گپ خونه کنکوری ها
-
-
خب اینایی ک گذاشتین قبولی چ سال هایی هستن ؟ دوست من با 500وخورده ای پارسال قبول نشد
الان تاثیر کشوری دارهzahra1303 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
خب اینایی ک گذاشتین قبولی چ سال هایی هستن ؟ دوست من با 500وخورده ای پارسال قبول نشد
الان تاثیر کشوری دارهمگه قانون چدیدی اومده؟!
-
چ قانونی؟!کچا گفته شده!؟
-
باید ابلاغ بشه!توی اخبار گفته بشه!من که چیزی نشندیم!
-
اگه اونچوری باشه که دیگه سهمیه منطقه ها معنی ای نداره!!!
-
اگه اونچوری باشه که دیگه سهمیه منطقه ها معنی ای نداره!!!
-
اینو نمیفهمم دیگ!
-
ینی فقط برا پزشکی رتبه کشوری مهمه؟!
-
ولی اینچوری نیسشا!همونه!منطقه مهمه!من که از هرکی پرسیدم گفش بر اساس منطقس!
-
حالا ما که میخوایم چز رتبه های زیر 100 باشیم!این نگرانیا رو نداریم که
-
@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
این ما ینی همه بودا!خخخخخخخخ!سو تفاهم نشه باز!همه ما رتبه های 96 هسیم
-
حس میکنم بیکارم!برم یکم فک کنم یه تست بیارم حل کنیم!4 تا چیزم خودم یاد بگیرم
-
رتبه 46 منطقه 3!پزشکی شهید بهشتی!نیم سال دوم!
@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
رتبه 46 منطقه 3!پزشکی شهید بهشتی!نیم سال دوم!
منطقه 3 خودش خیلی به نفعشه
-
تست کلی شماره 3:
در مورد انسان چند مورد نادرست نیست؟
1)در هنگام انعکاسی که در ابتدا با یک دم عمیق آغاز میشود،شبکه آندوپلاسمی صاف سلول های بخشی از لوله گوارش که از اولین ذخیره موقتی غذا محافظت میکند،یون کلسیم را آزاد میکند.
2)رگی که از اندام تمایز یافته برای تبادل گازها به قلب میاید،همانند رگی که از تجمع چندین مویرگ وارد دهلیز راست میشود،فاقد دریچه لانه کبوتری نیست.
3)رگ وارده از روده به کبد برخلاف رگی که از قلب به کبد میاید،19 درصد از پروتئین های درون اریتروسیت های تمایز یافته اش از اکسیژن غیرا شباع هستند.
4)رگی که از مغز استخوان لگن به سمت تیموس حرکت میکند،به طور طبیعی فاقد پروتئینی است که از سلول هایی که در مبارزه با سرطان نقش اصلی دارند،ترشح میشود.
5)سیستم عصبی خودمختار در انعکاسی که در انتهای آن اسفنگتری که از ماهیچه های مخطط لوله میزنای ایجاد شده است،از انقباض در میاید،باعث تخلیه ی مثانه میشود.
6)هنگامی که چین خوردگی داخل معده از بین میرود،مقدار خون عبوری از رگی که از زیر قوس قطورترین رگ بدن عبور میکند،بیشتر میشود. -
اینم از این!این تست از فصلایی گوارش،تنفس،گردش مواد،دفع مواد،ایمنی و عصبی هس!بقیرو بلد نیسم!