هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
این سریال پدرم همش شده غم اندر غم
-
@نوشابه کیککککککک وایییییییییییییی:face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: خیلی خیلی بیشتر مبارک
-
@نوشابه داداش تولدت مبارک ... امیدوارم موفق باشی و بقیه سالو هر طور که مدنظرت هست بگذرونی و بقیه عمرت رو به موفقیت بگذرونی. مرسی از این که هستی
سرطان معده
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه داداش تولدت مبارک ... امیدوارم موفق باشی و بقیه سالو هر طور که مدنظرت هست بگذرونی و بقیه عمرت رو به موفقیت بگذرونی. مرسی از این که هستی
سرطان معده
عزیزمی خیلی ممنون (:
آخه این کرم چیه
ایشالا چن صد هزار سال عمر کنی منو برا آیندگان شرح بدی (: -
این سریال پدرم همش شده غم اندر غم
@unbreakable اره
-
@نوشابه کیککککککک وایییییییییییییی:face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: خیلی خیلی بیشتر مبارک
Mahsa Ss کیک چ تاثیر مضاعفی گذاشت
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
:white_medium_star: :white_medium_star:
هوووووووووووووووووووووووووو دست بزنین ....
نوشابه بخریم بخوریم؟ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: امروز 2-3 تا نوشابه خوردم ظرفیت پر هست
-
:white_medium_star: :white_medium_star:
هوووووووووووووووووووووووووو دست بزنین ....
نوشابه بخریم بخوریم؟ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: امروز 2-3 تا نوشابه خوردم ظرفیت پر هست
گرونه هااااااااا
-
@نوشابه
ولی میگما من بین تمام اینا دلسترو بیشتر دوست دارم
درسته فامیل نوشابه اینا هست اما خب دیگه خودش واسه خودش ابهتی داره هاastronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه
درسته فامیل نوشابه اینا هست اما خب دیگه خودش واسه خودش ابهتی داره هاباشه اصلا دلستر خوب ما بد اصلا ما مضر اونا مفید
ولی این دو تا لیوان دلستر نیستاااا -
عههه باورتون میشه لیلا ۱۹ سالشه
بالای ۲۰ میخوره
-
Mahsa Ss کیک چ تاثیر مضاعفی گذاشت
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
astronautsarah خوشمزست و من گشنمه معدم این چیزا حالیش نمیشه که
-
astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@نوشابه
درسته فامیل نوشابه اینا هست اما خب دیگه خودش واسه خودش ابهتی داره هاباشه اصلا دلستر خوب ما بد اصلا ما مضر اونا مفید
ولی این دو تا لیوان دلستر نیستاااا@نوشابه بعله میدونم اون حتی بهتره خب
-
بالای ۲۰ میخوره
@unbreakable اره ادم فک میکنه از حامد بزرگتره
-
بالای ۲۰ میخوره
@unbreakable منم 19 ساله ام:|
اصلا از خودم خجالت کشیدم:||||| -
گرونه هااااااااا
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گرونه هااااااااا
وقتی یه اب معدنی بشه ۱۰۰۰ وای به حال نوشابه
-
astronautsarah خوشمزست و من گشنمه معدم این چیزا حالیش نمیشه که
Mahsa Ss اوهوووم