هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دو تا کمدی ببینید بخنیدید روحیتون عوض شه،نه ترسناک ک دیدتون منفی شه...
اون موقع کلبه وحشت پخش شد،شبا هیچیکی جرئت نمیکرد نگاه اینه کنهکمدی خوب داری بگو ... من یه دفه project x رو دیدم خیلی باحال بود
البته به درد دخترا نمیخوره فک کنم
@نوشابه چرا بدرد ما نمیخوره؟
-
SenatOr وای مامانم اینا
-
اون موقع کلبه وحشت پخش شد،شبا هیچیکی جرئت نمیکرد نگاه اینه کنهکمدی خوب داری بگو ... من یه دفه project x رو دیدم خیلی باحال بود
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
روبیکا داری؟دسته بندی داره،کمدی ،عاشقانه،ترسناک و...
فیبمای خوبی دازهمن بیشتر انیمیشن برنامه کودک نگاه میکنم
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یادش بخیر یبار یه مشاوره گفت فیلم نبیدنید یا می بیند چیزی ببینید ذهن تون بهم نریزه سال کنکور شاگردای پسرم جمع شدن زامبی دیدن تا صبح زیر مپل خوابیدن از ترس نتونستن پاشن برق خاموش کنن وقتی اومدن کلاس چشا قرمز
من تا یه مدت فقط با فکرشون می خندیدم
@D-fateme-r
@D-fateme-r یبار نشستیم تو مدرسه این بحث ها روکردیم اومدم خونه ترسیدم اساسی البته بحث فیلم نه یه چیز دیگه گذشت شب خونه تنها بودم پاییز بارون ....اصلا یه وضعی دوستم زنگ زدم کلی لعنش کردم گفت من سوال درسی دارم بیا بپرسم سرت گرم شه پرده های اتاق جمع شده بود کلا حیاط بزرگ پر دار درخت وبعد رو به رو مون داشتن چند طبقه میساختن رفتم وسایل بردارم. پا که شدم به چیز تمام سفید دیدم رو ساختمون رو به رو اونقدر ترسیدم اصلا فکر نکردم ویزگی هاش که بفهمم کیه فقط دویدم سمت داخل سالن اومد در اتاق ببندم دیدم نیست چشام بستم به خودم گفتم اروم بر گرد در ببند بهو دوباره دیدمش البته در بستم رفتم سر درسم فردا فهمیدم همسایه مون بودن تیپ سرتا پا سفید زده این تنها جایی بود یکم ترسیدم
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
توضیحش در این مقال نگنجد
ببینید ولی بعدش خوشتون نیومد با من حرف نزنین
-
سلام
فکر کنم بحثتون راجب فیلمه درسته؟ -
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
توضیحش در این مقال نگنجد
ببینید ولی بعدش خوشتون نیومد با من حرف نزنین
@نوشابه باشه
اسمش چیه؟
-
سلام
فکر کنم بحثتون راجب فیلمه درسته؟najafiali78
اری ای شیخ فیلم از چ ژانری میپسندی ؟ به ما نیز معرفی کن -
@D-fateme-r یبار نشستیم تو مدرسه این بحث ها روکردیم اومدم خونه ترسیدم اساسی البته بحث فیلم نه یه چیز دیگه گذشت شب خونه تنها بودم پاییز بارون ....اصلا یه وضعی دوستم زنگ زدم کلی لعنش کردم گفت من سوال درسی دارم بیا بپرسم سرت گرم شه پرده های اتاق جمع شده بود کلا حیاط بزرگ پر دار درخت وبعد رو به رو مون داشتن چند طبقه میساختن رفتم وسایل بردارم. پا که شدم به چیز تمام سفید دیدم رو ساختمون رو به رو اونقدر ترسیدم اصلا فکر نکردم ویزگی هاش که بفهمم کیه فقط دویدم سمت داخل سالن اومد در اتاق ببندم دیدم نیست چشام بستم به خودم گفتم اروم بر گرد در ببند بهو دوباره دیدمش البته در بستم رفتم سر درسم فردا فهمیدم همسایه مون بودن تیپ سرتا پا سفید زده این تنها جایی بود یکم ترسیدم
@zahra-m1999
ن من صحنه ترسناک زیاد داشتم تاحالا -
سلام
فکر کنم بحثتون راجب فیلمه درسته؟najafiali78 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام
فکر کنم بحثتون راجب فیلمه درسته؟اگر بخوای در مورد تاثیر ارز دولتی بر فسادهای سازمای تحت تاثیر توطئه ی غرب حرف میزنیم
-
@نوشابه باشه
اسمش چیه؟
-
فعلن خدا حافظ همگی
اگه کسیو رنجوندم به بزرگیه خودش ببخشه و حلالم کنه
ارزوی موفقیتو سلامتیو خوشبختی برا همتون دارم
زندگیتون پر از لطفو نگاه رحمت خدایی@اسما-م کلن میری؟
-
فیلم kiler joe هم ترسناکه ...دختره افسرده س
-
@نوشابه اونو باچه کیفیتی دان کنم؟