هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
delaram7897 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan
20گیگ نت دارم 6روز دیگه تموم میشه هیچ راهی نداره ینی؟؟؟مبهم حرف زدید. سرویستون چیه برای چه شرکتی هست؟ نوع سرویس رو بگید.
mohammadhassan
مخابرات adsl -
mohammadhassan
مخابرات adsldelaram7897 خب الان شما میگید 20 گیگ باقیمونده؟ خب اگه اینطوری باشه که برای چی میخواین اعتبار بگیرین؟ اگر 20 گیگ شما تموم بشه باید ترافیک بخرید. در ضمن باید حواستون باشه تا روزی که دوباره سرویستون تمدید میشه استفادش کنید چون در غیراینصورت میپره.
-
delaram7897 خب الان شما میگید 20 گیگ باقیمونده؟ خب اگه اینطوری باشه که برای چی میخواین اعتبار بگیرین؟ اگر 20 گیگ شما تموم بشه باید ترافیک بخرید. در ضمن باید حواستون باشه تا روزی که دوباره سرویستون تمدید میشه استفادش کنید چون در غیراینصورت میپره.
mohammadhassan
منظورم اینه ک 20 گیگ نتو توی 6 روز نمیتونم استفاده کنم راهی هست ک بتونم این 6روزو زیاد تر کنم -
mohammadhassan
منظورم اینه ک 20 گیگ نتو توی 6 روز نمیتونم استفاده کنم راهی هست ک بتونم این 6روزو زیاد تر کنمdelaram7897 اها. نه دیگه شما هروقت سرویستون وصل شده باشه از اون تاریخ به بعد هر 30 روز یه بار تمدید میشه. چرا میتونید مصرف کنید در صورتی که یه چیزی دانلود کنید :smiling_face_with_open_mouth:
-
mohammadhassan
منظورم اینه ک 20 گیگ نتو توی 6 روز نمیتونم استفاده کنم راهی هست ک بتونم این 6روزو زیاد تر کنمdelaram7897 البته نمیدونم شاید ترافیکتون به ماه بعد اضافه بشه ولی مطمئن نیستم و فکر نمیکنم اینطور باشه. بهتره از 2020 بپرسید.
-
کدوم قسمتش ؟زنگ زدم صبح سر درنیاوردم
-
کدوم قسمتش ؟زنگ زدم صبح سر درنیاوردم
delaram7897 بهتره به بخش فروش زنگ بزنید از این بخش بپرسید. خلوت تر هم هست.
-
delaram7897 بهتره به بخش فروش زنگ بزنید از این بخش بپرسید. خلوت تر هم هست.
mohammadhassan
باوشه مرسی از راهنماییتون -
mohammadhassan
باوشه مرسی از راهنماییتونdelaram7897 خواهش میکنم.
-
delaram7897 خواهش میکنم.
mohammadhassan سلام خسته نباشید آقا محمد حسن تغییر سرویس روچطوری انجام میدن??!
-
_MILAD_ سلام علیکم. چطوری؟
-
mohammadhassan سلام خسته نباشید آقا محمد حسن تغییر سرویس روچطوری انجام میدن??!
@zahra-m1999 سلام، سلامت باشید. تغییر سرویس بستگی به نوع سرویستون داره . اگه سرویستون پیش پرداخته (بعد از اتمام سرویس باید آنلاین بخرید) میتونید تو پنل مخابرات سرویسو عوض کنید. ولی اگه پس پرداخته (روی قبض میفته) باید برید مرکز مخابرات محلتون انجامش بدید.
این برای مخابرات بود. -
_MILAD_ سلام علیکم. چطوری؟
mohammadhassan خوبم مشتی بلا تو خوبی ؟
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ممنون منم خوبم
-
@hasty-79 سلام بله چند نفری هستن.
-