نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد
- 
سلام 
 طراحی صنعتی میارم =|@Dr-Bernosi در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: سلام 
 طراحی صنعتی میارم =|منم باغبانی البته نمی دونم امسال پذیرش داره یانه ولی پارسال داشت 
- 
@D-fateme-r در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @zahra-m1999 از فردا ی آگهی میزنم یکی بیاد بهم برنامه نویسی یاد بده برم دنبال آرزوهام برنامه نویسی??!! @zahra-m1999 در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @D-fateme-r در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @zahra-m1999 از فردا ی آگهی میزنم یکی بیاد بهم برنامه نویسی یاد بده برم دنبال آرزوهام برنامه نویسی??!! 
 اره
 طراحی سایتُ این حرفا
 چیزی ک آرزومه 
- 
دوستانی که بودن تو این یکسال وروحیه میدادن وکمک میکردن و همه جوره بودن خلاصه وهمینطور آلا که اینجا رو بوجود آورد که کنارهم باشیم ازهمتون ممنونم. 
 رتبم ۳۰۳۴ منطقه ۲sattaralipour چی؟؟؟؟هزار؟ 
 مطمئنین؟
- 
سلام 
 طراحی صنعتی میارم =|@Dr-Bernosi در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: سلام 
 طراحی صنعتی میارم =|سلام خیلیم خوب  
- 
@zahra-m1999 در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @D-fateme-r در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @zahra-m1999 از فردا ی آگهی میزنم یکی بیاد بهم برنامه نویسی یاد بده برم دنبال آرزوهام برنامه نویسی??!! 
 اره
 طراحی سایتُ این حرفا
 چیزی ک آرزومه @D-fateme-r در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @zahra-m1999 در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @D-fateme-r در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @zahra-m1999 از فردا ی آگهی میزنم یکی بیاد بهم برنامه نویسی یاد بده برم دنبال آرزوهام برنامه نویسی??!! 
 اره
 طراحی سایتُ این حرفا
 چیزی ک آرزومه فاطی کامنت بالا       
- 
@نوشابه در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @dr-yassi مرسی (: 
 الان بلوکت میکنم خاخش. خودم الان بلوکت میکنم                  
- 
دوستانی که بودن تو این یکسال وروحیه میدادن وکمک میکردن و همه جوره بودن خلاصه وهمینطور آلا که اینجا رو بوجود آورد که کنارهم باشیم ازهمتون ممنونم. 
 رتبم ۳۰۳۴ منطقه ۲sattaralipour 
 شما ک خیلی خوب میخوندین
- 
1900 هنر شدم 
 تجربیم که خیلی فرق میکرد...
- 
@D-fateme-r در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @zahra-m1999 در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @D-fateme-r در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @zahra-m1999 از فردا ی آگهی میزنم یکی بیاد بهم برنامه نویسی یاد بده برم دنبال آرزوهام برنامه نویسی??!! 
 اره
 طراحی سایتُ این حرفا
 چیزی ک آرزومه فاطی کامنت بالا       @zahra-m1999 دیدمش  
- 
@Dr-Bernosi برگشتید؟  
- 
sattaralipour 
 شما ک خیلی خوب میخوندین
- 
@zahra-m1999 دیدمش  
- 
@zahra-m1999 در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @D-fateme-r در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @Dr-Bernosi برگشتید؟  دکتر برنوسیههه     اعلام نتایج همه میان تقریبا :| 
- 
sattaralipour 
 شما ک خیلی خوب میخوندینshima31 من تلاشمو کردم حالا اینطور شد دیگه کاری نمیشه کرد 
- 
@zahra-m1999 در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @D-fateme-r در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @Dr-Bernosi برگشتید؟  دکتر برنوسیههه     اعلام نتایج همه میان تقریبا :| @Dr-Bernosi خوش اومدین.... 
- 
@zahra-m1999 در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @D-fateme-r در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @Dr-Bernosi برگشتید؟  دکتر برنوسیههه     اعلام نتایج همه میان تقریبا :| @Dr-Bernosi در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @zahra-m1999 در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @D-fateme-r در نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۷ اعلام شد گفته است: @Dr-Bernosi برگشتید؟  دکتر برنوسیههه     اعلام نتایج همه میان تقریبا :| باورم نمیشه میشه یکم بمونید تا چند روزحداقل 
- 
shima31 من تلاشمو کردم حالا اینطور شد دیگه کاری نمیشه کرد sattaralipour 
 عروسی لغو نشه هااااا

ردپا
ردپا

️
️ ️
️