ارزش ارز آلاء رو به افزایش
-
هنگامی که در محاصره اقتصادی، عده ای دلار در خورجین طمع میفشارند، سکه طلا در پستوی نگرانی پنهان می کنند، ارز آلا با ارزش تر و روز به روز در دسترس تر می شود،
اینبار آنچه نایاب تر است گرانبها تر نیست.
ارز آلا را انبار نکنید.
ارز ما اعتماد شماست.
ارزی که ارزان نمی شود،آلاء در روزهای سخت کنار شماست.
-
هنگامی که در محاصره اقتصادی، عده ای دلار در خورجین طمع میفشارند، سکه طلا در پستوی نگرانی پنهان می کنند، ارز آلا با ارزش تر و روز به روز در دسترس تر می شود،
ارز آلا را انبار نکنید.
ارز ما اعتماد شماست.
sohrab در ارزش ارز آلاء رو به افزایش گفته است:
ارز آلا را انبار نکنید.
ارز ما اعتماد شماست.
جا داره بنده ی حقیر عوض همه اونایی که لایک کردن و چیزی نگفتن و هرکسی که از آلا استفاده میکنه خیییییلی خیلی تشکر کنم واقعا عالیه ممنون که در اختیارمون قرار دادید این سایت فوق العاده رو ماهم قول میدیم با قبولی هامون و کمک هامون از شما تشکر کنیم. این سایتو بخوام توصیف کنم مثل اینه که یکی که نمیشناسی یهو کل دنیارو بهت بده این دید و حس من نسبت به آلاست واقعا یه دنیا ممنونم خیلی مهربونید خیلی برید بهشت خیلی خدا دوستون داشته باشه خیلی ما بچها دوستون داریم و خیلی به آرزوهاتون برسید خدا همیشه هواتونو داره بابت این کاره بزرگتون بازم بخوام بگم میشه ولی خیلی زیاد میشه فقط دستتون درد نکنه فوق العاده اید.
-
آلای عزیزم ،دوست دارم (از تمامی عزیزانی که دارن زحمت می کشن تاآلا همچنان پر قدرت باشه وبمونه ممنونم )
-
ارز آلا را انبار نکنید.
ارز ما اعتماد شماست.
sohrab
نمی دونم چطوری باید از شما و آلا تشکر کرد
خیلی ممنون بابت زحماتتون