هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@reza-sin اگه برای ویندوز میخواین فریگیت خوبه 
- 
فعلا دوستان 
- 

- 
@F_SSU اون که بلهههه      
- 
@reza-sin اگه برای ویندوز میخواین فریگیت خوبه 
- 
@F_SSU حسبنــااللــــــــــــــه ونعمــــــ الوکیـــــل  
- 
@F_SSU پس چی    
 متواضع کی بودم من 
- 
@reza-sin چیزی دانلود نکن افزونه ultrasurf روبرای کروم اضافه کن اوکی میشه 
- 
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 موفق باشی    عجب.................................... مثل اینکه این سایت اشکال داره Whoops, looks like something went wrong. یه راه خوب برای شوخی با بقیه پیدا کردم: معرفی این سایت ://////// 
- 
@HadiDoaei در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @reza-sin چیزی دانلود نکن افزونه ultrasurf روبرای کروم اضافه کن اوکی میشه حتی تلگرام رو هم باز میکنه؟ 
- 
@HadiDoaei در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @reza-sin چیزی دانلود نکن افزونه ultrasurf روبرای کروم اضافه کن اوکی میشه حتی تلگرام رو هم باز میکنه؟ @reza-sin همه چی ولی فقط باید به تلگرام تحت وب بری 
- 
@HadiDoaei در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @F_SSU حسبنــااللــــــــــــــه ونعمــــــ الوکیـــــل  به نظرم آیه به آیه ی قران 
 راه رو برای بهونه تراشی ادم ، میبنده ....
 از جمله همین آیه ....
- 
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @reza-sin سایفون برا کامپیوتر عالیست بیشتر اوقات بالا نمیاد 
- 
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 659869 موفق باشی    عجب.................................... مثل اینکه این سایت اشکال داره Whoops, looks like something went wrong. یه راه خوب برای شوخی با بقیه پیدا کردم: معرفی این سایت ://////// 
- 
@reza-sin  
 تو مروگر کروم بنویس افزونه ultrasurf اومد ادش کن بعد فعال کن میره عکسشم دادم
 اره باید بری سایت تلگرام وب تلگرام بنویسی میاد ولی دانلودی نیست
- 
@reza-sin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @unbreakable در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فریگیت ممنون(: . کدوم سایت داره دان کنمم؟؟ نمیدونم بزنین تو نت فریگیت میاره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: منم خودم کسی فرستادش برام.. 
 ولی قطع و وصلیش به نسبت اینای دیگه کمتره
- 
@unbreakable در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @F_SSU پس چی    
 متواضع کی بودم من حتما من ... ! :)) 
 میگم یک لیست بگیرم تگ کنم اسامی رو  یادته ... 
 دوسه باری جشن بود
 اینکارو کردیم ؟
 تفاوت اینه که فرداشب شهادته !!
 اما ...
 تگکنم؟

|
 |

شعردانه
شعردانه