هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
Vezra چطوری کامبیز  
- 
Vezra کامی جون چطوری؟  
- 
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: پس من دیگه انجمنو ترک کنم جمع پسرونه شد دیگه  اینم پرویزه   
- 
Vezra کامی جون چطوری؟  sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Vezra کامی جون چطوری؟  قربون شما ابجی  
 عالی عالی

- 
Vezra کامی جون چطوری؟  
- 
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: پس من دیگه انجمنو ترک کنم جمع پسرونه شد دیگه  اینم پرویزه   SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: پس من دیگه انجمنو ترک کنم جمع پسرونه شد دیگه  اینم پرویزه   پرویز نه پلویززززز     
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Vezra کامی جون چطوری؟  قربون شما ابجی  
 عالی عالی
   Vezra ابجی عمته منم شاهینم   
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: پس من دیگه انجمنو ترک کنم جمع پسرونه شد دیگه  اینم پرویزه   پرویز نه پلویززززز     Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: پس من دیگه انجمنو ترک کنم جمع پسرونه شد دیگه  اینم پرویزه   پرویز نه پلویززززز     نه پلویژژژ    
- 
Vezra ابجی عمته منم شاهینم   sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Vezra ابجی عمته منم شاهینم   اوووووه 
 شرمنده داداش
 انگاری اشتباه زدم   
 کامی فدات 
- 
@m-gholami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام دوستان ببینید ایشونم اول اسمشون م هست ولی پسرن @m-bahrami1378 @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-gholami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام دوستان ببینید ایشونم اول اسمشون م هست ولی پسرن @m-bahrami1378 خب این منظورش مستره 
 مهم نیت ادماست:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Vezra ابجی عمته منم شاهینم   اوووووه 
 شرمنده داداش
 انگاری اشتباه زدم   
 کامی فدات Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Vezra ابجی عمته منم شاهینم   اوووووه 
 شرمنده داداش
 انگاری اشتباه زدم   
 کامی فدات مخلص شوما  

|
 |

شعردانه
شعردانه