گپ خونه کنکوری ها
-
@shiva.tr در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@Surgeon.Amir نمیدونم کلا دغدغه ی اصلیه من اینه که اینارو چیکار کنم
همون کاری که من کردم
تازه من بجز کنکور آسان است از یه موسسه دیگه هم داشتم فک کنم ونوس بودش
همرو ریختم دور ...هرکی هم راجبه سی دی و دی وی دی و کنکور آسان است میپرسه میگم نخره و فیلمای آلاء رو ببینه خیلیم خوشحال میشن -
بهاره واقعا سخته روم نمیشه به خوانوادم بگم
نگین!بگین بدتر میشه!بعد کنکور ماچرا رو براشون بکین!
-
تچربی هستین؟!
-
تچربی هستین؟!
-
@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
تچربی هستین؟!
اره تجربیم
اگه خواستین تست زیست زیاد هستش!
http://forum.alaatv.com/topic/2057/نکته_تست-زیست -
برای چنتا درس فقط باید کتاب بگیرین
-
میشه لطفا بعد اتمام بحثتون به سوال من هم پاسخ بدید؟
من برای کانکت شدن و حضور در انجمن هیچ برنامه ای ندارم و این ، حال درس خوندن رو ازم میگیره . پیشنهادی در این خصوص دارین ؟ چند وقت به چند وقت کانکت شم به نظرتون ایده آله ؟ میدونم شخصیه ولی بالاخره دیگه! -
تچربی هستین؟!
اره تجربیم
http://forum.alaatv.com/topic/2057/نکته_تست-زیست@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
تچربی هستین؟!
اره تجربیم
http://forum.alaatv.com/topic/2057/نکته_تست-زیستاین تستایی که در میارم از چندین کتاب سرهم میشه!فاگو+نشر+زیست د یک نگاه+کتاب درسی+مخم
-
برای چنتا درس فقط باید کتاب بگیرین
-
من برای کانکت شدن و حضور در انجمن هیچ برنامه ای ندارم و این ، حال درس خوندن رو ازم میگیره . پیشنهادی در این خصوص دارین ؟ چند وقت به چند وقت کانکت شم به نظرتون ایده آله ؟ میدونم شخصیه ولی بالاخره دیگه!@راد در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
من برای کانکت شدن و حضور در انجمن هیچ برنامه ای ندارم و این ، حال درس خوندن رو ازم میگیره . پیشنهادی در این خصوص دارین ؟ چند وقت به چند وقت کانکت شم به نظرتون ایده آله ؟ میدونم شخصیه ولی بالاخره دیگه!آخر هفته ها
جمعه به جمعه -
تچربی هستین؟!
اره تجربیم
http://forum.alaatv.com/topic/2057/نکته_تست-زیستاین تستایی که در میارم از چندین کتاب سرهم میشه!فاگو+نشر+زیست د یک نگاه+کتاب درسی+مخم
-
@راد در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
من برای کانکت شدن و حضور در انجمن هیچ برنامه ای ندارم و این ، حال درس خوندن رو ازم میگیره . پیشنهادی در این خصوص دارین ؟ چند وقت به چند وقت کانکت شم به نظرتون ایده آله ؟ میدونم شخصیه ولی بالاخره دیگه!آخر هفته ها
جمعه به جمعه -
@ROOHIA
شما و بقیه دوستان وقتی یکی بعد یک هفته در مورد پاسخی که به سوالش دادید اظهار نظر می کنه حس بدی بهتون دست نمیده ؟
از اینکه کلی وقت گذاشتم راهنماییش کنم درعوض اینقدر بی تفاوت !@راد در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@ROOHIA
شما و بقیه دوستان وقتی یکی بعد یک هفته در مورد پاسخی که به سوالش دادید اظهار نظر می کنه حس بدی بهتون دست نمیده ؟
از اینکه کلی وقت گذاشتم راهنماییش کنم درعوض اینقدر بی تفاوت !خوش بین باشید ! ممکنه متوجه پاسخ شما نشده باشه یا آن نشده باشن و یا ...
شک نداشته باشید کسی که بخواد نسبت به پاسخ شما بی تفاوت باشه کلا هیچوقت راجبش اظهار نظر نمیکنه! حتی بعد یه هفته!
اینکه بعد یع هفته اظهار نظر میکنه یعنی نخواسته بی تفاوت باشه -
@راد در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@ROOHIA
از اینکه کلی وقت گذاشتم راهنماییش کنم درعوض اینقدر بی تفاوت !خوش بین باشید ! ممکنه متوجه پاسخ شما نشده باشه یا آن نشده باشن و یا ...
شک نداشته باشید کسی که بخواد نسبت به پاسخ شما بی تفاوت باشه کلا هیچوقت راجبش اظهار نظر نمیکنه! حتی بعد یه هفته!
اینکه بعد یع هفته اظهار نظر میکنه یعنی نخواسته بی تفاوت باشه -
بهاره
علت و معلول رو جا به جا گرفتید !
سوالم این بود که من باعث ناراحتی کسی دیگه میشم یا نه ؟ در شرایطی که دیر به دیر کانکت شم و شما دوستان به من لطف کرده باشید و پاسخم رو داده باشید .@راد در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
بهاره
سوالم این بود که من باعث ناراحتی کسی دیگه میشم یا نه ؟ در شرایطی که دیر به دیر کانکت شم و شما دوستان به من لطف کرده باشید و پاسخم رو داده باشید .فکر کردم کسی به پاسخ شما بعد یه هفته واکنش نشون داده و شما ناراحت شدی
هر روز 30 دقیقه آن شین حله -
بهاره
سوالم این بود که من باعث ناراحتی کسی دیگه میشم یا نه ؟ در شرایطی که دیر به دیر کانکت شم و شما دوستان به من لطف کرده باشید و پاسخم رو داده باشید .@راد در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
بهاره
سوالم این بود که من باعث ناراحتی کسی دیگه میشم یا نه ؟ در شرایطی که دیر به دیر کانکت شم و شما دوستان به من لطف کرده باشید و پاسخم رو داده باشید .نه
ما قول میدیدم ناراحت نشیم شما نگران نباشید -
اینکه اعضای انجمن آلاء اینقدر برای حل دغدغه های ذهنی و سوالات درسی همدیگه وقت میذارن و همه به هم کمک میکنن خیلی من رو دلگرم میکنه . چنین مجموعه ی خیرخواه و خیرگستری ، چنین اعضایی رو میطلبه . حضور در کنار همگی شما عزیزان باعث افتخار منه .
به امید موفقیت روزافزون -
اینکه اعضای انجمن آلاء اینقدر برای حل دغدغه های ذهنی و سوالات درسی همدیگه وقت میذارن و همه به هم کمک میکنن خیلی من رو دلگرم میکنه . چنین مجموعه ی خیرخواه و خیرگستری ، چنین اعضایی رو میطلبه . حضور در کنار همگی شما عزیزان باعث افتخار منه .
به امید موفقیت روزافزون@راد
ببینید به نظر من اگه شما تو فضای رقابتی بیشتر می تونید درس بخونید
هر روز ساعت و برنامه مطالعه تون رو تو تاپیکی که بچه ها زدن بنویسین
اگه حس خوندنتون اینطوری بیشتره از انجمن استفاده های خیلی بیشتری میشه کرد
فقط باید بچه ها بخوان