هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
اوضاع مملکت خیلی فیلم جنجالیه....خیلی دوست دارم ببینم تهش چی میشه
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مگه تهم داره
انقدر سر مردمو با چیزای الکی پر میکنن تا از گشنگی بمیریم -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مگه تهم داره
انقدر سر مردمو با چیزای الکی پر میکنن تا از گشنگی بمیریم -
مگه تهم داره
انقدر سر مردمو با چیزای الکی پر میکنن تا از گشنگی بمیریمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه
خدا عاقبت بخیرمون کنه....
کاش هشدار بدنقبلش تاترکیه پرنشده حداقل بریم جابگیریم -
فااطمه
کاش هشدار بدنقبلش تاترکیه پرنشده حداقل بریم جابگیریمنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه
کاش هشدار بدنقبلش تاترکیه پرنشده حداقل بریم جابگیریمترکیه کلک
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_
ن خداروشکر ماها همچنان با کفش میخوابیم حیاطمونم سقف داره -
مگه تهم داره
انقدر سر مردمو با چیزای الکی پر میکنن تا از گشنگی بمیریمنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
انقدر سر مردمو با چیزای الکی پر میکنن
سر مردم رو گرم میکنن نه پر
این ب اون در ک یبار ب املام گیر دادید -
فااطمه
کاش هشدار بدنقبلش تاترکیه پرنشده حداقل بریم جابگیریمنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه
کاش هشدار بدنقبلش تاترکیه پرنشده حداقل بریم جابگیریمالبته اگه پولمون برسه تا بلیط ترکیه هم بتونیم بگیریم
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فااطمه
کاش هشدار بدنقبلش تاترکیه پرنشده حداقل بریم جابگیریمترکیه کلک
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaviz فقط ترکیه راهمون میدن خب
-
_MILAD_
ن خداروشکر ماها همچنان با کفش میخوابیم حیاطمونم سقف دارهنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi گرونیا روی همه چیز تاثیر گذاشته !
من قبلا بهم میگفت بقیه پول ندارم ! بهتون ادامس شیک میدم
الان خودم ! پول میدم تا ادامس شیک بگیرم -
فااطمه
کاش هشدار بدنقبلش تاترکیه پرنشده حداقل بریم جابگیریمالبته اگه پولمون برسه تا بلیط ترکیه هم بتونیم بگیریم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه عاره راستی.....میریم ماه عسل از علیخانی کمک میگیریم ....میگن خوب پولی قاپیده
-
@نوشابه
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فااطمه عاره راستی.....میریم ماه عسل از علیخانی کمک میگیریم ....میگن خوب پولی قاپیده
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه عاره راستی.....میریم ماه عسل از علیخانی کمک میگیریم ....میگن خوب پولی قاپیده
احسان بیچاره کجا پول قاپیده
حقشو میگیره در سال دوتا برنامه بیشتر نداره تازه بهترین کیفیتو داره برنامش شبانه روز در طول یکسال زحمت میکشه تا بتونه منبع در امدی کسب کنه -
حقشو میگیره در سال دوتا برنامه بیشتر نداره تازه بهترین کیفیتو داره برنامش شبانه روز در طول یکسال زحمت میکشه تا بتونه منبع در امدی کسب کنهنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حقشو میگیره در سال دوتا برنامه بیشتر نداره تازه بهترین کیفیتو داره برنامش شبانه روز در طول یکسال زحمت میکشه تا بتونه منبع در امدی کسب کنهغیرتی میشود
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده