هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Sorna2 گرون که شده ولی به نظرم قشنگ تر میشه اگه از کتابخونه کتاب قرض کرد هم میخونی هم پول نمیدی بابتش
-
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اولین کتاب درست و حسابی که خوندین یادتون میاد؟من وقتی سوم دبستان بودم رفتم کتاب های بابام رو نگاه کنم چون بابام از اول خیلی کتابخون بود کاب گوسفند نباشیدو کامل خوندم راستشو بخواین هیچی هم اون زمان ازش در نیاوردم
سوال سختیه فعلا یادم نمیاد
ولی روش فک میکنم
البته بهترین کتاب که قرآنه ولی اونی که منظور شماست سخته به یاد آوردنش -
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
romisa دیگه تو خونه ی ما حرف از کنکوری غیر از کنکور ارشد بشه خودکشی میکنم
خودکشی
-
Mahsa Ss دیدید کتاب چقدر گرون شده همین نیچه رو 50 تومن خریدم ملت عشق هم میخواستم بخرم پولم نرسید موند واسه ماه بعد خیلی گرونی بهم فشار میاره
Mahsa Ss دیدید کتاب چقدر گرون شده همین نیچه رو 50 تومن خریدم ملت عشق هم میخواستم بخرم پولم نرسید موند واسه ماه بعد خیلی گرونی بهم فشار میاره
همون کتابخونه از همه به صرفه تره به نظر منم.....
تازه من گاهی اوقات خلاصه هم میکنم بعضی از جملات نابشو...
خیلی خوبه -
همون کتابخونه از همه به صرفه تره به نظر منم.....
تازه من گاهی اوقات خلاصه هم میکنم بعضی از جملات نابشو...
خیلی خوبه -
@raha-tavakol بلی:)
-
romisa من بابام قرآن میخوند البته فقط فارسیشو خوند اون زمان منم شروع کردم بخونم نشد
هنوز هم دیر نیست
-
@raha-tavakol مرسی عزیز:)
-
سلام من چطورمیتونم باموبایل عکس ارسال کنم؟
-
romisa اره دوس دارم بخونم همه دوستام فکر میکنن من خدا رو قبول ندارم در حالی که خودشون یه بار لای قرآنو باز نکردن این تابستون حتما من قرآنو میخونم
romisa اره دوس دارم بخونم همه دوستام فکر میکنن من خدا رو قبول ندارم در حالی که خودشون یه بار لای قرآنو باز نکردن این تابستون حتما من قرآنو میخونم
قضاوت دیگران مهم نیست
من خودم یه دوس دارم که با لاک نماز میخونه ولی وقتی میخونه اینقد با آرامش و قشنگ و خوب میخونه انگار خدا جلو روشه داره میبینتش
دیگران ولی متاسفانه ..... -
قضاوت دیگران مهم نیست
من خودم یه دوس دارم که با لاک نماز میخونه ولی وقتی میخونه اینقد با آرامش و قشنگ و خوب میخونه انگار خدا جلو روشه داره میبینتش
دیگران ولی متاسفانه ..... -
قضاوت دیگران مهم نیست
دیگران ولی متاسفانه .....