-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Dr-zahra_ تشکر میکنم که به ما کمک میکنی ممنون موفق باشی
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@DR-Farhad در پشت کنکوریا دستا بالا گفته است:
@_Dr-zahra_ تشکر میکنم که به ما کمک میکنی ممنون موفق باشی
خواهش می کنم
-
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم هستمم بریم له کنیم
-
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-bahrami1378 نع
-
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یک سوال دارم نمیدونم کجا بپرسم
من چند سالی دور بودم از درس های دبیرستان
نگاه کردن به این فیلما و نوشتن جزوه از رو فیلم و تست زدن کافیه !؟
اساتید آلا کافی هستن !؟ -
من یک سوال دارم نمیدونم کجا بپرسم
من چند سالی دور بودم از درس های دبیرستان
نگاه کردن به این فیلما و نوشتن جزوه از رو فیلم و تست زدن کافیه !؟
اساتید آلا کافی هستن !؟نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramin-nvd
خیلی بیشتر از کافی هستند
بستگی به خودت داره که چجوری بخونی -
ramin-nvd
خیلی بیشتر از کافی هستند
بستگی به خودت داره که چجوری بخونینوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن ی چند جلسه از شیمی دهم رو نگاه کردم و هر چی بودو نوشتم ک جزوه شه اخر سر
جزوه اقای پویان نظر برای شیمی دهم تو سایت نیست !؟
من کلی گشتم پیدا نکردم ( شایدم چون ناشی هستم پیدا نکردم)
شما اطلاع دقیق از وجود جزوشون ندارین؟ -
من ی چند جلسه از شیمی دهم رو نگاه کردم و هر چی بودو نوشتم ک جزوه شه اخر سر
شما اطلاع دقیق از وجود جزوشون ندارین؟نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramin-nvd
تو تاپیک مربوطش سوال کنین دوستان میتونن پاسختون رو بدن
من نمیتونم چون اصلا از نظام جدیدا هیچی نمیدونم -
ramin-nvd
تو تاپیک مربوطش سوال کنین دوستان میتونن پاسختون رو بدن
من نمیتونم چون اصلا از نظام جدیدا هیچی نمیدونمنوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnajafiali78 اهان
دست گلت درد نکنه دوست من -
من ی چند جلسه از شیمی دهم رو نگاه کردم و هر چی بودو نوشتم ک جزوه شه اخر سر
شما اطلاع دقیق از وجود جزوشون ندارین؟ramin-nvd
شما ک چندسال از درس دور بودین..چرا کنکور نظام قدیم نمیدین؟؟!!میخواهین کنکور نظام جدید بدین؟؟
مگه فارغ التحصیل نظام قدیم نیستین؟ -
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه هااااا یه سوال.این که زده انتخاب رشته براساس سوابق!کارت اعتباری باید بگیرم؟یا من که پیام نور و غیرانتفاعی زدم دیگه نمیخاد.الان چ کنم دقیقااااا
-
بچه هااااا یه سوال.این که زده انتخاب رشته براساس سوابق!کارت اعتباری باید بگیرم؟یا من که پیام نور و غیرانتفاعی زدم دیگه نمیخاد.الان چ کنم دقیقااااا
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@elhame-H تو سایت سنجش که نوشته باید بگیری
-
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@DR-Farhad
مطمئنی!فکرنکنمااا.نمیدونم -
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۷، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@elhame-H اگه بری سایت سنجش خرید کارت اعتباری رو بزنی گزینه ای هس که نوشته خرید کارت اعتباری برای رشته های صرفا با سوابق تحصیلی
-
@elhame-H اگه بری سایت سنجش خرید کارت اعتباری رو بزنی گزینه ای هس که نوشته خرید کارت اعتباری برای رشته های صرفا با سوابق تحصیلی
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DR-Farhad
ارفپع میدونم اینو.اگه اینطور باشع.پس انتخاب رشتشم جدابایدباشه -
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاغا منم هسدم ک...سال دومیم...رشتمم تجربی...هدف هم ک ایشالا پزشکی شهید بهشتی
فایتینگ -
@m-bahrami1378 من امسال سال دومی بود که کنکور دادم رشتمم تجربی بود، خودم هیچوقت علاقه ای به تجربی نداشتم و شاید زیادم نخوندم که قبول نشدم، حالا خانوادم میگن واسه انسانی بخون، خیلی دودلم نمیدونم چیکار کنم...
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-a-d_a7 سلوم...چطوری؟! راستش منم رشتم تجربیه و امسالم سال دومیه ک میخام کنکور بدم...علاقشو داشدم...ولی همش با خودم میگفدم ن باو من علاقه ندارم و بخاطر بابا مامانمه و...
ولی تصمیممو گرفدم...بعد کنکور 96 تغییر رشته دادم ب انسانی و تمام کارامم کردم و تحقیق واس کتاب و رتبه و اینا...علاقم ب وکالت خعلی بود...
بعد ی شب تو حیاطمون راه میرفدم...با خودم حرف میزدم...ب خودم گفدم آنید مطمعنی؟! نمیخای بیشتر تلاش کنی؟! یهو یادم افتاد ب اینکه من خعل تلاش کردم و مثلثات ریاضی رو فولم...یهو دیدم بخش حواسو از زیست دو ک خعل خوب خوندم همشو فمیدم...دیدم حیفه...تلاش نکردم...اونوخ ولش کنم این رشته رو؟! گان پزشکیو؟!گوشی پزشکیو؟! حس پزشک بودنو؟!
ب خودم اومدم...من کسی نبودم ک کاریو نا تموم بزارم...ن تا وختی تموم تلاشمو نکردم...این شد ک پا شدم...گفدم بزا تلاشمو بکنم...با جون و دلم بخام...اقلا بعدها پشیمون نمیشم ک ذره ای تلاش نکردم
و تا وختی پزشکی تهرانو بیارم تلاشمو میکنم
نمیدونم حرفام چقد بدردت خورد...فقد خاسدم بدونی منم مث تو سردرگم بودم...بد دردیه...تو هم بشین فکراتو بکن...خدایی نکردع بعدا پشیمون نشی
#همدردی_کنکوری
#بجنگ
#فقط_بخواه -
@m-a-d_a7 سلوم...چطوری؟! راستش منم رشتم تجربیه و امسالم سال دومیه ک میخام کنکور بدم...علاقشو داشدم...ولی همش با خودم میگفدم ن باو من علاقه ندارم و بخاطر بابا مامانمه و...
ولی تصمیممو گرفدم...بعد کنکور 96 تغییر رشته دادم ب انسانی و تمام کارامم کردم و تحقیق واس کتاب و رتبه و اینا...علاقم ب وکالت خعلی بود...
بعد ی شب تو حیاطمون راه میرفدم...با خودم حرف میزدم...ب خودم گفدم آنید مطمعنی؟! نمیخای بیشتر تلاش کنی؟! یهو یادم افتاد ب اینکه من خعل تلاش کردم و مثلثات ریاضی رو فولم...یهو دیدم بخش حواسو از زیست دو ک خعل خوب خوندم همشو فمیدم...دیدم حیفه...تلاش نکردم...اونوخ ولش کنم این رشته رو؟! گان پزشکیو؟!گوشی پزشکیو؟! حس پزشک بودنو؟!
ب خودم اومدم...من کسی نبودم ک کاریو نا تموم بزارم...ن تا وختی تموم تلاشمو نکردم...این شد ک پا شدم...گفدم بزا تلاشمو بکنم...با جون و دلم بخام...اقلا بعدها پشیمون نمیشم ک ذره ای تلاش نکردم
و تا وختی پزشکی تهرانو بیارم تلاشمو میکنم
نمیدونم حرفام چقد بدردت خورد...فقد خاسدم بدونی منم مث تو سردرگم بودم...بد دردیه...تو هم بشین فکراتو بکن...خدایی نکردع بعدا پشیمون نشی
#همدردی_کنکوری
#بجنگ
#فقط_بخواه -
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگه کسی نیست؟؟؟؟؟