سبک مطالعه دروس
-
@miladsaeedi بشینن پشت میز منم اولش مثل شما بودم سخته ولی عادت میکنی خیلی بهتره
-
@miladsaeedi بشینن پشت میز منم اولش مثل شما بودم سخته ولی عادت میکنی خیلی بهتره
-
@miladsaeedi هرجور راحتید
-
@miladsaeedi هرجور راحتید
-
ارایه ادبی و قرابت که مهمترین بخش ادبیاته روش خوندنش؟ @دانش-آموزان-آلاء
-
@رضـا در سبک مطالعه دروس گفته است:
من برای قرابت کتاب دکتر سبطی پیشنهاد کردم تو آرایه خب شما باید آرایه ها رو بشناسید ویادبگیرد بعد حل تست فراوان درمورد قرابت خوندن بیت های مختلف وهمین اموزش درست خوندن بیت که توکتاب دکتر هست وبازهم تست ودیدن بیت های زیاد ودرکشون وهمین طور تسلط رو ابیات کتاب با تکرار
به خاطر همین بیشتر پیشنهاد می کنم حتما ارایه ها رو تابستون یاد بگیرن تست لازم برای یادگیری حل کنن وبعدش با تست رفع اشکال کنن وبه تسلط برسن -
سلام شیمی سبک خوندن واسه درصد خوب
-
ایا شیمی ها همه داغون است ایا اااا
-
در کل واسه شیمی اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم یا معلم خوبی داشته که راهکاری بهش واسه خوندن بده
-
در کل واسه شیمی اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم یا معلم خوبی داشته که راهکاری بهش واسه خوندن بده
marzie binaee در سبک مطالعه دروس گفته است:
-
marzie binaee از فیلمای استاد اقاجانی استفاده کن محشره
-
marzie binaee از فیلمای استاد اقاجانی استفاده کن محشره
@رهاتوکل ممنون
-
سلام دوستای گلم میخوام شیوه مطالعه کل دروس اینجا یه باربگم شاید درد کسی خورد تجربه خودم ودیگران به نظرم برا ادبیات با ید موضوعی خوند برا لغت بعد اینکه تز یه منبع خوندید رو یه کاغذچی لغاتو بنو یسی بزنی رو دیوار بعد در طول روز هنگام خروج از اتاق باز بخونیش چون خ فراره اما اینجوری ابدی میشه بعد از این بری سراغ املا هامون سبطی به روش اون بخونی با کتاب خودش براتاریخاز یه منبع بخونی مث لغات عمل کنی برای قرابت فقط تست بعد عادی میشه راحت ترین بخش ادبیاته با این روش کتاب نشرالگو قرابتش عالیه ودر اخر زبان فارسی وارایه ها. که به نظرم استاددرهر هامونو سبطی اینجا ترکونده ارایه ها بهترین روشش دشوار متوسط اسانه دینی به نظرم یه دور متن اون درسو بخونی بعد بیای ایه هاروهاش بخونی. وبا خط به خط درس تطبیق بدی برا عربی به نظرم ترجمه خ اسونه اول ترجمه صمیره ها رو بدونی بعد فعل ها بعد معرفه ونکره وبعدد جمع ومفر د نگاه کنی با همین روش رو همش جواب میده فقط تست زیادبرا قواعدم خوندی بیای سراغ اون درس چون قواعدش بر اساس همون درسه برا زبانم دامنه لغات در حد دبیرستان به علاوه کلمات مترادف ومتضاد وشبیه لغات کتاب قواعدشم با خوندن راحته
-
دوستان واسه خوندن لغات (واژگان و املا ) چه روشی رو پیشنهاد میدین ؟
از کی بخونیم
چجوری درس به درس بهتره یا کلی ، از کتابایی مثل لقمه ؟ -
از کی بخونیم
چجوری درس به درس بهتره یا کلی ، از کتابایی مثل لقمه ؟najafiali78 در سبک مطالعه دروس گفته است:
از کی بخونیم
چجوری درس به درس بهتره یا کلی ، از کتابایی مثل لقمه ؟تیک 8
-
najafiali78 در سبک مطالعه دروس گفته است:
از کی بخونیم
چجوری درس به درس بهتره یا کلی ، از کتابایی مثل لقمه ؟تیک 8
جوااد
نه واس زبان نمیگم
منظورم معنی لغات و املای ادبیات -
جوااد
نه واس زبان نمیگم
منظورم معنی لغات و املای ادبیاتnajafiali78 در سبک مطالعه دروس گفته است:
جوااد
نه واس زبان نمیگم
منظورم معنی لغات و املای ادبیاتآهااا
ببخشید
یه چیز بگم
به نظر من اگه درک ادبی خوبی دارید و میتونید قرابت ها رو درک کنید و بفهمید
فقط خط ویژه رو بخونید
خیلی خوبه
همونجا لغات رو هم اورده
من که راضی بودم
کاش زودتر میگرفتم
من هفت خوان همه رو داشتم
جامع خیلی سبز هم داشتم
موضوعی و میکرو گاج هم داشتم
ولی با هیچکدوم حال نمیکردم
اعصابم بهم میریخت
ولی خط ویژه خلاصه و مفید بود. -
هر کمکی از دستمون بربیاد انجام میدیم...بپرسید
-
سلام
من از فیلمای استاد اقاجانی استفاده کردم و نتیجه داشت.پیشرفت کردم تو شیمی
همراه با دیدن فیلما نکته هارو هم یادداشت میکردم.تست هایی ک حل میکردن و نکات خاصی ک میگفتن و ...
از کتاب ای کیو هم تست میزدم.البته کلا هر تستی از هرجا دستم میومد هم میزدم
برا شیمی حتما از پایه باید قوی بیایید بالا ینی از شیمی دوم.هیچیو حذف نکنید و برا همه مباحث وقت بذارید چون سوالای کنکور خیلیاشون شمارشی هست و حتی اگه یه گزینه رو بلد نباشید نمیتونید جواب بدید
سوالی داشتید بپرسید
موفق باشید