هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  خواهرم حجابت   
 آی ملت نگاهت   دیدی مهدی،اونروز من ی عکس صخره نوردی گذاشتم تازه مرد بود رفت بالا ممبر الان خودش  
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  خواهرم حجابت   
 آی ملت نگاهت   دیدی مهدی،اونروز من ی عکس صخره نوردی گذاشتم تازه مرد بود رفت بالا ممبر الان خودش  @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  خواهرم حجابت   
 آی ملت نگاهت   دیدی مهدی،اونروز من ی عکس صخره نوردی گذاشتم تازه مرد بود رفت بالا ممبر الان خودش  تو خیلی بیجا کردی عکس اونجوری گذاشتی   اره شیخ به این میگن خرقه سالوس اره شیخ به این میگن خرقه سالوس  
- 
- 
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial پسره اینم  این پسره رو من میخوام پس   مرگ بر آمریکا مرگ بر آمریکا 
- 
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  خواهرم حجابت   
 آی ملت نگاهت   دیدی مهدی،اونروز من ی عکس صخره نوردی گذاشتم تازه مرد بود رفت بالا ممبر الان خودش  تو خیلی بیجا کردی عکس اونجوری گذاشتی   اره شیخ به این میگن خرقه سالوس اره شیخ به این میگن خرقه سالوس  @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  خواهرم حجابت   
 آی ملت نگاهت   دیدی مهدی،اونروز من ی عکس صخره نوردی گذاشتم تازه مرد بود رفت بالا ممبر الان خودش  تو خیلی بیجا کردی عکس اونجوری گذاشتی   اره شیخ به این میگن خرقه سالوس اره شیخ به این میگن خرقه سالوس  باید بهش گفت: 
 تسبیح تو ای شیخ ک.... 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  خواهرم حجابت   
 آی ملت نگاهت   دیدی مهدی،اونروز من ی عکس صخره نوردی گذاشتم تازه مرد بود رفت بالا ممبر الان خودش  تو خیلی بیجا کردی عکس اونجوری گذاشتی   اره شیخ به این میگن خرقه سالوس اره شیخ به این میگن خرقه سالوس  باید بهش گفت: 
 تسبیح تو ای شیخ ک.... @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  خواهرم حجابت   
 تسبیح تو ای شیخ ک....   
- 
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial 
 دست بکار بشیم عاقبت بی دست میشیم  بیخیال.... بی سر هم میشیم!امامی ارزه. @revlvial 
 بفرما عاقا
 شمارو ببینیم پیش قدم بشید ماهم به تبع از شما  
- 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  سلاممم مسعود  رفتی و برگشتی سرت کلاه گذاشتن ؟! رفتی و برگشتی سرت کلاه گذاشتن ؟!  سلام دادا 
 هیچکس اندازه تو خیر خواه من نیس
 درگیر اخلاق بشر دوستانتم   
- 
@revlvial 
 بفرما عاقا
 شمارو ببینیم پیش قدم بشید ماهم به تبع از شما  @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @revlvial 
 بفرما عاقا
 شمارو ببینیم پیش قدم بشید ماهم به تبع از شما  نقل قول کنید نمیدونم جواب کدومه  
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  سلاممم مسعود  رفتی و برگشتی سرت کلاه گذاشتن ؟! رفتی و برگشتی سرت کلاه گذاشتن ؟!  سلام دادا 
 هیچکس اندازه تو خیر خواه من نیس
 درگیر اخلاق بشر دوستانتم   

|
 |

شعردانه
شعردانه