پشت کنکور بمونم یا نه ؟{لطفا نظرتونو بگین}
-
M1A2 سلام، فقط محض اطلاعتون گزینه 2 آزمون نداره برای نظام قدیم.
mohammadhassan سلام.ازمون داره گزینه دو از 20 مهر شروع میشه .
-
@miladsaeedi خط ویژه ها خوبه یا منبع ام رو عوض کنم ؟؟؟
-
دانش-آموزان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل فارغ-التحصیلان-آلاء همیار
سلام.من امسال کنکور ریاضی رتبه 4500 5درصدی شدم/به نظرتون وایستم برای سال بعد یا نه ؟ اگه وایستم میخوام ازمون گزینه دو برم {از کانون خیلی راضی نبودم} و اینکه از کتاب های خط ویژه گاج استفاده کنم و همچنین از فیلم های الا. نظرتون چیه ؟؟M1A2
فعلا با همین رتبه انتخاب رشته کن شاید خدا باهات بود و جایی که خواستی قبول شدی.
ولی سال بعد به نظر من شیر تو شیر هست، نظام قدیم و نظام جدید کم بود الان این کنکوری ها 97 هم همه میخوان دوباره کنکور بدند فک کنم سال بعد رکورد شرکت کنند زده بشه. -
M1A2
فعلا با همین رتبه انتخاب رشته کن شاید خدا باهات بود و جایی که خواستی قبول شدی.
ولی سال بعد به نظر من شیر تو شیر هست، نظام قدیم و نظام جدید کم بود الان این کنکوری ها 97 هم همه میخوان دوباره کنکور بدند فک کنم سال بعد رکورد شرکت کنند زده بشه. -
دانش-آموزان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل فارغ-التحصیلان-آلاء همیار
سلام.من امسال کنکور ریاضی رتبه 4500 5درصدی شدم/به نظرتون وایستم برای سال بعد یا نه ؟ اگه وایستم میخوام ازمون گزینه دو برم {از کانون خیلی راضی نبودم} و اینکه از کتاب های خط ویژه گاج استفاده کنم و همچنین از فیلم های الا. نظرتون چیه ؟؟ -
گزینه دو نرو
-
M1A2 اگه بخوای واسه سال بعد بمونی باید تلاشتو بیش از پیش کنی یعنی درصدات بالای 80 باشن
چون رتبه های دوتا کنکور رو با هم قاطی میکنن -
Omid Asia جدا اگه اینجوری شه که الان برم بهتره .80 هم فکر نکنم بهش برسم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
M1A2 چون واقعا این مدارس تیزهوشان بچه هاشون چن تایی تو گاج هستن بالای 95 میزنن درسارو
مشاور هم هردفعه گوشزد میکنه که پایین 90 نباشین -
Omid Asia اونا شاید میخوان رتبه 3 رقمی شن. من 1500 هم راضیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: