هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
باباهه به پسر شيطونش میگه: امروز یه مهمون میاد خونمون، که بچش یه گوش نداره , حواست باشه, نری هی بگی این بچه چرا گوش نداره , آبرو ریزی کنی.
.
.
.
مهمون میاد, بچه شيطونه هی نگاه میکنه به این بچه بی گوش و میگه: شما باید به بچتون زیاد آب هویچ بدین بخوره, مهمون میگه چرا عزیزم , میگه: آخه اگه چشماش ضعیف بشه, واسه عینکش باید داربست بزنید

-
SenatOr چیست ؟

-
SenatOr چیست ؟

-
من دیگه برم

#چشم هایش از خستگی باز نمی شود
شبتون اروووم
-
SenatOr چیست ؟

-
من دیگه برم

#چشم هایش از خستگی باز نمی شود
شبتون اروووم
-
@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
SenatOr چیست ؟

بگو کیست
جواب:یک دانه دردونه و زیبا

Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
SenatOr چیست ؟

بگو کیست

من ملدم

-
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
SenatOr چیست ؟

بگو کیست

من ملدم

-
ی چیزی همین الان یادم اومد .(محمدحسن ببخشید (: )
میگم بعضیا میگن ما از کوچیکی ب فکر پزشکی بازیگری فلان رشته و شغل بودیم! من هرچی تو خودم میبینم , علاقه خاصی نمیبینم!! شما چطور ؟ مثل من اید؟@رضـا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میگم بعضیا میگن ما از کوچیکی ب فکر پزشکی بازیگری فلان رشته و شغل بودیم! من هرچی تو خودم میبینم , علاقه خاصی نمیبینم!! شما چطور ؟ مثل من اید؟نه من شخصا اینطوری نیستم

-

-
میگم بعضیا میگن ما از کوچیکی ب فکر پزشکی بازیگری فلان رشته و شغل بودیم! من هرچی تو خودم میبینم , علاقه خاصی نمیبینم!! شما چطور ؟ مثل من اید؟@رضـا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میگم بعضیا میگن ما از کوچیکی ب فکر پزشکی بازیگری فلان رشته و شغل بودیم! من هرچی تو خودم میبینم , علاقه خاصی نمیبینم!! شما چطور ؟ مثل من اید؟منم مهندسی عمران دوست داشتم ...
ولی الان هیچی دوست ندارم .... -
@رضـا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میگم بعضیا میگن ما از کوچیکی ب فکر پزشکی بازیگری فلان رشته و شغل بودیم! من هرچی تو خودم میبینم , علاقه خاصی نمیبینم!! شما چطور ؟ مثل من اید؟منم مهندسی عمران دوست داشتم ...
ولی الان هیچی دوست ندارم .... -
پیش فامیل هی الکی خانوادم گفتن پزشکی دوست داره روم نمیشه بگم دوست ندارم خخخ
منم هی قبول نمیشم میگم هدفم هدف فقط پزشکی

-
میگم بعضیا میگن ما از کوچیکی ب فکر پزشکی بازیگری فلان رشته و شغل بودیم! من هرچی تو خودم میبینم , علاقه خاصی نمیبینم!! شما چطور ؟ مثل من اید؟@رضـا علاقه رو ممکنه شمام نبینی. به خاطر همینه خیلی از جوون ها تا میرن توی دانشگاه یادشون میفته فلان رشته رو دوس دارن یا میرن سراغ کارای دیگه. یا این همه دکتر داریم طبابت نمیکنن

بنظرم از روی شخصیت بشه شغل درست رو پیدا کرد خیلی میشه بهش اعتماد کرد تا فرض بچگی. شخصیت ادم تو بچگی هم شکل نمیگیره
من بشخصه نظامی گری رو هم دوس داشتم
|