هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 جاااااااااااااااااااااان      ژان والژان  
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: هی ریپلای نزنین دیگه ا من پایبند هیچ قانونی نیستم   نمیشه من باید بزنم نمیشه من باید بزنم این به درخت میگنا 
 حواسم بود نوشته بودین این@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: هی ریپلای نزنین دیگه ا من پایبند هیچ قانونی نیستم   نمیشه من باید بزنم نمیشه من باید بزنم این به درخت میگنا 
 حواسم بود نوشته بودین ایناین،ضمیر اشاره نزدیکه  
- 
سارا کجاییییییییی بگی  
 اخ جون دعوا   
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: میخواستم یک مطلب کوچیکی بنویسم 
 مثل اینکه اوضاع بحث خوب نیست ..
 میرم تاپیک اون طرفی (:بنویس رز ! میخوای بیشتر بخندی ؟  
 به فکر ماهم باش اخه ...
- 
سارا کجاییییییییی بگی  
 اخ جون دعوا   
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: هی ریپلای نزنین دیگه ا من پایبند هیچ قانونی نیستم   نمیشه من باید بزنم نمیشه من باید بزنم این به درخت میگنا 
 حواسم بود نوشته بودین این@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: هی ریپلای نزنین دیگه ا من پایبند هیچ قانونی نیستم   نمیشه من باید بزنم نمیشه من باید بزنم این به درخت میگنا 
 حواسم بود نوشته بودین اینوای آره 
 دوستای منم دقیقا همینو میگن
 با کلمه این و اون 
 انگار از صدتا فش بدتره براشون 
- 
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @YASSI-_ نه اون من نیستم.  در ضمن مراقب حرف زدنت باش        
 ۴چون مراقب بودم اتفاقا دارم محترمانه جواب میدادم 
 شانس اوردی مراقبشخصیت من سرجلسه س وگرنه به تیکه نامساوی تقسیمت میکردم       @YASSI-_ اره دارم میبینم.    بهتره دیگه حرف نزنی..جوابی نخواهی گرفت...من عادت ندارم با ادم هایی که وقتمو تلف میکنن بحرفم. 
- 
@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an 
 تو بودی دلت برام تنگ شده بود؟       
      از کجا فهمیدی آخه @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an 
      از کجا فهمیدی آخه وااااااای خداااااای من 
 آخه بمیرم برات؟
 وقتی قلبت کلیسای عبادت منه تک تک سلول ها درپیشگاه اعتراف بودن. ===>این جمله تازه توذهنم جرقه زد احساس میکنم زیادی خفنه   
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سارا عکس پروفایلت خیلی قشنگه (سناتور) مرررررررسی  
 چشات قشنگ میبینهههههه 
 البته خودشم قشنگه 
- 
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 جاااااااااااااااااااااان      ژان والژان  اینم راه افتاده ها   revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @romisa1234 جاااااااااااااااااااااان      ژان والژان  اینم راه افتاده ها    
- 
سارا کجاییییییییی بگی  
 اخ جون دعوا   
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: هی ریپلای نزنین دیگه ا من پایبند هیچ قانونی نیستم   نمیشه من باید بزنم نمیشه من باید بزنم این به درخت میگنا 
 حواسم بود نوشته بودین ایناین،ضمیر اشاره نزدیکه  
- 
- 
سارا کجاییییییییی بگی  
 اخ جون دعوا   
- 
revival منظورم با یاسی بود  
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: هی ریپلای نزنین دیگه ا من پایبند هیچ قانونی نیستم   نمیشه من باید بزنم نمیشه من باید بزنم این به درخت میگنا 
 با کلمه این و اون 
 انگار از صدتا فش بدتره براشون @romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: هی ریپلای نزنین دیگه ا من پایبند هیچ قانونی نیستم   نمیشه من باید بزنم نمیشه من باید بزنم این به درخت میگنا 
 با کلمه این و اون 
 انگار از صدتا فش بدتره براشون سر همین این یه بار یکی از دخترا و پسرا وسط سالن دانشکده یه بحثی کردن که  
- 
revival منظورم با یاسی بود  @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival منظورم با یاسی بود  چی شد اسم یاسیو اوردی؟ هااا؟ هاااا؟ 

- 
@SenatoOor عهه چه زودم رسیدی  
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an 
 آخه بمیرم برات؟
 وقتی قلبت کلیسای عبادت منه تک تک سلول ها درپیشگاه اعتراف بودن. ===>این جمله تازه توذهنم جرقه زد احساس میکنم زیادی خفنه   @YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @M-an 
 آخه بمیرم برات؟
 وقتی قلبت کلیسای عبادت منه تک تک سلول ها درپیشگاه اعتراف بودن. ===>این جمله تازه توذهنم جرقه زد احساس میکنم زیادی خفنه   عجب جمله ای 

|
 |

شعردانه
شعردانه

?
  ?