هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: تازه درصد راضی کردنم واسه موندن دوباره یا انتخاب داروسازی اللهم ارزقنا ازین دوراهیا  
- 
دلبرشیرین مهربون یارم -شهیاد 
 دلبر دلبر دلبرم :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:             همین الا یهویی همین الا یهویی           :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:     @faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دلبرشیرین مهربون یارم -شهیاد 
 دلبر دلبر دلبرم :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:             همین الا یهویی همین الا یهویی           :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:     ساراااااا    
- 
- 
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دلبرشیرین مهربون یارم -شهیاد 
 دلبر دلبر دلبرم :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:             همین الا یهویی همین الا یهویی           :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:     ساراااااا    
- 

صبح همه بخیرررررررر
 روز خوبی داشته باشید 
 عکس بای خودم   :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:     @faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 صبح همه بخیرررررررر
 روز خوبی داشته باشید 
 عکس بای خودم   :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:     سارا اینم اودم گلفتم    
- 
- 
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 صبح همه بخیرررررررر
 روز خوبی داشته باشید 
 عکس بای خودم   :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:     سارا اینم اودم گلفتم    
- 
- 
عیییی اگه گذاشتن بخوابیم :| همین پلکام گرم میشه پسر ایکسم زنگ میزنه از کار جدیدش رونمایی میکنه :|  ( ایکس همان عمه خاله دایی عمو میباشد) ( ایکس همان عمه خاله دایی عمو میباشد)

|
 |

شعردانه
شعردانه