران بها دعایی نیز سنجاق شده بود.دزد حکایت ما، بسته را به صاحبش برگرداند. او را گفتند؛ این چه کاری است، چرا این همه مال را از دست دادی؟گفت: دعای پیوست مرا تکان داد. چرا که صاحب مال عقیده داشت، دعای پیوست، مال او را حفظ میکند.اگر آن را پس نمیدادم در عقیده و باور صاحب آن مال، خلل وارد میشد. آن وقت من، دزد باورهای او نیز بودم و این کار نه در مرام من و نه در حکم انصاف است. من دزد مال او هستم، نه دزد دین و باورهای او.حکایت که بدین جا رسید همه همراهان مرام او را پاس داشتند. چرا که او در بین آنها یک دزد با انصاف بود. صبر کنید... حکایات همچنان ادامه دارد...
masoud مااگه اینقد حوصله خوندن متنای بلند داشتیم الان به امید پزشکی تهران میرفتیم استقبال نتایج....
-
نوابغ منظورم اینه
:
ژانویه معادل بهمن ماست
اگوست معادل شهریور...میگم اب و هواش فرقش اسمانه تا زمین...برگ درختا یادت میاد ک ریختن یا نه؟
اون اخه گفت یادم نیست دقیق کدومشون بود

@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نوابغ منظورم اینه
:
ژانویه معادل بهمن ماست
اگوست معادل شهریور...میگم اب و هواش فرقش اسمانه تا زمین...برگ درختا یادت میاد ک ریختن یا نه؟

خوب بود:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
نتایج کیه دقیقا؟
-
@اسمان-ابی من برعکس بغضم میگیره

@dr-yassi نه اخه فقط برو بخون
رژ لب سیاه و سبیل و...

-
نتایج کیه دقیقا؟
@dr-yassi دقیقا معلوم نیس
یکی دو روزه میدن
-
masoud مااگه اینقد حوصله خوندن متنای بلند داشتیم الان به امید پزشکی تهران میرفتیم استقبال نتایج....
-
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نوابغ منظورم اینه
:
ژانویه معادل بهمن ماست

اسطوره متن رو بچسب با حشیه ور نرو

-
نوابغ منظورم اینه
:
ژانویه معادل بهمن ماست

@revlvial خب خیلی بد جمله بندی کردین

-

@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

موافقم
-
نتایج کیه دقیقا؟
@dr-yassi هر چه زودتر بهتر
ولی به گمونم 12 ام -
@dr-yassi هر چه زودتر بهتر