پشت کنکور بمونم یا نه ؟{لطفا نظرتونو بگین}
-
دانش-آموزان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل فارغ-التحصیلان-آلاء همیار
سلام.من امسال کنکور ریاضی رتبه 4500 5درصدی شدم/به نظرتون وایستم برای سال بعد یا نه ؟ اگه وایستم میخوام ازمون گزینه دو برم {از کانون خیلی راضی نبودم} و اینکه از کتاب های خط ویژه گاج استفاده کنم و همچنین از فیلم های الا. نظرتون چیه ؟؟M1A2 سلام، فقط محض اطلاعتون گزینه 2 آزمون نداره برای نظام قدیم.
-
M1A2 سلام، فقط محض اطلاعتون گزینه 2 آزمون نداره برای نظام قدیم.
mohammadhassan نگران نباشید موسسات از خداشونه آزمون بزارن مطمین باش از مهر میزاره
-
mohammadhassan نگران نباشید موسسات از خداشونه آزمون بزارن مطمین باش از مهر میزاره
@miladsaeedi در پشت کنکور بمونم یا نه ؟{لطفا نظرتونو بگین} گفته است:
آره ولی اصولا گزینه 2 آزموناشو همون تابستون میگه و برنامه مهرماه تا آخرشم میزاره.
ولی مثل اینکه براشون سود نداره. -
آره ولی اصولا گزینه 2 آزموناشو همون تابستون میگه و برنامه مهرماه تا آخرشم میزاره.
ولی مثل اینکه براشون سود نداره.mohammadhassan حالا اون نزاره به نفع رقباشون یعنی قلم و گاجه
-
mohammadhassan حالا اون نزاره به نفع رقباشون یعنی قلم و گاجه
@miladsaeedi گاجم نداره
سنجش هم ندیدم بزاره. -
@miladsaeedi گاجم نداره
سنجش هم ندیدم بزاره.mohammadhassan مطمین باش میزارن اگه نزارن از یه وقتی به بعد میخوان دانش آموزا تشنه نگه دارند وقتی متقاضی زیاد مراجعه کرد هم برگزار میکنند هم گرون ترش میکنند
-
mohammadhassan مطمین باش میزارن اگه نزارن از یه وقتی به بعد میخوان دانش آموزا تشنه نگه دارند وقتی متقاضی زیاد مراجعه کرد هم برگزار میکنند هم گرون ترش میکنند
mohammadhassan مطمین باش میزارن اگه نزارن از یه وقتی به بعد میخوان دانش آموزا تشنه نگه دارند وقتی متقاضی زیاد مراجعه کرد هم برگزار میکنند هم گرون ترش میکنند
-
M1A2 سلام، فقط محض اطلاعتون گزینه 2 آزمون نداره برای نظام قدیم.
mohammadhassan سلام.ازمون داره گزینه دو از 20 مهر شروع میشه .
-
@miladsaeedi خط ویژه ها خوبه یا منبع ام رو عوض کنم ؟؟؟
-
سلام.من امسال کنکور ریاضی رتبه 4500 5درصدی شدم/به نظرتون وایستم برای سال بعد یا نه ؟ اگه وایستم میخوام ازمون گزینه دو برم {از کانون خیلی راضی نبودم} و اینکه از کتاب های خط ویژه گاج استفاده کنم و همچنین از فیلم های الا. نظرتون چیه ؟؟M1A2
فعلا با همین رتبه انتخاب رشته کن شاید خدا باهات بود و جایی که خواستی قبول شدی.
ولی سال بعد به نظر من شیر تو شیر هست، نظام قدیم و نظام جدید کم بود الان این کنکوری ها 97 هم همه میخوان دوباره کنکور بدند فک کنم سال بعد رکورد شرکت کنند زده بشه. -
M1A2
فعلا با همین رتبه انتخاب رشته کن شاید خدا باهات بود و جایی که خواستی قبول شدی.
ولی سال بعد به نظر من شیر تو شیر هست، نظام قدیم و نظام جدید کم بود الان این کنکوری ها 97 هم همه میخوان دوباره کنکور بدند فک کنم سال بعد رکورد شرکت کنند زده بشه. -
سلام.من امسال کنکور ریاضی رتبه 4500 5درصدی شدم/به نظرتون وایستم برای سال بعد یا نه ؟ اگه وایستم میخوام ازمون گزینه دو برم {از کانون خیلی راضی نبودم} و اینکه از کتاب های خط ویژه گاج استفاده کنم و همچنین از فیلم های الا. نظرتون چیه ؟؟ -
گزینه دو نرو
-
M1A2 اگه بخوای واسه سال بعد بمونی باید تلاشتو بیش از پیش کنی یعنی درصدات بالای 80 باشن
چون رتبه های دوتا کنکور رو با هم قاطی میکنن -
Omid Asia جدا اگه اینجوری شه که الان برم بهتره .80 هم فکر نکنم بهش برسم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
M1A2 چون واقعا این مدارس تیزهوشان بچه هاشون چن تایی تو گاج هستن بالای 95 میزنن درسارو
مشاور هم هردفعه گوشزد میکنه که پایین 90 نباشین -
Omid Asia اونا شاید میخوان رتبه 3 رقمی شن. من 1500 هم راضیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: