سبک مطالعه دروس
-
@zahra-m1999 بله کاملا درسته هرکس یه شیوه درس خوندن داره .بازم ممنون بابت راهنمایی هاتون
@alireza-jet در سبک مطالعه دروس گفته است:
@zahra-m1999 بله کاملا درسته هرکس یه شیوه درس خوندن داره .بازم ممنون بابت راهنمایی هاتون
خواهش می کنم بازم سوالی بود بپرسید درحد توان وعلم پاسخ می دم ، واقعا براتون ارزوی موفقیت می کنم
انگیزه تون قابل تحسینه -
خواهش می کنم بازم سوالی بود بپرسید درحد توان وعلم پاسخ می دم ، واقعا براتون ارزوی موفقیت می کنم
انگیزه تون قابل تحسینه -
@miladsaeedi در سبک مطالعه دروس گفته است:
@zahra-m1999 j,تو جزییات نرو خودتو غرق کن بخون با برنامه پیش برو
من !!؟؟
-
@miladsaeedi در سبک مطالعه دروس گفته است:
@zahra-m1999 j,تو جزییات نرو خودتو غرق کن بخون با برنامه پیش برو
من !!؟؟
-
@alireza-jet ببین ما ربات نیستیم صبح تا شب بشینیم پشت میز درس بخونیم من یکی وقتی میخوام درس بخونم ولو میشم رو زمین یک حالی میده
@miladsaeedi خوبه خوابت نمیبره من دراز بکشم خوابم برده:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@miladsaeedi خوبه خوابت نمیبره من دراز بکشم خوابم برده:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
انگیزه تون قابل تحسینه@zahra-m1999 ممنون انشاءالله به هدفتون برسین
-
@zahra-m1999 ممنون انشاءالله به هدفتون برسین
-
@miladsaeedi بشینن پشت میز منم اولش مثل شما بودم سخته ولی عادت میکنی خیلی بهتره
-
@miladsaeedi بشینن پشت میز منم اولش مثل شما بودم سخته ولی عادت میکنی خیلی بهتره
-
@miladsaeedi هرجور راحتید
-
@miladsaeedi هرجور راحتید
-
ارایه ادبی و قرابت که مهمترین بخش ادبیاته روش خوندنش؟ @دانش-آموزان-آلاء
-
@رضـا در سبک مطالعه دروس گفته است:
من برای قرابت کتاب دکتر سبطی پیشنهاد کردم تو آرایه خب شما باید آرایه ها رو بشناسید ویادبگیرد بعد حل تست فراوان درمورد قرابت خوندن بیت های مختلف وهمین اموزش درست خوندن بیت که توکتاب دکتر هست وبازهم تست ودیدن بیت های زیاد ودرکشون وهمین طور تسلط رو ابیات کتاب با تکرار
به خاطر همین بیشتر پیشنهاد می کنم حتما ارایه ها رو تابستون یاد بگیرن تست لازم برای یادگیری حل کنن وبعدش با تست رفع اشکال کنن وبه تسلط برسن -
سلام شیمی سبک خوندن واسه درصد خوب
-
ایا شیمی ها همه داغون است ایا اااا
-
در کل واسه شیمی اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم یا معلم خوبی داشته که راهکاری بهش واسه خوندن بده
-
در کل واسه شیمی اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم یا معلم خوبی داشته که راهکاری بهش واسه خوندن بده
marzie binaee در سبک مطالعه دروس گفته است:
-
marzie binaee از فیلمای استاد اقاجانی استفاده کن محشره