کنکور تجربی برای بزرگسالان
-
سلام.وقت بخیر
من فارغ التحصیل بهداشتم و میخوام سال ۹۸دوباره کنکور تجربی شرکت کنم
در دروس ریاضی و فیزیک مشکل جدی دارم و باید از صفر شروع کنم به خوندن؛بنظر شما میتونم با این وجود به آوردن رتبه سه رقمی در کنکور تجربی امیدوار باشم
سپاس از همراهی شما. -
سلام.وقت بخیر
من فارغ التحصیل بهداشتم و میخوام سال ۹۸دوباره کنکور تجربی شرکت کنم
در دروس ریاضی و فیزیک مشکل جدی دارم و باید از صفر شروع کنم به خوندن؛بنظر شما میتونم با این وجود به آوردن رتبه سه رقمی در کنکور تجربی امیدوار باشم
سپاس از همراهی شما.@mahsa-etz
چرا خودتو محدود می کنی به تک رقمی فکر کن:winking_face: -
@mahsa-etz
چرا خودتو محدود می کنی به تک رقمی فکر کن:winking_face:@moein0614 ممنون از لطف شما.بهتره افکار واقع بینانه کنیم:slightly_smiling_face:
-
@mahsa-etz
واقعیت همون چیزیه که امروز تو ذهنت داری تصور می کنی با دستات می سازی -
@mahsa-etz
واقعیت همون چیزیه که امروز تو ذهنت داری تصور می کنی با دستات می سازی -
@moein0614 نمیخواد بنده خدا رو توهمی کنین!
خودشون معلومه ک واقع بین و آگاه ب موضوع کنکور هستن.
تو حیطه ی کنکور متوهم زیاد داریم ولی آیا رتبه های برتر اونان؟@zahra_asd سپاس زهرا خانم.
-
@moein0614 نمیخواد بنده خدا رو توهمی کنین!
خودشون معلومه ک واقع بین و آگاه ب موضوع کنکور هستن.
تو حیطه ی کنکور متوهم زیاد داریم ولی آیا رتبه های برتر اونان؟@zahra_asd
اگه رتبه های برتر از همون روز اول اول می رفتن به هر کسی می گفتن ما می خوایم تک بشیم آیا تو همون روز بهشون متوهم خیال پرداز بدبخت نمیگفتن؟؟؟؟؟؟:smirking_face: -
@zahra_asd
اگه رتبه های برتر از همون روز اول اول می رفتن به هر کسی می گفتن ما می خوایم تک بشیم آیا تو همون روز بهشون متوهم خیال پرداز بدبخت نمیگفتن؟؟؟؟؟؟:smirking_face:@moein0614 رتبه های برتر اکثرا با عمل به بقیه نشون دادن و نیازی ب گفتن ب این و اون نبوده.
اکثرا از سالهای سوم دبیرستان یا زودتر شروع میکنن و هدفشون تکرقمی شدنه.
و البته اونا نسبت ب خودشون آگاهن و نتایج آزمون های آزمایشی شون رو ک میبینن اون موقع ب تک شدنشون مطمئن میشن!
حتی برترای آزمونهاش هم جار نزدن ک من تک رقمی میشم و منتظر روز کنکور موندن.
چ کاریه خب %(#0066ff)[#واقعبین] باشیم ... (: -
@mahsa-etz در کنکور تجربی برای بزرگسالان گفته است:
@zahra_asd سپاس زهرا خانم.
انشاالله که موفق باشین :* متاسفانه منم تو این دوتا درس ضعیفم و ب خودم اجازه ی راهنمایی نمیدم. حالا اگه موندم پشت کنکور میخوام با یه دبیری پیش برم که اگه خوب بود حتما بهتون میگم.
ولی تو درسای دیگه کمک خواستین حتما بگین(: -
@moein0614 رتبه های برتر اکثرا با عمل به بقیه نشون دادن و نیازی ب گفتن ب این و اون نبوده.
اکثرا از سالهای سوم دبیرستان یا زودتر شروع میکنن و هدفشون تکرقمی شدنه.
و البته اونا نسبت ب خودشون آگاهن و نتایج آزمون های آزمایشی شون رو ک میبینن اون موقع ب تک شدنشون مطمئن میشن!
حتی برترای آزمونهاش هم جار نزدن ک من تک رقمی میشم و منتظر روز کنکور موندن.
چ کاریه خب %(#0066ff)[#واقعبین] باشیم ... (:@zahra_asd
واقع بین باشیم چه فلسفی!
واقبینانه شما فکر می کردین ایران تو گروه مرگ جام جهانی 4 امتیاز کسب کنه؟ -
@zahra_asd
واقع بین باشیم چه فلسفی!
واقبینانه شما فکر می کردین ایران تو گروه مرگ جام جهانی 4 امتیاز کسب کنه؟@moein0614 چ ربطی داش؟:/
متاسفانه من واقع بینانه فکر میکردم میره بالا(:
خودتون بگید: در نهایت اونی ک تلاش میکنه توی سکوت میبره یا اونی ک هرروز میگه من تک میشم و وقتش رو برای اثبات خودش صرفا باحرف هدر میده؟!
بیشتر از این هم تاپیکشونو به هم نریزیم(:ممنون -
@moein0614 چ ربطی داش؟:/
متاسفانه من واقع بینانه فکر میکردم میره بالا(:
خودتون بگید: در نهایت اونی ک تلاش میکنه توی سکوت میبره یا اونی ک هرروز میگه من تک میشم و وقتش رو برای اثبات خودش صرفا باحرف هدر میده؟!
بیشتر از این هم تاپیکشونو به هم نریزیم(:ممنون@zahra_asd
کسی که دادار دودور می کنه می بازه
اونی که خودشو محدود می کنه حتما می بازه -
@zahra_asd
واقع بین باشیم چه فلسفی!
واقبینانه شما فکر می کردین ایران تو گروه مرگ جام جهانی 4 امتیاز کسب کنه؟@moein0614 اینکه من بتونم به پزشکی برسم شاید خودش یه توهم باشه در شرایط حال حاضرمن؛ولی تلاشمو میکنم.ولی اینکه بخوام بگم من تک رقمی میارم این عملا ممکن نیست برای منی که به زور فیزیک وریاضی پاس میشدم.
-
@zahra_asd
کسی که دادار دودور می کنه می بازه
اونی که خودشو محدود می کنه حتما می بازه -
@moein0614 کسی ک تلاش میکنه خودشو محدود کرده؟
شما هرکاری دوس دارین بکنین
ولی بیشتر از این هم تاپیک ایشونو با پستای غیرمرتبط به هم نریزید
من دیگه پاسخی نمیدم.@zahra_asd زهرا جان واسه ریاضی با فیلمای اقای امینی راد خیلی ارتباط گرفتم؛واسه فیزیک هم دکتر طلوعی تقریبا میتونم بگم مناسبه واسم.سپاس از همراهیت:smiling_face:
-
@zahra_asd زهرا جان واسه ریاضی با فیلمای اقای امینی راد خیلی ارتباط گرفتم؛واسه فیزیک هم دکتر طلوعی تقریبا میتونم بگم مناسبه واسم.سپاس از همراهیت:smiling_face:
-
سلام خدا خیر همه ی اساتید الابدهد واز همهی انها ممنونم خداکمکشون کنه انشاالا