هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
اوووخی همتون گوشی ندارین بادمپایی ابری عمم اومدین انجمن       
- 
اوووخی همتون گوشی ندارین بادمپایی ابری عمم اومدین انجمن       @_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اوووخی همتون گوشی ندارین بادمپایی ابری عمم اومدین انجمن           
- 
@اسمان-ابی همه رفتنی هستیم  حالا دیر یازود حالا دیر یازود 
 نمیدونم والا... هرچی خدا بخواد. فعلا تصمیم نگرفتم، دودلم
 میخوام یکی بگه بمون تا بمونم @zahra_asd    
 #حس مشترک
- 
اوووخی همتون گوشی ندارین بادمپایی ابری عمم اومدین انجمن       @_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اوووخی همتون گوشی ندارین بادمپایی ابری عمم اومدین انجمن       باحال شدی جدیدا.خبریه؟  
- 
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: جوااد بااجازه بزرگترا بله :)) مبارکتون باشه 
 منم یه مدت پیش خریدم
 در اوج گرونی 
- 
- 
و خداوند به غیر از گوشی 
 کامپیوتر و لب تاب را افرید
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها ی دور معرفی کنین من هیچکدومتونو نمیشناسم البته اگ زحمتی نیس  من خیلی دیر دیدم پیامتونو، ولی معرفی کنم  
 محبوب، معتاد، آشنا و... نیستم؛
 غزل هستم.
 همین :))
- 
@_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اوووخی همتون گوشی ندارین بادمپایی ابری عمم اومدین انجمن       باحال شدی جدیدا.خبریه؟  SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اوووخی همتون گوشی ندارین بادمپایی ابری عمم اومدین انجمن       باحال شدی جدیدا.خبریه؟  باحال بودم توچشم بصیرت نداشتی           
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @_-YASSI در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اوووخی همتون گوشی ندارین بادمپایی ابری عمم اومدین انجمن       باحال شدی جدیدا.خبریه؟  باحال بودم توچشم بصیرت نداشتی           
- 
Vezra یاسمینم  آبودان آبودان
- 
Vezra یاسمینم  آبودان آبودان
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها ی دور معرفی کنین من هیچکدومتونو نمیشناسم البته اگ زحمتی نیس  من خیلی دیر دیدم پیامتونو، ولی معرفی کنم  
 محبوب، معتاد، آشنا و... نیستم؛
 غزل هستم.
 همین :))chakame همه چیز سی و دوم یک ماهی ساعت بیست و پنجو هفتاد دقیقه حل میشه  بسی جالببب بود بسی جالببب بود

|
 |

شعردانه
شعردانه