هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: هر وَخ اومدم وارد بحث بشم دیدم نمیتونم :///// 
     کافیه خودتو پسر معرفی کنی 
 اونوقت اتوماتیک وارد بحث میشی    Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: هر وَخ اومدم وارد بحث بشم دیدم نمیتونم :///// 
     کافیه خودتو پسر معرفی کنی 
 اونوقت وارد بحث میشی    ترجیح میدم بحث نکنم پس     
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی 
 مرفه بی درد ایشونه revival
   مملکتی ک من مرفه ش باشم فقط میتونه جیپوتی باشه  منم همینو میگم خب   SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی 
   مملکتی ک من مرفه ش باشم فقط میتونه جیپوتی باشه  منم همینو میگم خب   ولی از اونجا ک من اهل جیپوتی نیستم و ایرانیم پس شما مرفه شید   
- 
همتون اسم انتخاب کردین جز من  
- 
سلاااااااام به همگگگگگییییییییی        
- 
سلاااااااام به همگگگگگییییییییی        @YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلاااااااام به همگگگگگییییییییی        خب یاسین هم که اومد  
- 
سلاااااااام به همگگگگگییییییییی        @YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلاااااااام به همگگگگگییییییییی        سلااااااااااااااااااااااااام 
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی 
   مملکتی ک من مرفه ش باشم فقط میتونه جیپوتی باشه  منم همینو میگم خب   ولی از اونجا ک من اهل جیپوتی نیستم و ایرانیم پس شما مرفه شید   revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی 
   مملکتی ک من مرفه ش باشم فقط میتونه جیپوتی باشه  منم همینو میگم خب   ولی از اونجا ک من اهل جیپوتی نیستم و ایرانیم پس شما مرفه شید   باشه من مرفه   ولی ایران از جیبوتی... ولی ایران از جیبوتی... 
- 
سلاااااااام به همگگگگگییییییییی        @YASSI-_ سلام همگی به تو  
- 
همتون اسم انتخاب کردین جز من  @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: همتون اسم انتخاب کردین جز من  منم انتخاب نکردم   
- 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی 
   مملکتی ک من مرفه ش باشم فقط میتونه جیپوتی باشه  منم همینو میگم خب   ولی از اونجا ک من اهل جیپوتی نیستم و ایرانیم پس شما مرفه شید   باشه من مرفه   ولی ایران از جیبوتی... ولی ایران از جیبوتی... SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی 
   مملکتی ک من مرفه ش باشم فقط میتونه جیپوتی باشه  منم همینو میگم خب   ولی از اونجا ک من اهل جیپوتی نیستم و ایرانیم پس شما مرفه شید   باشه من مرفه   ولی ایران از جیبوتی... ولی ایران از جیبوتی... الان گردش مالی ما اول دنیاش   
 ی عده فقیر بدبخت داریم ولی اون ی عده از اونطرف افتادن
 طرف ۵تن طلا خریده   
- 
SenatOr چیطوووری سکینه!  
- 
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی 
   مملکتی ک من مرفه ش باشم فقط میتونه جیپوتی باشه  منم همینو میگم خب   ولی از اونجا ک من اهل جیپوتی نیستم و ایرانیم پس شما مرفه شید   باشه من مرفه   ولی ایران از جیبوتی... ولی ایران از جیبوتی... الان گردش مالی ما اول دنیاش   
 ی عده فقیر بدبخت داریم ولی اون ی عده از اونطرف افتادن
 طرف ۵تن طلا خریده   
- 
SenatOr چیطوووری سکینه!  
- 
@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلاااااااام به همگگگگگییییییییی        خب یاسین هم که اومد  @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلاااااااام به همگگگگگییییییییی        خب یاسین هم که اومد  چطوری خانم دکتر؟ 
 انتخاب رشته کردی؟ یا مثه من میری سربازی؟  

|
 |

شعردانه
شعردانه